Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė western
Milita99 rašė:Tai cia kaip tas samanas zverinciuje su vilki terapija gydo ...aa anksciau tikejau tokiom nsm bet visa tai placebas manau kai smegenu chemija sutrinka reik vaistu...o tau kokio tipo nerimo sutrikimas? Ka nors konkretaus jie nustate?

Et, nenoriu detalizuot to nerimo ir nieko jie nenustate. Siaip ar taip, reik sprendimo, o ne medicininio rasinelio apie liga :) 21val eisiu pabegiot, stai geras sprendimas. Kaip vienas gydytojas sake, NEGALIMA begiot isgerus xanax:) Dar iki siol ima juokas prisiminus tai :) Bent jau kaip nors lanksciau issireikstu.. pvz yra grupe zmoniu, kurie to netoleruoja, stebek save ir panasiai :)
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#400142 Jo kol kas rytais..nereik i ja tiesiai ziuret nes sveisa labai stipri tikrai is sono pasistatau tai ir geriu kava dazausi ir t.t. apie 50 cm atstumu..jo stripri sviesa labai..aisku cia daugiau kaip papildoma priemone bet mane ta tamsa kai neprasvinta zlugdo visai tai ziuresim ilgiau panaudojus....gaila as begiot negaliu sanariai iskart keliu pareina..savo atsportavau kadaise per daug net
Vartotojo avataras
Parašė western
Milita99 rašė:Jo kol kas rytais..nereik i ja tiesiai ziuret nes sveisa labai stipri tikrai is sono pasistatau tai ir geriu kava dazausi ir t.t. apie 50 cm atstumu..jo stripri sviesa labai..aisku cia daugiau kaip papildoma priemone bet mane ta tamsa kai neprasvinta zlugdo visai tai ziuresim ilgiau panaudojus....gaila as begiot negaliu sanariai iskart keliu pareina..savo atsportavau kadaise per daug net

butent, begimas tai laikinas sprendimas, kuris net nera sprendimas, o tik mazyte pagalvele:) Bet visvien geriau uz venlafaksina:)))
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#400147 Tai vadinasi pakankamai gerai veikia:) vien kad motuvuoji save kas vakara begti..o as suni tingiu isvesti bet net susigedau einu isvesiu :)o tai pastarasis venafaksinas labai jau ziaurus?
Vartotojo avataras
Parašė western
Milita99 rašė:Tai vadinasi pakankamai gerai veikia:) vien kad motuvuoji save kas vakara begti..o as suni tingiu isvesti bet net susigedau einu isvesiu :)o tai pastarasis venafaksinas labai jau ziaurus?

As begu, nes tai mano tam tikras "klonezepamas". Kartais ziauriai tingiu, kartais nekenciu to, bet tiesiog darau, kaip kariuomeneje ir tiek :) Priemones pateisina tiksla. Nekasdien jau begu, cipralex deka:)
O venlafaksinas man nusmeige apetita, ikale nemiga ir totalius nerimo priepuolius, kad net kakta slapia buvo :) Ir siaip nuzombino, tereikejo tik triju paru. Nesakau, kad blogas, tik jis man netiko ir tiek :) Kiek domejausi, tai retas atvejis,, kad taip netiktu, taciau visgi buna. Ir as tarp ju. Shit happens:)
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#400212 O kiek laiko reikia gerti kol mest galima? Ar metus vel visas sh...grysta? Tarkim jau 9 men geriu dar sakykim puse metu pagerciau tai mest reiktu turbut per pusmeti ane? Bet ar vel grystu ta pati bjauri savijauta ar nors kiek geresne kazi nuo ko priklauso :oops:
Vartotojo avataras
Parašė western
Milita99 rašė:O kiek laiko reikia gerti kol mest galima? Ar metus vel visas sh...grysta? Tarkim jau 9 men geriu dar sakykim puse metu pagerciau tai mest reiktu turbut per pusmeti ane? Bet ar vel grystu ta pati bjauri savijauta ar nors kiek geresne kazi nuo ko priklauso :oops:

Pamazink palaipsniui ir isvis nieko nepajausi.
Vartotojo avataras
Parašė western
Milita99 rašė:Tai bet man idomu ar isvis nebegeriant grys visos nsm nerimai ar ne? Nuo ko tai priklauso

Persikelk mintimis i ta bukle, kurioje buvai pries tai ir atsakymas tau ant stalo. Man asmeniskai cipralex dave poveiki tik pacioje pradzioje. Dabar kam as ji geriu, isvis nezinau. Na dakalsiu kiek turiu, taciau ar nauju issirasinesiu stipriai abejoju. Del metimo isvis nesijaudinu. Cia na cuba libre kokteilis, kad sianakt linksma, o rytoj skauda galva. Nebuvo linksma, nebus ir liudna.
Vartotojo avataras
Parašė western
Milita99 rašė:Bukle iki jo buvo tragiska o dabar normali... tai bet todel kad jis veikia...o kai nebeveiks vel tas pats pagal tavo posta taip supratau :(

As ji geriau jau trecia syki ir visuomet tik pirmaja savaita jausdavau such a wow. Veliau efektas dingdavo ir labai greitai dingdavo. Dabar emiau jauti uz ragu ir nutariau iki galo su siuo vaistu issiaiskint, veikia jis mane ar ne:) Todel ir geriu po 40mg, kas yra sakykim, visai nemaza porcija, taciau problemu su tuo neturiu. Tik turiu problemu su klausimu ar man nuo jo geriau. Kiek balu. Puse? gal.. na gal vienu. Bet nesu tikras. Na turiu tu vaistu dar porai menesiu, kai uzbaigsiu bus pusmetis + bandau dar kazkoki vaista imest.
Todel musu situacijos yra kardinaliai skirtingos. As tavo vietoj galbut jo nemesciau. Jauties gerai, jei jauties, tai ir jauskis taip. Geriau nesiblaskyk. Grisi i sena bukle, bus vel blogai. Peresi ant sertralino, gali atsirast didesni salutiniai. Teks grizt prie raides A ir trukt uz vadziu ir vel is pradziu su cipralex'u saujoj:)
Pamastyk gerai. As uz maksimaliai uz naujus eksperimentus, taciau jei sis vaistas tau taip padejo, tai galbut nelabai ir verta.
Parašė Mersas
western rašė:
Milita99 rašė:Bukle iki jo buvo tragiska o dabar normali... tai bet todel kad jis veikia...o kai nebeveiks vel tas pats pagal tavo posta taip supratau :(

As ji geriau jau trecia syki ir visuomet tik pirmaja savaita jausdavau such a wow. Veliau efektas dingdavo ir labai greitai dingdavo. Dabar emiau jauti uz ragu ir nutariau iki galo su siuo vaistu issiaiskint, veikia jis mane ar ne:) Todel ir geriu po 40mg, kas yra sakykim, visai nemaza porcija, taciau problemu su tuo neturiu. Tik turiu problemu su klausimu ar man nuo jo geriau. Kiek balu. Puse? gal.. na gal vienu. Bet nesu tikras. Na turiu tu vaistu dar porai menesiu, kai uzbaigsiu bus pusmetis + bandau dar kazkoki vaista imest.
Todel musu situacijos yra kardinaliai skirtingos. As tavo vietoj galbut jo nemesciau. Jauties gerai, jei jauties, tai ir jauskis taip. Geriau nesiblaskyk. Grisi i sena bukle, bus vel blogai. Peresi ant sertralino, gali atsirast didesni salutiniai. Teks grizt prie raides A ir trukt uz vadziu ir vel is pradziu su cipralex'u saujoj:)
Pamastyk gerai. As uz maksimaliai uz naujus eksperimentus, taciau jei sis vaistas tau taip padejo, tai galbut nelabai ir verta.

:bloga idomu kuo skirias nuo citalopramo ? Lyg tas pats turetu but
Vartotojo avataras
Parašė western
#400225 biggie kazkur yra tai aprases
wiki:
citalopram was found to be more efficacious than paroxetine and reboxetine, and more acceptable than tricyclics, reboxetine, and venlafaxine, but less efficacious than escitalopram.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#400242 Citalopramas yra SSRI, turintis silpna histamino H1 receptoriaus blokada, kas duoda sioki toki slopinima (kaip maza trazodono ar quetiapino doze). Citalopramas organizmo skaidomas i dvi medziagas, kuriu viena neaktyvi ir net trukdo SSRI veikimui, kita medziaga - escitalopramas. Escitalopramas neturi H1 antagonizmo, nes yra labiau selektyvus SSRI, taip pat jo potencija, mg per mg mazdaug dvigubai didesne nei pacio citalopramo. Sakyciau escitalopramas yra vienas is tu retu atveju, kai i rinka pristatomas jau esancio vaisto metabolitas ir efektyvumu zenkliai lenkia savo "parent drug", tai nera vien tik apgailetinas budas uzpatentuoti metabolita ir pratesti pardavimus su jokio pranasumo neturincia medziaga.