Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė western
#400236 Aha, cia ir yra tas didysis ‘what a fuck’, kaip vaistai nuo nerimo su pavadinimu turi tiek pat bendro, kiek juros kiaulyte. As niekad neturiu suicidiniu minciu, bet po haloperidolio 2 menesiu vartojimo vos nepasikabinau ant skersinio savo namuose, nes sukele nezmoniska kolosalu stresa, siaip ne taip issiblaiviau. Reik gelezines kantrybes bandant, neprarast vilties ir enuziamo ir kazkoki pagerejimo buda visvien atrasi. Ir nekaltint daktaru, jie cia kaip kunigai tarp zmogaus ir Dievo,- visiskas nulis.
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Ziauriai pavargau...O kokius vaistus siuo metu vartojat ar jau pasveikot?

Gerai zinau tau 'ziauriai pavargau' jausma. Kasdien geriu xanax pagal sistemele daugiau/maziau iki 1.5mg dar geriu cipralex i 40mg kasryt ir dar bandau prideti kazka, is to ka esu bandes. Turiu pilna dideli ikea komodos stalciu, kuriame asortimentas ne ka prastesnis nei kokioj CAMELIJOS vaistinej, nes vaistu nemetu lauk:) Siuo metu pridejau LYRICA. Bandau doze kalt ryte, vakare, dvigubint/trigubint ir panasiai. Visvien nieko neprarasiu, o nuo vaistu nera didesnis paxmelas, nei nuo kokoteliu ar shotu kavinese, todel visiskai nebijau. Siaip ar taip vaistai mane permete is fazes gyvent neimanoma i faze gyvent imanoma. Nes pries tai 4 metus bandziau visokias akupunkturas, akupresuras, jogas, sportus, ledines vonias, neurofeedbackus, zaliavalgystes, ivairiu formu psichoterapijas ir dar velniai zino ko. Kaip esu jau rases Edisono gera fraze. As nesusimoviau, as atradau 1000 budu kurie neveikia:) 2019m bus nauju paiesku metai:)
Vartotojo avataras
Parašė western
#400247 Pasveikt galima nuo plauciu uzdegimo, nuo bronchito ar net nuo vezio, bet nuo sito galima tik pamazint ar palengvint, pratempt kuri laika, bet nepasveikt. Bet aisku, pilna isimciu. Vieniems ateina ruduo ir jie isivaizduoja kad susirgo depresija, o iskritus sniegui galvoja kad pasibaige ir panasiai, tai apie tokius as nekalbu:) Kita vertus gimem tame amziuje, kai gydomes vaistais kurtais dar tais laikais, kai rusai dar i Afganistana verzesi, nauju medikamentu iseina vos vienas kitas per 10m, tai ir turim ka turim.
Parašė Mersas
SantaMonica rašė:Ziauriai pavargau...O kokius vaistus siuo metu vartojat ar jau pasveikot?

:bloga nesinervink, tu ne viena tokia esi, manes jau gydytoja salinas, nes nezino ka israsyt :DD
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:

Gerai zinau tau 'ziauriai pavargau' jausma. Kasdien geriu xanax pagal sistemele daugiau/maziau iki 1.5mg dar geriu cipralex i 40mg kasryt ir dar bandau prideti kazka, is to ka esu bandes. Turiu pilna dideli ikea komodos stalciu, kuriame asortimentas ne ka prastesnis nei kokioj CAMELIJOS vaistinej, nes vaistu nemetu lauk:) Siuo metu pridejau LYRICA. Bandau doze kalt ryte, vakare, dvigubint/trigubint ir panasiai. Visvien nieko neprarasiu, o nuo vaistu nera didesnis paxmelas, nei nuo kokoteliu ar shotu kavinese, todel visiskai nebijau. Siaip ar taip vaistai mane permete is fazes gyvent neimanoma i faze gyvent imanoma. Nes pries tai 4 metus bandziau visokias akupunkturas, akupresuras, jogas, sportus, ledines vonias, neurofeedbackus, zaliavalgystes, ivairiu formu psichoterapijas ir dar velniai zino ko. Kaip esu jau rases Edisono gera fraze. As nesusimoviau, as atradau 1000 budu kurie neveikia:) 2019m bus nauju paiesku metai:)

Kad ir kaip kvailai beskambetu, taip nenoriu raminamuju, nes nuo ju jauciuosi kaip neigali - tik baiginejasi veikimas, jau ziuri kaip kita tablete ikalus...Visiems jau ausis isuziau, kaip man blogai. Juk noresi pradeti antidepresantus ne del to, kad dar blogiau pasidarytu, o kad kiekviena diena justusi pagerejimas...Tik to noriu, daugiau nieko. O jus irgi ziuriu nemazai raminamuju geriat, juk Cipralexas turi pats is saves viska sudelioti i vietas. Jei ne paslaptis, kuo sergat? Pas mane tai generalizuotas nerimo sutrikimas, bet vakar pajauciau tokia nevilti, gal ir depresija prisikabino...
Saunuolis, kad nepasiduodat. Noriu pasakyti, kad as su jumis...
Parašė Mersas
SantaMonica rašė:As irgi gydytojai skambineju, o ka daryt...Jausmas, kad ne viena, sustiprina!

Pirmiausia reikia nusiramint ir suprast, kad tas didysis neromas praeis nuo vaistu, bet tai dar ne viskas. Reiks vistiek kazkuek su savo mintim padirbt. Siap lyrica padeda kitiems nuo nerimo. Vakare po 150. Vieniems ji stebuklus padaro, kai netinka ad, kitiems is vis netinka
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#400299 Lyrica geras vaistas nerimui, bet tolerancija greit issivysto ir tas poveikis siek tiek isblesta.
Parašė Mersas
biggie rašė:Lyrica geras vaistas nerimui, bet tolerancija greit issivysto ir tas poveikis siek tiek isblesta.

Butent taip, pradzioje jis veikia gerai,o po to isblesta ir manau reikia vel ieskot nauju vaistu. Jei lyrica tinka, kokie tada ad geriausia tinka, na panasus poveikis butu?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Mersas rašė:
biggie rašė:Lyrica geras vaistas nerimui, bet tolerancija greit issivysto ir tas poveikis siek tiek isblesta.

Butent taip, pradzioje jis veikia gerai,o po to isblesta ir manau reikia vel ieskot nauju vaistu. Jei lyrica tinka, kokie tada ad geriausia tinka, na panasus poveikis butu?

Veikimas antidepresantu ir antiepileptiku kardinaliai skiriasi, bet jei nerimas, pamastyciau ir apie ta pati duloxetina.
Parašė Mersas
biggie rašė:
Mersas rašė:

Veikimas antidepresantu ir antiepileptiku kardinaliai skiriasi, bet jei nerimas, pamastyciau ir apie ta pati duloxetina.

O jis koks vaistas yra? Lyg ne ad?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Mersas rašė:O jis koks vaistas yra? Lyg ne ad?

Antidepresantas is SNRI klases.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400325 Na va jau dvi savaites su Trittico Retard, geriu po trečdalį tabletės, bet vistiek toks baimingas susijaudinimas (neturėjimas kur dėtis) ir kažkokios depresinės mintys užplūdo - atrodo viskas man blogai - ir darbe ir namie nesisėdi, liūdna ir toks beviltiškumas. Gal vis dėlto dar per mažai laiko praėjo? Nebežinau ir ką galvoti..Pas gydytoją einu kitą pirmadienį tik.
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Na va jau dvi savaites su Trittico Retard, geriu po trečdalį tabletės, bet vistiek toks baimingas susijaudinimas (neturėjimas kur dėtis) ir kažkokios depresinės mintys užplūdo - atrodo viskas man blogai - ir darbe ir namie nesisėdi, liūdna ir toks beviltiškumas. Gal vis dėlto dar per mažai laiko praėjo? Nebežinau ir ką galvoti..Pas gydytoją einu kitą pirmadienį tik.

Zinai, kaip gydytojas pasakys. Speju. Reikia didint doze. Geriau ja pasididink iki vizito ir pasitaupysi laiko :) Nes trecdalis dozes, cia trapus kiekis. Panasiai kaip alaus trecdali isgert.. nei ikales, nei neikales. Niekas nesupras:)
Zinoma, jei nejauti rimtu salutiniu papildomu. Na buna apsvaigina galva, sukelia nemiga ir tt. tai salutiniai su kuriais sunku kovot.