Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#399688 man padeda geru knygu skaitymas:) tai kardinaliai keicia gyvenima :tortas
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#399733 Man irgi muzika labai padeda. Nuo soc. nerimo pvz. Užsidedu ausines, pasileidžiu mėgstamą muziką ir iškart lengviau kažkaip kažkur nuvykti. Arba naujoje vietoje visai nesinori ar nėr jėgų bendraut irgi užsidedu dideles ausines ir kur į kamputį nulendu ir niekas nesikabinėja. :))) Nes pvz., jei su knyga sėdi, tai vistiek būna pradeda lįsti. O kartais norisi tiesiog ramiai pabūti. :bloga Per netektis padeda muz. kūryba.

Šiaip piešti nemoku, bet kartais kai nerimas užeina, tai kringalioju ką sąsiuvinyje, būna kelis lapus abejose pusėse prirašalioju. :bloga Ir kažkaip kiek aprimstu.

Padeda dažnai išėjimas į parką ar šiaip su šuniu ilgesnis pasivaikščiojimas.

Padeda fizinis darbas kažkoks, pvz., kaime ar tiesiog tvarkymasis namie.

Padeda pokalbis su psichologe.

Raminamos žolelių arbatos, jų rinkimas.

Miegas.

Kartais žiūriu kokius HD vaizdus youtube. Arba juokingus... dažniausiai su gyvūnais.

Šuns niurkymas padeda. :heart
Vartotojo avataras
Parašė western
#399766 As turiu isigyjes toki spygliuota kilimuka, atsigules laikau ji po sprandu ant suvynioto i ritini ranksluoscio. Jis isties man padeda, nuima itampa, nuovargi, atgaivina. Pirmas 5min jauti skausma, o veliau pradedi jausti is to malonuma :) Siek tiek sadomazo elementu, bet visumoj tai geras reikalas. Pries eidamas miegot visada ji palaikau bent 20-30min, pasileidziu ka nors per jutuba, jau taip ipratau, kad praktiskai nebegaliu be jo:)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#399767 tempimo pratimai, atpalaiduoja raumenis, nuima fizine/emocine itampa. Prie meditacijos ne visada prisiruosiu, bet irgi labai padeda
Vartotojo avataras
Parašė western
#399784 Ir dar begimas. Na jis isties daro stebuklus. Ypac jei kokia diena stresuota ar panasiai tai vakare prasibegt yra kosmosas. Ikvepi pozityva, iskvepi negatyva. Blogiausia begimo dalis, kad krenta svoris. Jau po menesio akivaizdu. Cia tikrai nieko gero. Kaip sakoma - dvirateji :)