Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė western
Mersas rašė:
Milita99 rašė:Matai nieko tokio is salies gali atrodyti bet tai yra mano oks nerimo sutrikimas kuri mane eda ir vagia laika reikia sukontroliuoti sutikrinti nea kitaip pyktis issivers nevaldoma jega o kai trunka vos ne valanda kol isspoksau i visas rozetes...atrodo kad nieks nevercia bet kokiam tai pragaro rate is kurio iseit neimnoma...tai ssri tipo turetu nuimto ritualus bet as to neitikiu tereiketu kad normaliai galeciau viens du ir patikrinu o ne po kelis kart ir po valanda...cia viskas po streso paumejo siaip anksciau silpnai reiskesi

Pabandyk lirica, padeda kitiems, kam cipralexsas ar kiti nepadeda

Bandyt reik viska. Laikas nestovi vietoje, o bedos savaime nesisprendzia. Lyrica siaip geras reikalas, geriu dabar po 4x75mg, viskas korekt, jauciuosi visai visai neprastai.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#400834 Ar ssri stipriai skystina krauja? Visi vienodai? Kazkaip.man atrodo skystokas (is dantenu kartais bega jei prakrapstau) bet ar cia blogai?
Vartotojo avataras
Parašė western
Milita99 rašė:Ar ssri stipriai skystina krauja? Visi vienodai? Kazkaip.man atrodo skystokas (is dantenu kartais bega jei prakrapstau) bet ar cia blogai?

Visiskai nieko nepastebejau. Nors buvau pora sykiu susizalojes. Primenu, kad kalu po 40mg.
Vartotojo avataras
Parašė kenny
#400906 Man escitalopramas labai padėjo, per kelis mėnesius sutvarkė mišrų depresijos ir nerimo sutrikimą. Vartojau du metus palaikymui, baigiau 2018 birželį. Pusmetį buvo gerai, bet atkritau dėl tam tikrų dalykų. Dabar keista, bet psichiatrė skyrė ne escitalopramą, nors man lb tiko, bet venlafaksiną :(
Vartotojo avataras
Parašė western
kenny rašė:Man escitalopramas labai padėjo, per kelis mėnesius sutvarkė mišrų depresijos ir nerimo sutrikimą. Vartojau du metus palaikymui, baigiau 2018 birželį. Pusmetį buvo gerai, bet atkritau dėl tam tikrų dalykų. Dabar keista, bet psichiatrė skyrė ne escitalopramą, nors man lb tiko, bet venlafaksiną :(

Mano organizmui tai radikaliai skirtingai vaistai. Vienas ramino, kitas kele stresa. Nezinau, kodel jie taip daro.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
western rašė:
kenny rašė:Man escitalopramas labai padėjo, per kelis mėnesius sutvarkė mišrų depresijos ir nerimo sutrikimą. Vartojau du metus palaikymui, baigiau 2018 birželį. Pusmetį buvo gerai, bet atkritau dėl tam tikrų dalykų. Dabar keista, bet psichiatrė skyrė ne escitalopramą, nors man lb tiko, bet venlafaksiną :(

Mano organizmui tai radikaliai skirtingai vaistai. Vienas ramino, kitas kele stresa. Nezinau, kodel jie taip daro.

greiciausiai tavo ir taip hyperaktyvi adrenalino sistema, tai venlafaxinas bereikalingai sukele noradrenalina, escitalopramas to nedaro, jis gryniausias SSRI.
Vartotojo avataras
Parašė kenny
western rašė:

Aš negaliu skųstis venlafaksinu, dar tik pradines dozes vartoju, o jau labai padėjo. Bet escitalopramas jau puikiai pažįstamas daiktas, žinau, kad be šalutinių sueina. O dabar skaitau, kokie šalutiniai nuo venlafaksino būna, ir dedu į kelnes, nes nežinau, kas bus, kai dozę kelt reikės :shock:
Vartotojo avataras
Parašė western
#400930 venlafaksinas mane numete zemyn praktiskai po 5 valandu. Man tiesiog tobulai neitiko, galeciau anti-itkimo pavyzdziu zmonijoj:)
Parašė Mersas
western rašė:venlafaksinas mane numete zemyn praktiskai po 5 valandu. Man tiesiog tobulai neitiko, galeciau anti-itkimo pavyzdziu zmonijoj:)

O seroxat nesi bandes? Jis ir lyg nuo nerimo?
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
kenny rašė:
western rašė:

Aš negaliu skųstis venlafaksinu, dar tik pradines dozes vartoju, o jau labai padėjo. Bet escitalopramas jau puikiai pažįstamas daiktas, žinau, kad be šalutinių sueina. O dabar skaitau, kokie šalutiniai nuo venlafaksino būna, ir dedu į kelnes, nes nežinau, kas bus, kai dozę kelt reikės :shock:

Ka daryt jeigu nuo greta vartotu kitu vaistu sumazeja vartojamo ad efektyvumas? Doze didint ane? Blin islindo vel nesamones :bloga
Vartotojo avataras
Parašė western
#400986 Tai kad tavaja doze, pavadint doze neina. Kiek ten, 7,5 berods. As net 10mg kaldamas kadaise nieko nejauciau.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
western rašė:Tai kad tavaja doze, pavadint doze neina. Kiek ten, 7,5 berods. As net 10mg kaldamas kadaise nieko nejauciau.

Tau 40 mg belen kiek kainuoja :bloga ar kompensuoja gal?
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#401445 Pasididinau cipralexa iki 10 pagaliau ir maziau nerimo tikrai bet pradejau prabusti 1.5 per anksti vietoj 7.30 ..6val... :bloga vartausi paryciais dauh sapnuojju..bet nesinori dar miegui vaisto gerti ir nuodytis ir papildomus salutinius kesti :bloga sakau gal uzaktyvina jis per daug? :verkiu