Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400554 Šiaip šiandien man nerimas užkilo iki lubų, vos nuvairavau į darbą. Trečia diena su Venlafaxinu. Įkaliau lexo, sėdžiu kažkaip.
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:
western rašė:
SantaMonica rašė:Tikekimes viskas bus gerai, kazkas juk turi tikti :)

Sakykim taip. Sitaip arti tiesos dar nebuvau niekad:) Ir tik medikamentu deka.

Psichoterapiją bandei?

turejau juos 4 skirtingus. Kaip vanduo nuo zasies.
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Šiaip šiandien man nerimas užkilo iki lubų, vos nuvairavau į darbą. Trečia diena su Venlafaxinu. Įkaliau lexo, sėdžiu kažkaip.

nerimas nuolatinis ar protarpiais?
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400559 Psichoterapiją bandei?[/quote]

turejau juos 4 skirtingus. Kaip vanduo nuo zasies.[/quote]

Gal netinkami pasitaikė? tik svarstau.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:
SantaMonica rašė:Šiaip šiandien man nerimas užkilo iki lubų, vos nuvairavau į darbą. Trečia diena su Venlafaxinu. Įkaliau lexo, sėdžiu kažkaip.

Deja nuolatinis.
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Psichoterapiją bandei?

turejau juos 4 skirtingus. Kaip vanduo nuo zasies.[/quote]

Gal netinkami pasitaikė? tik svarstau.[/quote]

As jauciu, kad visi tie pasnekesiai ne man. Neturiu as jiems kuom skustis ar ka sakyt. Nemegstu as apskritai bedavot. As megstu veikti, ieskot sprendimu, daryt rezultatus, o ne sedet ant sofos ir kalbetis apie vaikyste ir panasiai. Sedejau, kalbejau, aciu nepadejo, viso gero:) Neturiu fiziskai net kada pas juos lankytis, turiu milijona darbu...
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:
western rašė:

Deja nuolatinis.

Pamirsau, ar esi bandziusi fluanxoli ?
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400566 As jauciu, kad visi tie pasnekesiai ne man. Neturiu as jiems kuom skustis ar ka sakyt. Nemegstu as apskritai bedavot. As megstu veikti, ieskot sprendimu, daryt rezultatus, o ne sedet ant sofos ir kalbetis apie vaikyste ir panasiai. Sedejau, kalbejau, aciu nepadejo, viso gero:) Neturiu fiziskai net kada pas juos lankytis, turiu milijona darbu...[/quote]

Tai aisku, kiekvienam savo - vieniems padeda, kitiems ne. As tai vis dar vaikstau, ar padeda - nezinau, ten reikia metu metais eiti :(
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400567 nerimas nuolatinis ar protarpiais?[/quote]

Deja nuolatinis.[/quote]

Pamirsau, ar esi bandziusi fluanxoli ?[/quot

As kaip tik Fluanxoli kartu dabar geriu. Siaip geras vaistas, bet matyt salutiniai ano vaisto ima virsu...
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė::(

Net jei iki grabo lentos ten eisi, niekas tau neduos jokiu garantiju kad kazkas pageres. Jokiu. Visiskas neapibreztumas. Bet cia tik mano nuomone. Galbut kiti zmones jaucia palengvejima issikalbeje. Gal kazkam isties tai veikia kaip cunamis. Visiem skirtinai:)
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:nerimas nuolatinis ar protarpiais?

Deja nuolatinis.[/quote]

Pamirsau, ar esi bandziusi fluanxoli ?[/quot

As kaip tik Fluanxoli kartu dabar geriu. Siaip geras vaistas, bet matyt salutiniai ano vaisto ima virsu...[/quote]

Man labai nepatinka miksavimas. Ypac startavimas su dviem skirtingais vaistais. Is kur man zinot, nuo kurio koks salutinis? Tai visada vartodavau pradziai viena, o tik veliau pajungdavau kita. Taip aiskiau. Tokiu budu atsirinkau tuos, kurie man kele maziausiai salutiniu ir pradejau palengva miksuot/eksperimentuot. Na ir kaip minejau - man tikrai pavyko. Lyrica 3x75mg+Escitalopram 40mg . Viskas eina kaip is natu. Norisi daugiau, taciau ir tai skaitau kad pasiekimas.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:
SantaMonica rašė::(

Net jei iki grabo lentos ten eisi, niekas tau neduos jokiu garantiju kad kazkas pageres. Jokiu. Visiskas neapibreztumas. Bet cia tik mano nuomone. Galbut kiti zmones jaucia palengvejima issikalbeje. Gal kazkam isties tai veikia kaip cunamis. Visiem skirtinai:)

Bet ta nerimo ar depresijos priezastis slypi kazkur pasamoneje. Svarbu, kad pats sau galetum atsakyti i tuos klausimus - kas tai sukelia, nes niekas is niekur neatsiranda ir salinti priezasti. As vis dar neatrandu pagrindines priezasties, manau tai visuma. O ismokti su tuo tvarkytis - tai menas, deja ne visiems paprastai ivaldomas.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400575 Man labai nepatinka miksavimas. Ypac startavimas su dviem skirtingais vaistais. Is kur man zinot, nuo kurio koks salutinis? Tai visada vartodavau pradziai viena, o tik veliau pajungdavau kita. Taip aiskiau. Tokiu budu atsirinkau tuos, kurie man kele maziausiai salutiniu ir pradejau palengva miksuot/eksperimentuot. Na ir kaip minejau - man tikrai pavyko. Lyrica 3x75mg+Escitalopram 40mg . Viskas eina kaip is natu. Norisi daugiau, taciau ir tai skaitau kad pasiekimas.[/quote]

Fluanxoli esu anksciau gerusi, ir derinyje ir viena, siaip manau jis toks neblogas. Labai dziaugiuosi, kad tavo derinukas veikia. Sakai norisi daugiau, be abejo, o kas nenori skraidyti kaip ant sparnu, bet zingsnis po zingsnio ir viskas dar pageres. Kad ir kaip man buvo nepasiseke ir dabar nelabai sekas su vaistais, bet tikiu, kad tai praeis :) O raminamuju netenka gerti?
Vartotojo avataras
Parašė kenny
#400585 Nu aš šiandien ryte pirmą kapsulę išgėriau, iki 37,5 mg nupylęs, nes praeitą savaitę atsinaujino nerimas ir depresija. Tai dabar darbe sėdžiu ir toks nerimas ima.. :shock:

Psichiatrė sakė, kad šitas vaistas tik perpus tiek stiprumo turi, kaip escitalopramas. Įdomu, teisybė, ar tik ramino, kad nesibaidyčiau gerti?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
kenny rašė:Nu aš šiandien ryte pirmą kapsulę išgėriau, iki 37,5 mg nupylęs, nes praeitą savaitę atsinaujino nerimas ir depresija. Tai dabar darbe sėdžiu ir toks nerimas ima.. :shock:

Psichiatrė sakė, kad šitas vaistas tik perpus tiek stiprumo turi, kaip escitalopramas. Įdomu, teisybė, ar tik ramino, kad nesibaidyčiau gerti?

Sunku suprasti, ka norejo pasakyti "perpus tiek stiprumo", nes visi SSRI/SNRI antidepresantai daugmaz vienodai efektyvus, tai kokia racija taip teigti, kad kazkas perpus stipresnis tai nezinau.