Moderatorius: signs

Parašė Mersas
SantaMonica rašė:Na va jau dvi savaites su Trittico Retard, geriu po trečdalį tabletės, bet vistiek toks baimingas susijaudinimas (neturėjimas kur dėtis) ir kažkokios depresinės mintys užplūdo - atrodo viskas man blogai - ir darbe ir namie nesisėdi, liūdna ir toks beviltiškumas. Gal vis dėlto dar per mažai laiko praėjo? Nebežinau ir ką galvoti..Pas gydytoją einu kitą pirmadienį tik.

:bloga bet trecdalis tik nuo miego, jie negydo depresijos.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400355 Man tokia galva kaip "kepure uzdeta", ausys atrodo kartais plys. Tas keistos galvos pojutis man dar didesni nerima sukelia...Zodziu nebezinau ko griebtis, atrodo, kad man jau nepades niekas. Atrodo, kad i kokia ligonine guldys ir ten girdys vaistais, zodziu baigiu nuprotet...
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Man tokia galva kaip "kepure uzdeta", ausys atrodo kartais plys. Tas keistos galvos pojutis man dar didesni nerima sukelia...Zodziu nebezinau ko griebtis, atrodo, kad man jau nepades niekas. Atrodo, kad i kokia ligonine guldys ir ten girdys vaistais, zodziu baigiu nuprotet...

tokia bukle konkreciai nuo sito Trittico vaisto, ar taip yra ir be jo?
Parašė Mersas
SantaMonica rašė:Man tokia galva kaip "kepure uzdeta", ausys atrodo kartais plys. Tas keistos galvos pojutis man dar didesni nerima sukelia...Zodziu nebezinau ko griebtis, atrodo, kad man jau nepades niekas. Atrodo, kad i kokia ligonine guldys ir ten girdys vaistais, zodziu baigiu nuprotet...

O tai ka tu be tritico geri? Jie juk nakciai skirti yra
Vartotojo avataras
Parašė western

Bet tai girdys kuom. Tuo paciu. Juk jie ten ne koks alchemiku klubas, kurie metala vercia auksu. O dar kokiu vaistu esi bandzius...? Jei tritiko naudos neduoda, o tik zaloja, tai banink.
Nezinau kodel ji siulo miegui 'gerint'. Trumpai paguglinus, to neakcentuoja. Net wiki raso:
Trazodone, sold under many brand names worldwide,[1] is an antidepressant medication.[8] It is used to treat major depressive disorder, anxiety disorders, and in addition to other treatment, alcohol dependence.[8] It is taken by mouth.[8]
Vartotojo avataras
Parašė western
#400386 Taip, raso kad ir nemigai. Taciau tai toli grazu nera pukinis migdomasis.

Besides treating depression, doctors may also prescribe trazodone to treat anxiety, schizophrenia, or uncontrolled movements that occur as a side effect of other medications.
Trazodone for Insomnia
Your doctor may prescribe trazodone to treat insomnia or other sleep disorders.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:

Bet tai girdys kuom. Tuo paciu. Juk jie ten ne koks alchemiku klubas, kurie metala vercia auksu. O dar kokiu vaistu esi bandzius...? Jei tritiko naudos neduoda, o tik zaloja, tai banink.
Nezinau kodel ji siulo miegui 'gerint'. Trumpai paguglinus, to neakcentuoja. Net wiki raso:
Trazodone, sold under many brand names worldwide,[1] is an antidepressant medication.[8] It is used to treat major depressive disorder, anxiety disorders, and in addition to other treatment, alcohol dependence.[8] It is taken by mouth.[8]

Tai reikes jauciu risti, nors miegot tai miegu pagaliau, bet dienom tai tikrai ne kazka. Esu bandzius Fluanxoli (dabar manes nebeveikia), Cipralex (buvo superinis pries 10 metu, o dabar tik dar didesni nerima sukele, tai gyd. liepe nutraukt), Remerona (tas gal kazka veike, bet 10kg priaugino per menesi), Seroquel (nuo sito galvojau nupusiu, kaip darzove buvau, nors tik menesi geriau), daugiau rodos nieko. Kai dabar atkritau antra karta tai pradejau nuo Fluanxol, toliau Cipralex, o dabar su Trittico kenciu. Sorry, prirasiau cia. Gydytoja sako, kad as jautri vaistams, tai ka dabar? Tiesa dar vaikstau i psichoterapija ir Reiki seansus, zodziu taip noriu pasveikti...
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400389 Mane turbut dauguma side efektu veikia, kad ir ka begerciau. Tiesiog 5 savaites side efektu kartu sudejus su Cipralex, tai biski stogas vaziuoja. Siaip pries keleta menesiu buvau sveikiausias zmogus, o dabar problemu maisas :(
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Mane turbut dauguma side efektu veikia, kad ir ka begerciau. Tiesiog 5 savaites side efektu kartu sudejus su Cipralex, tai biski stogas vaziuoja. Siaip pries keleta menesiu buvau sveikiausias zmogus, o dabar problemu maisas :(

Man fluanxolis pradzioj sioki toki mini stebukla buvo sukures, salutiniu jokiu nebuvo, taciau ilgainiui pradejo darytis keisti dalykai. Kazkokie absoliuciai neaiskus sapnai, prabudimai, noras eit miegot 19val, viskam kazkokia apatija, noras atsitrauktu nuo zmoniu, pabut su savimi ir rukyt... namo net begdavau, kad uztraukt duma, tas dumas man tarsi deguonis isnirus is vandens, kazkokia mistika... supratau, kad sis vaistas man stoga rauna tikraja ta zodzio prasme ir meciau, po kokiu 3 menesiu. Gaila, tai buvo geras Lundbecko produktas.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400394 Keista is tikruju, esu girdejus, kad jis vienas is ,saugesniu, vaistu. Man tai po kokiu 3 menesiu buvo ar geriu ar negeriu - vienodai sviecia - nerimas eda vistiek. Nors prisiminiau pries 10 metu gydyma baigiau kaip tik fluanxoliu, kai gydytoja pasake: ,as nebezinau ka tau beisrasyti, - matyt suveike kazkokia saves itaiga :)
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Keista is tikruju, esu girdejus, kad jis vienas is ,saugesniu, vaistu. Man tai po kokiu 3 menesiu buvo ar geriu ar negeriu - vienodai sviecia - nerimas eda vistiek. Nors prisiminiau pries 10 metu gydyma baigiau kaip tik fluanxoliu, kai gydytoja pasake: ,as nebezinau ka tau beisrasyti, - matyt suveike kazkokia saves itaiga :)

Butent, kad nebuvo absoliuciai jokio nuzombinimo, kas dazniausiai jau pasimato po pirmos paros. Viskas ejos kaip per sviesta. O bet taciau:) Lundbecko produktai visi taikomi i kuo mazesnius salutinius ir man visi jie suejo, tik vieni dave kazkoki efekta kiti ne.
As tai kazkaip skeptiskai ziuriu i ta termina 'baigiau gydyma'. Yra half time, jis pasibaigia ir vel viskas is naujo. Na gal as ir neteisus. Cia viskas taip slidu, kad niekur negali but uztikrintas, nes kiek zmoniu, tiek skirtingu niuansu.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#400396 Maziausiai manijas, itampa, nerimus sukelia paroxetinas arba mirtazapinas, arba ju kombinacija. Is gilios depresijos istrauke, kai jau ziauru buvo. Tritico mazos dozes nera antidepresantas, todel jo gydymas apsiriboja nuslopinimu ir apetito padidejimu.
Parašė Mersas
biggie rašė:Maziausiai manijas, itampa, nerimus sukelia paroxetinas arba mirtazapinas, arba ju kombinacija. Is gilios depresijos istrauke, kai jau ziauru buvo. Tritico mazos dozes nera antidepresantas, todel jo gydymas apsiriboja nuslopinimu ir apetito padidejimu.

Tai ka nuo miego reiktu cartot, nes man tik tritiko ir kvetiapina kisa, kiti sako svori augina.