Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė western
#400347 del venlafaksino tikra tiesa. Efexor negausi, tik alventa. Cia grubus feilas.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#400353 Mellisa sakė ,kad ministras uždraudė lexotonilį . O šiandien iš HappyAngel sužinojau ,kad ministras uždraudė psichiatrams išrašinėti clonazepamą . Man lapkričio mėn. išrašė daktarė lexotonilį ir clonazepamą . Gal vėl nauji pasikeitimai ? Negeras ministras. :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
maingirdas rašė:Mellisa sakė ,kad ministras uždraudė lexotonilį . O šiandien iš HappyAngel sužinojau ,kad ministras uždraudė psichiatrams išrašinėti clonazepamą . Man lapkričio mėn. išrašė daktarė lexotonilį ir clonazepamą . Gal vėl nauji pasikeitimai ? Negeras ministras. :twisted:

Tai vat, o man išrašė bromazepamo. Tai tada gaunasi, kad jo neuždraudė. Dėl xanax - jį stato šalia clonazepamo dėl greitos ir sunkios priklausomybės. Man asmeniškai dabar jau netinka xanax - man jis kelia agresiją, pyktį. Kažkada tiko, ramino.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#400369 tiketina bus uzdetas limitas ant recepto, kiek menesiui reikia zmogui suvartot, nes kad visai uzdraustu, tai taip neatsitiks. Geriu 2x2.5mg lorazepamo i diena ir nera jokiu kalbu, kad nerasytu ar panasiai. Bet cia privaciai, poliklinikoj tik tiek kad nebekompensavo, paprastai visvien israsydavo. Psichiatrine sistema Lietuvoj grindziama TLK-10 principu, kaip ir likusi Europa turbut, todel yra visokie panikos sutrikimai, kuriem benzodiazepinai skirti gydyti ir niekas negali ju uzdraust taip paprastai panorejus
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#400391 Gavau lorazepamo 3 menesiam, paskui sake vel nerasys kuri laika, nes zino kokios lomkes man buvo.
Vartotojo avataras
Parašė western
#400393 bet kai eini pas privatu, tai niekas tu limitu nemato, jokiu ligu knygu ir t.t. Jei vienas privatus maivysis, galima ji pakeist i kita, su nauju baltu ligos lapu :) Kaip kamasutra byloja - nera padeties be iseities..
Parašė Sakura
western rašė:

Na xanax kaip ir lexso nerekomenduoja vartot ilgai, nes priiratimas. O kaip tau su tuo?[/quote]

Kazkas is sito forumo buvo gerai parases. Tai maziausiai salutiniu poveikiu turintis vaistas:)
Sitai minciai pilnai pritariu. Gal kazkas i juos ziuri kaip i narkotika, nuo kurio galima atsijungti, bet as jo poveikio net ir nespeju pajaust kaip uzmiegu:) Tai net ir kaip veikia negaleciau paaiskint. Man asmeniskai kaip individui, tai geriausias vaistas, ka yra siai dienai sukure medikai:) Nepripratau prie jo. Galiu ir negert, tik miegas bus sudetingas. Kaip viena medike sake, tau atmintis i sentave gali pradet streikuot. As jos paklausiau ar tai tik tiek ?:) Tuomet tikrai gersiu ji iki senatves, nes su nemiga kovoju jau nuo univeros laiku. Dabar is principo ji trigubai pamazinau iki 0,5mg, tai kazkokiu ale nerimu visiskai nejauciau.[/quote]

Visiškai pritariu :super
Vartotojo avataras
Parašė biggie
maumau15 rašė:man mazina si vaista. praejo 5 dienos ir jauciu uzkilo nerimas.po kiek laiko mazdaug baigsis lomkes?

Man apie savaite trunka benzodiazepinu abstinencijos pozymiai
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#400650 Bandau mesti clonazepamą. Bet nesigauna. Dabar kaip tyčia jau keli mėn man dažnai užeina panikos atakos, nerimas siaubingas. Su gydytoja tarėmės dengti clonazepamą bromazepamu, išrašė 6 mg. Bet man tokia dozė greit įsivažiavo. Būna, kad apsieinu su pusę tabletės cloniko per dieną, kai diena rami, nėra stresorių. Bet nu niekaip visai mesti negaliu. Manau, pas mane dėl tų panikų atsirado stipri psichologinė priklausomybė. Sako, kad kiti meta su diazapamu. Siūlė man gydytoja 10 mg. Bet nežinau...kažkada gėriau, tas pats kas nieko. Nežinau, ką reiks sakyti kitą vizitą :bloga
Vartotojo avataras
Parašė biggie
HappyAngel rašė:Bandau mesti clonazepamą. Bet nesigauna. Dabar kaip tyčia jau keli mėn man dažnai užeina panikos atakos, nerimas siaubingas. Su gydytoja tarėmės dengti clonazepamą bromazepamu, išrašė 6 mg. Bet man tokia dozė greit įsivažiavo. Būna, kad apsieinu su pusę tabletės cloniko per dieną, kai diena rami, nėra stresorių. Bet nu niekaip visai mesti negaliu. Manau, pas mane dėl tų panikų atsirado stipri psichologinė priklausomybė. Sako, kad kiti meta su diazapamu. Siūlė man gydytoja 10 mg. Bet nežinau...kažkada gėriau, tas pats kas nieko. Nežinau, ką reiks sakyti kitą vizitą :bloga

1mg clonazepamo vistiek nemazai. Bandyk dar smulkiau trupintis, iki 0.5 ar 0.25mg, gali bandyt ir kas antra diena gerti, nes veikia tai ilgai clonikas
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#400672 Man 1 mg clonazepamo tas pats kas gal kokio energetinio išgerti. Jis mane tik suaktyvina veiklai. Be jo gal ir gulėčiau lovoj. Tiesiog jo poveikio ilgo nejuntu, nes kai būna stresai, popiet jau vėl reikia raminamųjų.
Vartotojo avataras
Parašė western
HappyAngel rašė:Man 1 mg clonazepamo tas pats kas gal kokio energetinio išgerti. Jis mane tik suaktyvina veiklai. Be jo gal ir gulėčiau lovoj. Tiesiog jo poveikio ilgo nejuntu, nes kai būna stresai, popiet jau vėl reikia raminamųjų.

Mano kiekvienas rytas darbe prasideda nuo dvieju triju REDBULL arba HELL :)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
western rašė:
Ir nieko ? Atsiras priklausomybė . :bloga
Vartotojo avataras
Parašė western
maingirdas rašė:
western rašė:
Ir nieko ? Atsiras priklausomybė . :bloga

Ne tai kad nieko, bet labai gerai. Maziau terliotis nei su kava. Isgeri, kaip ant sparnu.