Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:
SantaMonica rašė:Tiesa dar Stilnoxa nakciai geriau, bet vistiek 4:30 pabudau. Kas per gelezinis zmogus esu...?

Nezinau, kas didesne "blogybe". Stilnox ar xanax. Vienas PSI sake, be jokios abejones, kad xanax, tai net nelyginama. Bet mano kunas sako priesingai. So well.

Manau abu nieko gero. Kazkada, kai girdedavau, kad kazkas nemiega, galvojau keisti kazkokie ;) O dabar paciai.
Vartotojo avataras
Parašė western
Nu ne nera blogiau, tas nerimas ne visa diena. Bet va kazkoks depresonas, ima erzinti laimingi zmones, atrodo tik as viena nelaiminga. Zinau, kad ne viena. Kaip tu?[/quote]

Lyrica daro savo, dar anksti daryt isvadas, taciau kol kas viskas okkkk. Unbelievable, vis dar netikiu, kaip taip yra.
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:
western rašė:
SantaMonica rašė:Tiesa dar Stilnoxa nakciai geriau, bet vistiek 4:30 pabudau. Kas per gelezinis zmogus esu...?

Nezinau, kas didesne "blogybe". Stilnox ar xanax. Vienas PSI sake, be jokios abejones, kad xanax, tai net nelyginama. Bet mano kunas sako priesingai. So well.

Manau abu nieko gero. Kazkada, kai girdedavau, kad kazkas nemiega, galvojau keisti kazkokie ;) O dabar paciai.

As tai su miegu nuo vaikystes esu toks esu. Net vaikystes stovyklu laikais visuomet uzmigdavau paskutinis. Pamenu, rekordas buvo per 3 paras miegotos 2 valandos. O dar ir dirbt reikejo:) Viskas pas mane viduj buvo labai labai perspausta, galvoje kazkokie ale mazgai. Xanax man patinka, stiprus miegas, trumpas half timeás, atjungia, kraujas ji suskaldo pernakt ir atsikeli kaip niekur nieko. Geras atradimas, kuri fakino visi daktarai. Visi be isimciu.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:
Nu ne nera blogiau, tas nerimas ne visa diena. Bet va kazkoks depresonas, ima erzinti laimingi zmones, atrodo tik as viena nelaiminga. Zinau, kad ne viena. Kaip tu?

Lyrica daro savo, dar anksti daryt isvadas, taciau kol kas viskas okkkk. Unbelievable, vis dar netikiu, kaip taip yra.[/quote]

Bet jie ziuriu taip visai nemazai kainuoja :)
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400782 As tai su miegu nuo vaikystes esu toks esu. Net vaikystes stovyklu laikais visuomet uzmigdavau paskutinis. Pamenu, rekordas buvo per 3 paras miegotos 2 valandos. O dar ir dirbt reikejo:) Viskas pas mane viduj buvo labai labai perspausta, galvoje kazkokie ale mazgai. Xanax man patinka, stiprus miegas, trumpas half timeás, atjungia, kraujas ji suskaldo pernakt ir atsikeli kaip niekur nieko. Geras atradimas, kuri fakino visi daktarai. Visi be isimciu.[/quote]

O tu pabandyk kada be Xanaxo uzmigt. Atsimenu kai pirma karta geriau Cipralexa, man irgi buvo migdomuosius israse, bet po kokiu 3 savaiciu miegas susitvarke, tikrai pastoviai negeriau Stilnoxo. Tiesa, kaip manai ar gali nerimas kilti del nemigos?
Vartotojo avataras
Parašė kenny
SantaMonica rašė:
western rašė:O kaip velafaksinas paciai virskinasi. Ar juda kas nors i prieki, ar nulis emociju?

Kazkaip keistai, as net nesuprantu, ar jis veikia. Ryte atsikeliu su didziuliu nerimu (pries tai aisku nakti prabudineju ar nemiegu nuo 3:00), vos apsirengiu ir islendu i darba, nes toks jausmas kartu lydi, kad nera kur detis kaip nerimastingumas. Po pietu kazkaip viskas atslugsta, bet nuotaikos nera, liudna matyt, kad nera gerai. Antradieni skambinsiu gydytojai, nes jau bus dvi savaites praeje, paklausiu gal reikia doze padidinti arba pasidomesiu gal gali dar Lyrica prideti, jei tie vaistai tarpusavyje derinasi. Kazkaip sudominai su ta Lyrica :) Atrodo viska atiduociau, kad tik gerai jaustis. Kad negalvoti apie ta nerima ir nesikelti kas ryte su baime, kaip cia dar viena diena istverti.

Jei nerimas iš ryto laikosi, o po pietų dingsta, greičiausiai bus susijęs su antinksčių liaukomis. Pastarosios išskiria streso hormoną kortizolį, kuris ir sukelia nerimą. Didžiausia kortizolio koncentracija būna ryte, todėl ir nerimas diďžiausias, dienos bėgy jo kiekiai mažėja kartu su nerimu.

Kiek esu skaitęs, čia vienas iš endogeninės depresijos (tokios, kurią sukelia ne psichika, o aplinka ir gyvenimo būdas) simptomų.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
kenny rašė:
SantaMonica rašė:
western rašė:O kaip velafaksinas paciai virskinasi. Ar juda kas nors i prieki, ar nulis emociju?

Kazkaip keistai, as net nesuprantu, ar jis veikia. Ryte atsikeliu su didziuliu nerimu (pries tai aisku nakti prabudineju ar nemiegu nuo 3:00), vos apsirengiu ir islendu i darba, nes toks jausmas kartu lydi, kad nera kur detis kaip nerimastingumas. Po pietu kazkaip viskas atslugsta, bet nuotaikos nera, liudna matyt, kad nera gerai. Antradieni skambinsiu gydytojai, nes jau bus dvi savaites praeje, paklausiu gal reikia doze padidinti arba pasidomesiu gal gali dar Lyrica prideti, jei tie vaistai tarpusavyje derinasi. Kazkaip sudominai su ta Lyrica :) Atrodo viska atiduociau, kad tik gerai jaustis. Kad negalvoti apie ta nerima ir nesikelti kas ryte su baime, kaip cia dar viena diena istverti.

Jei nerimas iš ryto laikosi, o po pietų dingsta, greičiausiai bus susijęs su antinksčių liaukomis. Pastarosios išskiria streso hormoną kortizolį, kuris ir sukelia nerimą. Didžiausia kortizolio koncentracija būna ryte, todėl ir nerimas diďžiausias, dienos bėgy jo kiekiai mažėja kartu su nerimu.

Kiek esu skaitęs, čia vienas iš endogeninės depresijos (tokios, kurią sukelia ne psichika, o aplinka ir gyvenimo būdas) simptomų.

Panasu, kad gali buti. O kazin tai gydoma kitais vaistais nei AD?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
SantaMonica rašė:Panasu, kad gali buti. O kazin tai gydoma kitais vaistais nei AD?

AD negydo, bet sureguliuoja streso asi, pradzioj jos veikimas pastipreja (ka ir rodo salutiniai), poto jis sugrizta i normalia busena. Jei vakare visvien per aukstas kortizolis, galima kazka paimti, kas numustu, pvz. mirtazapinas. Yra ir papildu kortizoliui musti, labiausiai ziureciau i fosfatidylserina ir kokia gerai savinama magnio forma, kaip citratas.
Vartotojo avataras
Parašė kenny
#400790 Žinau tik bazinius būdus kortizoliui mažinti.
Kofeinas skatina antinksčių liaukas išskirti kortizolį. Todėl, kiek skaičiau anglų forumuose, populiarus palyginimas, kad kava ar redbulis ant nerimo, kaip benzinas ant laužo.
Alkoholis nerimą trumpoj perspektyvoj nuima, bet ilgainiui stiprina.
Kortizolį degina kardiotreniruotès, kaip bėgimas. Tik reikia ne trumpiau pusvalandžio sportuot.
Dar magnis labai padeda.

Kiek teko su daktarais bendrauti, tai nieks rimtai į sitą bėdą nežiūri, sako, kad išsibalansavęs organizmas, pradėk sveikai gyventi ir susitvarkys savaime.
Parašė Mersas
kenny rašė:Žinau tik bazinius būdus kortizoliui mažinti.
Kofeinas skatina antinksčių liaukas išskirti kortizolį. Todėl, kiek skaičiau anglų forumuose, populiarus palyginimas, kad kava ar redbulis ant nerimo, kaip benzinas ant laužo.
Kortizolį degina kardiotreniruotès, kaip bėgimas. Tik reikia ne trumpiau pusvalandžio sportuot.
Dar magnis labai padeda.

Kiek teko su daktarais bendrauti, tai nieks rimtai į sitą bėdą nežiūri, sako, kad išsibalansavęs organizmas, pradėk sveikai gyventi ir susitvarkys savaime.

O, jei atvirksciai, nerimas mazesnis diena kai kazkuo uzsiemes, o vakare, o ypac nakciai padideja, kai ramiai buni?
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:O tu pabandyk kada be Xanaxo uzmigt. Atsimenu kai pirma karta geriau Cipralexa, man irgi buvo migdomuosius israse, bet po kokiu 3 savaiciu miegas susitvarke, tikrai pastoviai negeriau Stilnoxo. Tiesa, kaip manai ar gali nerimas kilti del nemigos?

As negaliu pasakyt kaip isties ten yra, bet gydytoju atsakyamas butu vieningas - kad tai atvirksciai. Na baze tai upe, o visi tie negalavimai tai is jo istekantys intakai.
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:
western rašė:
Nu ne nera blogiau, tas nerimas ne visa diena. Bet va kazkoks depresonas, ima erzinti laimingi zmones, atrodo tik as viena nelaiminga. Zinau, kad ne viena. Kaip tu?

Lyrica daro savo, dar anksti daryt isvadas, taciau kol kas viskas okkkk. Unbelievable, vis dar netikiu, kaip taip yra.

Bet jie ziuriu taip visai nemazai kainuoja :)[/quote]

Na taip, koktelis xanax cipralex ir lyrica man menesiui kainuoja 50-60eur, gal ir daugiau, nes dozes nemazos, bet kiekviena gyvenimo minute yra neikainojama:) Sau esu sakes, JEI PER STEBUKLA rasiu vaistu derini, pasidarysiu sau tatoo ant nugaros. Kadangi su fluanxoliu ir haloperidoliu esu stipriai nusmiges po pagerejimo, tai si syki ir tatoo palauks. Bet kol kas visas ziauriai ziauriai gerai. Gyvenimas is kancios tampa tikra palaima...
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
kenny rašė:Žinau tik bazinius būdus kortizoliui mažinti.
Dar magnis labai padeda.

Reikes vel magnio nusipirkti, pora pakuociu jau esu isgerus, bet turbut maza. Ir begiot reikes pradet daugiau nei dabar. Pastebejau, kad po fizinio kruvio visai gerai jauciuos :)
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400805 Bet jie ziuriu taip visai nemazai kainuoja :)[/quote]

Na taip, koktelis xanax cipralex ir lyrica man menesiui kainuoja 50-60eur, gal ir daugiau, nes dozes nemazos, bet kiekviena gyvenimo minute yra neikainojama:) Sau esu sakes, JEI PER STEBUKLA rasiu vaistu derini, pasidarysiu sau tatoo ant nugaros. Kadangi su fluanxoliu ir haloperidoliu esu stipriai nusmiges po pagerejimo, tai si syki ir tatoo palauks. Bet kol kas visas ziauriai ziauriai gerai. Gyvenimas is kancios tampa tikra palaima...[/quote]

Tau lauksiu tatoo foto :))) Bet rimtai kazkokie stebuklai, as praeita karta irgi vargau su vaistais. Net Seruqueli teko gerti, galvojau nuprotesiu nuo jo, bet pirma karta istrauke Cipralexas, o dabar bus matyt :) As turbut ir 100 euru paklociau vaistams, kad tik jie veiktu. Sirgti cia liga/ sutrikimu, ziauriai brangus malonumas :) Tu nesijuok, as dar Reiki seansus lankau :))) :)))
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Bet jie ziuriu taip visai nemazai kainuoja :)

Tau lauksiu tatoo foto :))) Bet rimtai kazkokie stebuklai, as praeita karta irgi vargau su vaistais. Net Seruqueli teko gerti, galvojau nuprotesiu nuo jo, bet pirma karta istrauke Cipralexas, o dabar bus matyt :) As turbut ir 100 euru paklociau vaistams, kad tik jie veiktu. Sirgti cia liga/ sutrikimu, ziauriai brangus malonumas :) Tu nesijuok, as dar Reiki seansus lankau :))) :)))[/quote]

Bet ar gelbsti tie reiki? paziurejau YT, ten vel tos pasakos, kaip organizmas pradeda hormonizuotis, pats save gydyt, vel cakros, vel visoks velnia kuris graziai ir itikinamai skamba ir panasiai.
Del begimo tikra tiesa. Yra n+n moksliniu tyrimu padarytu, kad begimas isties gerai atpalaiduoja, subalansuoja organizma, ismeta is galvos visa negatyva ir panasiai, didinea imuniteta ir t.t ir pan. 2017 begau faktiskai kiekviena vakara, kartais net ir 12-1 nakties, jei kitaip nebudavo galimybes ir tikrai jausdavosi apciuopiama nauda, - nuimama itampa geresnis miegas, daugiau pozityvo, daugiau energijos ir panasiai. Tai - nepaneigiamas faktas. Tik reikia ties tuo dirbti. Cia ne koks masazas, kur guli, tave minko ir tu kaifuoji:) Siai dienai uzleidau begima...ehhhhhhhh:)