- 2018 11 27, 17:36
Milita, o kas nors keičiasi per psichoterapijas? Nes aš du metus psichoterapinuosi ir pokyčiai yra, bet jie visi tokie lėti. Ir pažinau save. Kažkiek
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
) Milita99 rašė:Psichoterapija mane pribaigstik pakalbu vel druska ant zaizdos ir taaaip skauda
net mastau mesti moku po 35 eurus o tik skaumas islenda...bet kazi kai vaistu gauti tada eiti i valdiska? Vel visa istorija pasakot reiks
nezinau...parasyk pad ka ejai Kaune emar
Tai yra, ji atliko savo darbą.Milita99 rašė:Ar didelis skirtumas nerimui tarp 10 ir 15mg? Bet jauciu salutuniai bus daznesni nuo dozes didesnes? Blin dakniso tas vakarinis ritualas bet pasitrumptint niekaip neiseina valios pastangom nors depresojos nera..beje ta lempa padeda nuo rudenines apatijos tikrai
Milita99 rašė:Nu as tikrinu elektros prietaosus ir duris eidama miegot mama taip ismoke nes matyt pati nesaugiai jautesi taip ir as pradejau. Pradzioj tiesiog patikrindavau o su laiku tapo ilgesniu ritualu ziurejimu kartojimu kad isimintu nes lyg neuzsifiksuotu...nepatikrint negaliu nes kyla paniska baime kad kazkas uzsidegs ir pan. Nenueinu miegot kol neistirkinu beveik viso namo...kol bute gyvenau trumpiau truko name isvis nesaugi jauciuosi tai taip susikuriu sauguma bet ziauriai vargina.....
Milita99 rašė:Matai nieko tokio is salies gali atrodyti bet tai yra mano oks nerimo sutrikimas kuri mane eda ir vagia laika reikia sukontroliuoti sutikrinti nea kitaip pyktis issivers nevaldoma jega o kai trunka vos ne valanda kol isspoksau i visas rozetes...atrodo kad nieks nevercia bet kokiam tai pragaro rate is kurio iseit neimnoma...tai ssri tipo turetu nuimto ritualus bet as to neitikiu tereiketu kad normaliai galeciau viens du ir patikrinu o ne po kelis kart ir po valanda...cia viskas po streso paumejo siaip anksciau silpnai reiskesi
Milita99 rašė:Matai nieko tokio is salies gali atrodyti bet tai yra mano oks nerimo sutrikimas kuri mane eda ir vagia laika reikia sukontroliuoti sutikrinti nea kitaip pyktis issivers nevaldoma jega o kai trunka vos ne valanda kol isspoksau i visas rozetes...atrodo kad nieks nevercia bet kokiam tai pragaro rate is kurio iseit neimnoma...tai ssri tipo turetu nuimto ritualus bet as to neitikiu tereiketu kad normaliai galeciau viens du ir patikrinu o ne po kelis kart ir po valanda...cia viskas po streso paumejo siaip anksciau silpnai reiskesi