Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė western
SecretOfSteel rašė:
western rašė:o as nuo 75 vos nenumiriau :)

Kas buvo? :?

Zinoma, as cia hiperbolizuoju:) Tiesiog uzpuole panikos priepuoliai, krito apetitas, prasidejo nemigos, zodziu visoks bullshitas is eiles. Atrodo ssri ir snri, skiriasi tik viena raide, o tolerancija kardinaliai priesinga. Ssri toleruoju kuo puikiausiai.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#399623 Venlafaxinas 75mg tikrai dar nesielgia kaip SNRI, SSRI veikimas tai yra, bet norint okupuoti reiksminga kieki NET, daugumai zmoniu reikia bent 150-225mg dozes.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400521 Zodziu pradejau Venlafaxine Actavis 75 mg jau antra diena. siandien du kartus aptemo akyse, prisedus praeidavo. Gal kam taip buvo?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
SantaMonica rašė:Zodziu pradejau Venlafaxine Actavis 75 mg jau antra diena. siandien du kartus aptemo akyse, prisedus praeidavo. Gal kam taip buvo?

Venlafaxinas gali itakoti spaudima, 75mg gal ne tiek stipriai, bet didesnes dozes linke kelti spaudima, galbut cia su tuom kazkiek susije. Ir siaip, kol organizmas pripranta prie vaisto, gali visokiu dalyku buti, bet per laika dauguma ju pranyksta.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
SantaMonica rašė:Bet ziauriai issigandau, galvojau nukrisiu, tai dabar ir bijau visa diena, ech..Tikiuosi praeis.

Venlafaxinas - greitai gan veikiantis vaistas, bet norint ivertint nauda ir galimus salutinius, visvien reikia palaukti bent pora savaiciu, tada jau galesi susidaryti ispudi, ar kazka teigiamo duoda ir ar salutiniai toleruotini.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
biggie rašė:
SantaMonica rašė:Bet ziauriai issigandau, galvojau nukrisiu, tai dabar ir bijau visa diena, ech..Tikiuosi praeis.

Venlafaxinas - greitai gan veikiantis vaistas, bet norint ivertint nauda ir galimus salutinius, visvien reikia palaukti bent pora savaiciu, tada jau galesi susidaryti ispudi, ar kazka teigiamo duoda ir ar salutiniai toleruotini.

Aciu labai, lauksiu teigiamo. Nerimas kaip ir apmazejo, tik galva tokia keista, lyg suktusi, bet nemeto i sonus. Pykina, bet cia dzin palyginus su svaigimais.
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:
biggie rašė:

Aciu labai, lauksiu teigiamo. Nerimas kaip ir apmazejo, tik galva tokia keista, lyg suktusi, bet nemeto i sonus. Pykina, bet cia dzin palyginus su svaigimais.

Stenkis isanalizuoti sita vaista taip, kad nebereiketu prie jo grizti. As kartais net padvigubindavau dozes, pametytavau is ryto ar pries miega ar panasiai. Ju nera tiek daug, bent jau efektyviu, kad neprachekint iki galo ir nutraukt del salutiniu, kuriuos dar imanoma kesti. Tarkim tokiu salutiniu kaip ranku drebejimas ar ten pablogejes regejimas as net nelaikau salutiniais. Tai smulkmena, lyginant su rezultatu, kuri norim pasiekt.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400543 Rasiau rasiau ir neissisaugojo. As tiesiog jautri pasidariau visiems kuno pojuciams, tik kas pasisuka, suskausta, man vos ne panika sukelia, atrodo signalas galvon, kad kazkas negerai. Tiesiog per daug viskas sureiksminta, pati kaip ir suprantu, bet nelabai gaunas to siaubo atsikratyt. Tai uzdaras ratas, bet ateis ta diena ir juodi debesys issisklaidys, ane? :)
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Rasiau rasiau ir neissisaugojo. As tiesiog jautri pasidariau visiems kuno pojuciams, tik kas pasisuka, suskausta, man vos ne panika sukelia, atrodo signalas galvon, kad kazkas negerai. Tiesiog per daug viskas sureiksminta, pati kaip ir suprantu, bet nelabai gaunas to siaubo atsikratyt. Tai uzdaras ratas, bet ateis ta diena ir juodi debesys issisklaidys, ane? :)

Del venlafaksino buk rami ir gerk ramiai pradedama nedidelem dozem. Kaip ir sakiau, jei butu kirtes, tai skaudetu nuo pirmos dienos ir stipriai. Jei nekirto tai valio:) Pvz ciprelax net 80mg/dienon buvau pabandes. Nu nekerta jis manes ir nors uzmusk. O alventa, brr .. :) Nors ji man israse Mazaliauskiene, net neuzsimindama apei salutinius. Mazdaug, brolau, imk svarainiu sode paraskiau, labai skanus:)
O juodi debesys, cia filosofinis klausimas:)
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400546 Pavarei del Cipralexo, as tai bijociau taip dozuoti. Zinok man apie venlafaxino salutinius irgi niekas nekalbejo, kaip ir Trittico, kuris man visai netiko, gal tiesiog nera tokia dauguma, kuriems pasireiskia? Sunku pasakyti. Kiek pamenu, geri Lyrica ir tau tinka :)
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Pavarei del Cipralexo, as tai bijociau taip dozuoti. Zinok man apie venlafaxino salutinius irgi niekas nekalbejo, kaip ir Trittico, kuris man visai netiko, gal tiesiog nera tokia dauguma, kuriems pasireiskia? Sunku pasakyti. Kiek pamenu, geri Lyrica ir tau tinka :)

Na dar berods tik savaite geriu, taciau taip, kol kas viskas sekmingai, taciau dar bijau daryt isvadas. Ne syki jas esu dares, taciau tekdavo nusivilt. Deja.
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Tikekimes viskas bus gerai, kazkas juk turi tikti :)

Sakykim taip. Sitaip arti tiesos dar nebuvau niekad:) Ir tik medikamentu deka.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:
SantaMonica rašė:Tikekimes viskas bus gerai, kazkas juk turi tikti :)

Sakykim taip. Sitaip arti tiesos dar nebuvau niekad:) Ir tik medikamentu deka.

Psichoterapiją bandei?