Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400733 Western, o kaip su miegu reikalai? Xanaxas iki ryto uzmigdo? Nes as ziauriai prabudineju, trecia ryto akys stacios, o paskui nuo 5 be sansu uzmigti. Turiu Stilnox, bet nenoriu priprast.
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Western, o kaip su miegu reikalai? Xanaxas iki ryto uzmigdo? Nes as ziauriai prabudineju, trecia ryto akys stacios, o paskui nuo 5 be sansu uzmigti. Turiu Stilnox, bet nenoriu priprast.

Zinai kaip as dabar jauciausi? Kaip futbolininkas, kuriam stipriai isnarinta koja ir niekaip negali lygiuotis su kitais, taciau zaist/begt/griut privaloma, neziurint i tai kad zveriskai skauda ir niekaip, niekaip saves negali atskelsti... Ziauriai budavo uzverzta galva, kasdien giliai kvepuodavau oro, jo trukdavo. Kas ryta atsikeles turedavau tik viena svajone - po darbo grizt i lova ar atsijungt. Fizizkai kasdien buvau issekes kaip po kokio afganistano karo ar ultramaratono, ir taip kiekviena ryta. Paskutine psichiatre su kuria bendravau, buvo Mazaliauskiene. Ji dure man tiesiai sviesiai, ji pasake "as maciau tukstancius tokiu vyru kaip tu ir as aiskiai matau, kad tave zudo nerimas ir labai didelis" .Man kazkaip buvo sunku patiket, nes tarsi jo kaip ir nejauciau. Bent jau tokio astraus...Bet ji mane itikino. Galiausiai po visu vaistu bandymu nusprendziau kalti maximalias dozes tu vaistu kurie man nekele salutiniu. Ir tai suveike. Pries tai buvau isbandes apie 15-20 ivariu medikamentu, todel galejau pasidaryti isvadas. As atpalaidavu kuna, spazmus raumenis ir visa kita... as tai puikiai jauciu. As tikrai gerai jauciuos, salyginai be dideliu salutiniu. Siaip begimas ziauriai mane gelbejo. Begau vakarais neziurint koks oras. Neturejo reiksmes, ar tai liutis, ar puga, as plikledis. Tai maziausiai mane domino. Begimas isties geras dalykas, kuri neseniai uzleidau... taciau bandysiu grizt, bent 2-3k per savaite:) Nei dviraciai, nei jogos, nei plaukimas, nei kitas sportas taip nepadejo kaip begimas ir ypac pries miega. O xanax laviruoju tarp 0,5 ir 1,5mg. Atsikeliu normaliai, kartais su zadintuvu, kartais valanda pries jam suskambant. Xanax geras reikalas:) Juokingai skamba, bet taip ir yra:) Uhh prirasiau as cia, tikriausiai net virtualiai jaucias mano energija:))
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Western, o kaip su miegu reikalai? Xanaxas iki ryto uzmigdo? Nes as ziauriai prabudineju, trecia ryto akys stacios, o paskui nuo 5 be sansu uzmigti. Turiu Stilnox, bet nenoriu priprast.

Stilnox mane atjunginedavo, taciau ilgiau pavartojus man nuo ji pradedavo stoga rauti, blogai jausdavausi. Xanax zymiai svelnesnis ir pats miegas naturalesnis,
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:

Zinai kaip as dabar jauciausi? Kaip futbolininkas, kuriam stipriai isnarinta koja ir niekaip negali lygiuotis su kitais, taciau zaist/begt/griut privaloma, neziurint i tai kad zveriskai skauda ir niekaip, niekaip saves negali atskelsti... Ziauriai budavo uzverzta galva, kasdien giliai kvepuodavau oro, jo trukdavo. Kas ryta atsikeles turedavau tik viena svajone - po darbo grizt i lova ar atsijungt. Fizizkai kasdien buvau issekes kaip po kokio afganistano karo ar ultramaratono, ir taip kiekviena ryta. Paskutine psichiatre su kuria bendravau, buvo Mazaliauskiene. Ji dure man tiesiai sviesiai, ji pasake "as maciau tukstancius tokiu vyru kaip tu ir as aiskiai matau, kad tave zudo nerimas ir labai didelis" .Man kazkaip buvo sunku patiket, nes tarsi jo kaip ir nejauciau. Bent jau tokio astraus...Bet ji mane itikino. Galiausiai po visu vaistu bandymu nusprendziau kalti maximalias dozes tu vaistu kurie man nekele salutiniu. Ir tai suveike. Pries tai buvau isbandes apie 15-20 ivariu medikamentu, todel galejau pasidaryti isvadas. As atpalaidavu kuna, spazmus raumenis ir visa kita... as tai puikiai jauciu. As tikrai gerai jauciuos, salyginai be dideliu salutiniu. Siaip begimas ziauriai mane gelbejo. Begau vakarais neziurint koks oras. Neturejo reiksmes, ar tai liutis, ar puga, as plikledis. Tai maziausiai mane domino. Begimas isties geras dalykas, kuri neseniai uzleidau... taciau bandysiu grizt, bent 2-3k per savaite:) Nei dviraciai, nei jogos, nei plaukimas, nei kitas sportas taip nepadejo kaip begimas ir ypac pries miega. O xanax laviruoju tarp 0,5 ir 1,5mg. Atsikeliu normaliai, kartais su zadintuvu, kartais valanda pries jam suskambant. Xanax geras reikalas:) Juokingai skamba, bet taip ir yra:) Uhh prirasiau as cia, tikriausiai net virtualiai jaucias mano energija:))

Tikras energijos uztaisas :) Bet tau pripazino GNS ar kazka kito? Nes man tai tipiskas GNS, dar panikos priepuoliai karts nuo karto islenda. Dar kartais depresonas uzplusta, kad niekas nepadeda. Atrodo nenoriu nei Kaledu nei nieko. Anksciau as irgi stipriai begiodavau, kas antra diena min. po 7 km mindavau, bet tada as buvau stipriai susikoncentravus i tiksla, begiodavau kaip tu sakai per lietu ir sniega, bet tada turejau savu priezasciu kazka sau ir kitiems irodyti. Dabar ir as apleidus begima gryname ore, reiktu islist kada :) Tiesa, o tu pats tuos vaistus dozuoji ar gydytoja paskyre? Siaip idomu, nes man viena karta buvo toks nutikimas, isgeriau viena po kitos Furadonino tabletes, nes pasirode, kad viena neveikia, tai teko i toksikologini skambint, nes galvojau, kad nualpsiu kaip bloga, tai po to karto bijau savo nuoziura vaistu dozuoti, stengiuos ju vengti, bet dabar man jie butini, bet geriu taip, kaip liepia.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:

Stilnox mane atjunginedavo, taciau ilgiau pavartojus man nuo ji pradedavo stoga rauti, blogai jausdavausi. Xanax zymiai svelnesnis ir pats miegas naturalesnis,

O man Xanax neisrase, tipo Lexas arba Relanium, bet nemanau, kad prie ju maziau priprantama...
Vartotojo avataras
Parašė western
#400738 O man Xanax neisrase, tipo Lexas arba Relanium, bet nemanau, kad prie ju maziau priprantama...[/quote]

xanax turi geriausius reitingus, o kas ten kaip veikia ir kaip kam suveikia, tezino vienas ALACHAS ar kas ten danguje toks sedi:) As turiu privatu PSI. Jam paskambunu, susakau ko reikia ir vakare pasiimu receptus ir susimoku tarsi tai butu telefonine kosultacija. Viska ka isisaiskunau del medikamentu, kiekio, rusiu ir t.t. tai tik pats. Sitas portalas irgi padejo, dziaugiuos kad toks yra. Neisivaizduoju, kaip imanoma nuspet, kas zmogui labiau tiks - xanax, broma, dia, klono .. mistika kazkokia. Reik imt, bandyt ir ziuret kas gaunasi, koks efektas, kokia savijauta. Taskas.
Vartotojo avataras
Parašė western
western rašė:O man Xanax neisrase, tipo Lexas arba Relanium, bet nemanau, kad prie ju maziau priprantama...

Tiesa, as net nesigilinau kas ten per GNS ar f 33 ar f 55. Visiskai neidomu. Esme, kad ji konstatavo fakta, kuri man buvo sunku pripazint. As dar gincyjaus, neigiau... taciau kova pralaimejau:) Bet reik pripazint, ji mane uzvede ant kelio. Reiks jai sampano nuvezt:)
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:O man Xanax neisrase, tipo Lexas arba Relanium, bet nemanau, kad prie ju maziau priprantama...

xanax turi geriausius reitingus, o kas ten kaip veikia ir kaip kam suveikia, tezino vienas ALACHAS ar kas ten danguje toks sedi:) As turiu privatu PSI. Jam paskambunu, susakau ko reikia ir vakare pasiimu receptus ir susimoku tarsi tai butu telefonine kosultacija. Viska ka isisaiskunau del medikamentu, kiekio, rusiu ir t.t. tai tik pats. Sitas portalas irgi padejo, dziaugiuos kad toks yra. Neisivaizduoju, kaip imanoma nuspet, kas zmogui labiau tiks - xanax, broma, dia, klono .. mistika kazkokia. Reik imt, bandyt ir ziuret kas gaunasi, koks efektas, kokia savijauta. Taskas.[/quote]

Reikes ir man Xanax pabandyti, nes man atrodo nesu jo gerus, nes kiti nelabai manes kabina, aisku dozavimas minimalus. Nes kazkoks nenustygimas vietoje jauciasi...
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:

Tiesa, as net nesigilinau kas ten per GNS ar f 33 ar f 55. Visiskai neidomu. Esme, kad ji konstatavo fakta, kuri man buvo sunku pripazint. As dar gincyjaus, neigiau... taciau kova pralaimejau:) Bet reik pripazint, ji mane uzvede ant kelio. Reiks jai sampano nuvezt:)

Tai aisku jokio skirtumo, tik siaip idomu buvo :)
Vartotojo avataras
Parašė western
#400761 O kaip velafaksinas paciai virskinasi. Ar juda kas nors i prieki, ar nulis emociju?
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:O kaip velafaksinas paciai virskinasi. Ar juda kas nors i prieki, ar nulis emociju?

Kazkaip keistai, as net nesuprantu, ar jis veikia. Ryte atsikeliu su didziuliu nerimu (pries tai aisku nakti prabudineju ar nemiegu nuo 3:00), vos apsirengiu ir islendu i darba, nes toks jausmas kartu lydi, kad nera kur detis kaip nerimastingumas. Po pietu kazkaip viskas atslugsta, bet nuotaikos nera, liudna matyt, kad nera gerai. Antradieni skambinsiu gydytojai, nes jau bus dvi savaites praeje, paklausiu gal reikia doze padidinti arba pasidomesiu gal gali dar Lyrica prideti, jei tie vaistai tarpusavyje derinasi. Kazkaip sudominai su ta Lyrica :) Atrodo viska atiduociau, kad tik gerai jaustis. Kad negalvoti apie ta nerima ir nesikelti kas ryte su baime, kaip cia dar viena diena istverti.
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:
western rašė:O kaip velafaksinas paciai virskinasi. Ar juda kas nors i prieki, ar nulis emociju?

Kazkaip keistai, as net nesuprantu, ar jis veikia. Ryte atsikeliu su didziuliu nerimu (pries tai aisku nakti prabudineju ar nemiegu nuo 3:00), vos apsirengiu ir islendu i darba, nes toks jausmas kartu lydi, kad nera kur detis kaip nerimastingumas. Po pietu kazkaip viskas atslugsta, bet nuotaikos nera, liudna matyt, kad nera gerai. Antradieni skambinsiu gydytojai, nes jau bus dvi savaites praeje, paklausiu gal reikia doze padidinti arba pasidomesiu gal gali dar Lyrica prideti, jei tie vaistai tarpusavyje derinasi. Kazkaip sudominai su ta Lyrica :) Atrodo viska atiduociau, kad tik gerai jaustis. Kad negalvoti apie ta nerima ir nesikelti kas ryte su baime, kaip cia dar viena diena istverti.

Tu ji geri jau beveik pora savaiciu ir realybe ta, kad su juo blogiau nei be jo?
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Tiesa dar Stilnoxa nakciai geriau, bet vistiek 4:30 pabudau. Kas per gelezinis zmogus esu...?

Nezinau, kas didesne "blogybe". Stilnox ar xanax. Vienas PSI sake, be jokios abejones, kad xanax, tai net nelyginama. Bet mano kunas sako priesingai. So well.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:
SantaMonica rašė:

Tu ji geri jau beveik pora savaiciu ir realybe ta, kad su juo blogiau nei be jo?

Nu ne nera blogiau, tas nerimas ne visa diena. Bet va kazkoks depresonas, ima erzinti laimingi zmones, atrodo tik as viena nelaiminga. Zinau, kad ne viena. Kaip tu?