Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė western
#400901 nors ir neturiu svarios priezasties pramesti xanax, bet po kokio menesio pabandysiu:)
Galvoj milijonai minciu verda, negaliu susikaupt miegui:)
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:nors ir neturiu svarios priezasties pramesti xanax, bet po kokio menesio pabandysiu:)
Galvoj milijonai minciu verda, negaliu susikaupt miegui:)

Supratau :)
Vartotojo avataras
Parašė western
#400909 oi, atsiprasau, ne taip supratau. Maniau klausimas, koks jo stogas:) Geriu ryte 150 ir pavakari 150, tai viso 300. Man vis knieti padvigubint, pachekint kas darytusi:) Bet kol viskas gerai, nenoriu nieko isbalansuoti.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#400916 nerimo sutrikimuose naudojama 150-450mg i para. Nevirsyciau 3x150mg i diena, nes kitaip gaunasi vartojimas rekreaciniais tikslais, na nebent labai jau ziaurus nerimas, bet net ir tada kazka papildomai geriau naudot, nei imt arkliskas dozes
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:oi, atsiprasau, ne taip supratau. Maniau klausimas, koks jo stogas:) Geriu ryte 150 ir pavakari 150, tai viso 300. Man vis knieti padvigubint, pachekint kas darytusi:) Bet kol viskas gerai, nenoriu nieko isbalansuoti.

O 150 mm per para per mazai buvo? Kokie pojuciai? Man tai kazkokia galva keista, kaip apsvaigus, del to jauciu kazkokia baime, nors kaip ir minejau anksciau, pats nerimo jausmas yra uzslopintas. Gali buti cia del streso darbe, nes dabar dirbu auksciausia pavara ir tai sukelia daug nervu. Arba, kaip pastebejau, man nuo vaistu vis koks salutinis poveikis pasireiskia. Tai zodziu del tos "keistos" galvos biski neramu, nezinau ar galiu didinti dozavima...
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
biggie rašė:nerimo sutrikimuose naudojama 150-450mg i para. Nevirsyciau 3x150mg i diena, nes kitaip gaunasi vartojimas rekreaciniais tikslais, na nebent labai jau ziaurus nerimas, bet net ir tada kazka papildomai geriau naudot, nei imt arkliskas dozes

O tau vis dar pasireiskia toks apsvaigimo jausmas? Nes mane kazko jis gasdina, atrodo, toks kontroles nebuvimas :(
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:O 150 mm per para per mazai buvo? Kokie pojuciai? Man tai kazkokia galva keista, kaip apsvaigus, del to jauciu kazkokia baime, nors kaip ir minejau anksciau, pats nerimo jausmas yra uzslopintas. Gali buti cia del streso darbe, nes dabar dirbu auksciausia pavara ir tai sukelia daug nervu. Arba, kaip pastebejau, man nuo vaistu vis koks salutinis poveikis pasireiskia. Tai zodziu del tos "keistos" galvos biski neramu, nezinau ar galiu didinti dozavima...

Na ne, nejauciu svaigimo ar zombinimo. Iki tol buvo bukle tokia kritine, kad visokiu svaigimu, jei jie zmogiskai pakeliami, net nelaikau salutiniu.. O gal tau alventa kelia svaigima? Tas miksavimas.. jis vis maiso susigaudyt savo buklej...
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:
SantaMonica rašė:O 150 mm per para per mazai buvo? Kokie pojuciai? Man tai kazkokia galva keista, kaip apsvaigus, del to jauciu kazkokia baime, nors kaip ir minejau anksciau, pats nerimo jausmas yra uzslopintas. Gali buti cia del streso darbe, nes dabar dirbu auksciausia pavara ir tai sukelia daug nervu. Arba, kaip pastebejau, man nuo vaistu vis koks salutinis poveikis pasireiskia. Tai zodziu del tos "keistos" galvos biski neramu, nezinau ar galiu didinti dozavima...

Na ne, nejauciu svaigimo ar zombinimo. Iki tol buvo bukle tokia kritine, kad visokiu svaigimu, jei jie zmogiskai pakeliami, net nelaikau salutiniu.. O gal tau alventa kelia svaigima? Tas miksavimas.. jis vis maiso susigaudyt savo buklej...

Gali buti nuo miksavimo, aisku. Bet kaip uzknisa :(
Vartotojo avataras
Parašė western
#400932 Turiu galvoj, gal siuo atveju venlafaksinas kelia ar pradeda kelt/veikt, o ne lyrica, kuri galbut visai ne prie ko. O gal lyrica. O gal mix'as. Is patirties zinau, kad tas mixavimas sumautas reikalas. Kad isitikint ir save aiskiai detalizuot, kaip mano atveju veikia cipralex, is principo kito vaisto nejungiau 2-3 menesius. Dabar galiu pasakyt tiksliai, kaip as jauciuos tik su cipralex ir kaip as jauciuos su cipralex+lyrica.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:Turiu galvoj, gal siuo atveju venlafaksinas kelia ar pradeda kelt/veikt, o ne lyrica, kuri galbut visai ne prie ko. O gal lyrica. O gal mix'as. Is patirties zinau, kad tas mixavimas sumautas reikalas. Kad isitikint ir save aiskiai detalizuot, kaip mano atveju veikia cipralex, is principo kito vaisto nejungiau 2-3 menesius. Dabar galiu pasakyt tiksliai, kaip as jauciuos tik su cipralex ir kaip as jauciuos su cipralex+lyrica.

Puiku! Kazin tie salutiniai praeina, ar gali nepraeiti? Man tai nuostabu, kad nerimo nera, bet ta galva biesina. Zodziu ne vienas, tai kitas. Biski nuotaika kritus.
Vartotojo avataras
Parašė western
#400936 va cia klausimas geras. Yra tik vienas budas suzinoti:) Ir manau mes visi zinome koks:) Tiesiog bandyti, bandyti ir dar syki bandyti. Ir maziau klausineti ar klausyti ka sako daktarai:) Visvien tai nebus de facto:)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
SantaMonica rašė:
biggie rašė:nerimo sutrikimuose naudojama 150-450mg i para. Nevirsyciau 3x150mg i diena, nes kitaip gaunasi vartojimas rekreaciniais tikslais, na nebent labai jau ziaurus nerimas, bet net ir tada kazka papildomai geriau naudot, nei imt arkliskas dozes

O tau vis dar pasireiskia toks apsvaigimo jausmas? Nes mane kazko jis gasdina, atrodo, toks kontroles nebuvimas :(

Nepasireiskia man niekas, viskas tvarkoj dabar, 6 vaistai bet nejauciu praktiskai jokiu salutiniu, gal siek tiek prislopintas, bet nerimo nera nors. O siaip ar venlafaxinas tavo pirmas antidepresantas? Jei ne, ar su kitais buvo panasiu dalyku?
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:va cia klausimas geras. Yra tik vienas budas suzinoti:) Ir manau mes visi zinome koks:) Tiesiog bandyti, bandyti ir dar syki bandyti. Ir maziau klausineti ar klausyti ka sako daktarai:) Visvien tai nebus de facto:)

Tai kad as ziauriai pasimetus, atrodo, kad manes neveikia vaistai arba salutiniai pasireiskia. Tiesiog liudna. Labiausiai nenoriu i ligonine, jau man siule issitirti vaistu netoliaravima. Kas nori i ligonine...