Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė western
kenny rašė:Nu aš šiandien ryte pirmą kapsulę išgėriau, iki 37,5 mg nupylęs, nes praeitą savaitę atsinaujino nerimas ir depresija. Tai dabar darbe sėdžiu ir toks nerimas ima.. :shock:

Psichiatrė sakė, kad šitas vaistas tik perpus tiek stiprumo turi, kaip escitalopramas. Įdomu, teisybė, ar tik ramino, kad nesibaidyčiau gerti?

Pasake kvailyste. Tas ir nepatinka psichiatruose, kad ciulba ka nori kaip nori ir kiek nori. Man alventa nuo minimalios dozes sukele nerima, o cipralex net ir keturguba doze nuo maximimo nesukele visiskai nieko:)
Siaip jau cipralex laikomas maziausiai salutiniu turintis vaistas ir reitinguose yra lyderis. Bet cia velgi, kaip-kam.
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė: O raminamuju netenka gerti?

Xanax ikalu pries miega 0,5mg. Nezinau, kodel jo negalima gert daugiau ir reguliariai. Man iki siol misle:)
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:

Xanax ikalu pries miega 0,5mg. Nezinau, kodel jo negalima gert daugiau ir reguliariai. Man iki siol misle:)

Taigi priprantama. O jei negertum, nemiegotum?
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400607 Ar buvo kam nors uzkiles nerimas gydymo pradzioje? Toks jausmas, kad nera kur detis. Pasidalinkit prasau patirtimi, kam buvo, bet po to praejo. Man siandien vel nerimas iki aukstumu, sekasi gi.
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:
western rašė:

Taigi priprantama. O jei negertum, nemiegotum?

Sunkiau uzmigciau, prasciau issimiegociau. O dabar miegu gerai, jau du metai, kaip efektas islieka. Priprantama ir prie rukymo, kas yra dar blogiau.
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Ar buvo kam nors uzkiles nerimas gydymo pradzioje? Toks jausmas, kad nera kur detis. Pasidalinkit prasau patirtimi, kam buvo, bet po to praejo. Man siandien vel nerimas iki aukstumu, sekasi gi.

Kaip ir buvau minejes, alventa nerima uzkele iki pat lubu. Po 3 dienu kapituliavau..
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Blemba, gal laiko reikia.

As kaip visada sakau sau. Vaista reikia isbandyti tiek, kad nebereiktu grizti. As kentet nebegalejau, nes tai buvo fiziskai nepakeliama. Kaip ir minejau tai nera kazkoks mazmozis, kaip ranku drebulis, burnos dziuvimas ar kilogramu augimas. Man prasidejo labai stiprios nerimo bangos. Tai nepakeliama. Ironiska, o dar dabar pamenu uzrasa PRAILGINTI ATPALAIDAVIMO TABLETES.
Va taip va:)
Vartotojo avataras
Parašė kenny
SantaMonica rašė:Ar buvo kam nors uzkiles nerimas gydymo pradzioje? Toks jausmas, kad nera kur detis. Pasidalinkit prasau patirtimi, kam buvo, bet po to praejo. Man siandien vel nerimas iki aukstumu, sekasi gi.

Aš trečią dieną geriu, tai kažkiek kelia nerimą :bloga arba pats užsikeliu, laukdamas, kokie pašaliniai pasirodys :bloga
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400621 Xanax ikalu pries miega 0,5mg. Nezinau, kodel jo negalima gert daugiau ir reguliariai. Man iki siol misle:)[/quote]

Taigi priprantama. O jei negertum, nemiegotum?[/quote]

Sunkiau uzmigciau, prasciau issimiegociau. O dabar miegu gerai, jau du metai, kaip efektas islieka. Priprantama ir prie rukymo, kas yra dar blogiau.[/quote]

Supratau. Bet tai tada alkoholio is vis negali gerti? Sorry, jei neaktualu.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
kenny rašė:

Aš trečią dieną geriu, tai kažkiek kelia nerimą :bloga arba pats užsikeliu, laukdamas, kokie pašaliniai pasirodys :bloga

Tai tikriausiai ir as laukiu...Parasyk, kaip sekasi toliau ;)
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:

As kaip visada sakau sau. Vaista reikia isbandyti tiek, kad nebereiktu grizti. As kentet nebegalejau, nes tai buvo fiziskai nepakeliama. Kaip ir minejau tai nera kazkoks mazmozis, kaip ranku drebulis, burnos dziuvimas ar kilogramu augimas. Man prasidejo labai stiprios nerimo bangos. Tai nepakeliama. Ironiska, o dar dabar pamenu uzrasa PRAILGINTI ATPALAIDAVIMO TABLETES.

Kazkur nesenai skaiciau, kad pradzioje antidepresantai uzkelia nerima, todel kartu israsomi raminamieji. Man vakar kazkaip taip idomiai - is pradziu nerimas buvo nepakeliamas, paskui po dvieju valandu isgerus tablete savaime atslugo. Net i parduotuve normaliai nuvaziavau. Tiesa vakare vyno pora tauriu ikaliau :)
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:
western rašė:

Kazkur nesenai skaiciau, kad pradzioje antidepresantai uzkelia nerima, todel kartu israsomi raminamieji. Man vakar kazkaip taip idomiai - is pradziu nerimas buvo nepakeliamas, paskui po dvieju valandu isgerus tablete savaime atslugo. Net i parduotuve normaliai nuvaziavau. Tiesa vakare vyno pora tauriu ikaliau :)

As is principo namuose nei vieno laso negeriu. Buitinis alkoholizmas ar atsipalaidavimas yra uzbanintas visiems laikams, nes tai ... kaip versle sakoma - nenesa jokios pridetines vertes:) Taciau jei yra kokia proga, tai ir iki ryto kalu alu, niekuom nemaisydamas. Gal kiek sunkesnis rytas bunas, gal kiek issibalansuoja vaistu poveikis, bet labai minimaliai. Jei viduje kyla kazkokia nevaldoma itampa, pabandyk nubegt kelis km. Sunku, zinau, bet tai 180 laipsniu efektyviau nei gert alkoholi. Maisant alkoholi su vaistais rasoma, kad padideja alkoholio poveikis, gali tapt nevaldamu ir panasiai. Nieko nejauciau, galima gerti,net jei zinau kad vakare baliukas, ryte visvien geriu cipralex.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400625 Tai paprastom dienom as ne laso, bet savaitgali taip norisi atsipalaiduoti...Man kazkiek padeda tas ikyras mintis nuvyti. Nieko nesakotinu ir nepropoguoju - jokiu budu. Pradejau sportuoti, bet buna begi ir vistiek ikyrios mintys lydi tokios kaip nerimas ir kas cia dabar bus. Zodziu i sale lexo nesuos, cia jeigu ka, skamba kaip absurdas...Tiesiog gerai as tam nerimo rate issisukus. Pirma karta pasveikau pries 10 metu, antram kartui irgi turi ateiti galas :)
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Tai paprastom dienom as ne laso, bet savaitgali taip norisi atsipalaiduoti...Man kazkiek padeda tas ikyras mintis nuvyti. Nieko nesakotinu ir nepropoguoju - jokiu budu. Pradejau sportuoti, bet buna begi ir vistiek ikyrios mintys lydi tokios kaip nerimas ir kas cia dabar bus. Zodziu i sale lexo nesuos, cia jeigu ka, skamba kaip absurdas...Tiesiog gerai as tam nerimo rate issisukus. Pirma karta pasveikau pries 10 metu, antram kartui irgi turi ateiti galas :)

Zinoma, sestadieni pora tauriu isgert cia nieko blogo, kitaip sunku suprast, kad savaitgalis. Viskas cia ok. Neskis lexa, jei padeda. Visada turek jo salia. Tai, kad zinai, kad jo turi moraliskai padeda net negeriant :)
/