- 2018 11 26, 18:51
del venlafaksino tikra tiesa. Efexor negausi, tik alventa. Cia grubus feilas.
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
maingirdas rašė:Mellisa sakė ,kad ministras uždraudė lexotonilį . O šiandien iš HappyAngel sužinojau ,kad ministras uždraudė psichiatrams išrašinėti clonazepamą . Man lapkričio mėn. išrašė daktarė lexotonilį ir clonazepamą . Gal vėl nauji pasikeitimai ? Negeras ministras.
Kaip kamasutra byloja - nera padeties be iseities..
western rašė:
maumau15 rašė:man mazina si vaista. praejo 5 dienos ir jauciu uzkilo nerimas.po kiek laiko mazdaug baigsis lomkes?
HappyAngel rašė:Bandau mesti clonazepamą. Bet nesigauna. Dabar kaip tyčia jau keli mėn man dažnai užeina panikos atakos, nerimas siaubingas. Su gydytoja tarėmės dengti clonazepamą bromazepamu, išrašė 6 mg. Bet man tokia dozė greit įsivažiavo. Būna, kad apsieinu su pusę tabletės cloniko per dieną, kai diena rami, nėra stresorių. Bet nu niekaip visai mesti negaliu. Manau, pas mane dėl tų panikų atsirado stipri psichologinė priklausomybė. Sako, kad kiti meta su diazapamu. Siūlė man gydytoja 10 mg. Bet nežinau...kažkada gėriau, tas pats kas nieko. Nežinau, ką reiks sakyti kitą vizitą
HappyAngel rašė:Man 1 mg clonazepamo tas pats kas gal kokio energetinio išgerti. Jis mane tik suaktyvina veiklai. Be jo gal ir gulėčiau lovoj. Tiesiog jo poveikio ilgo nejuntu, nes kai būna stresai, popiet jau vėl reikia raminamųjų.
western rašė:Ir nieko ? Atsiras priklausomybė .
Mano kiekvienas rytas darbe prasideda nuo dvieju triju REDBULL arba HELL
maingirdas rašė:western rašė:Ir nieko ? Atsiras priklausomybė .
Mano kiekvienas rytas darbe prasideda nuo dvieju triju REDBULL arba HELL