Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
biggie rašė:
SantaMonica rašė:
biggie rašė:nerimo sutrikimuose naudojama 150-450mg i para. Nevirsyciau 3x150mg i diena, nes kitaip gaunasi vartojimas rekreaciniais tikslais, na nebent labai jau ziaurus nerimas, bet net ir tada kazka papildomai geriau naudot, nei imt arkliskas dozes

O tau vis dar pasireiskia toks apsvaigimo jausmas? Nes mane kazko jis gasdina, atrodo, toks kontroles nebuvimas :(

Nepasireiskia man niekas, viskas tvarkoj dabar, 6 vaistai bet nejauciu praktiskai jokiu salutiniu, gal siek tiek prislopintas, bet nerimo nera nors. O siaip ar venlafaxinas tavo pirmas antidepresantas? Jei ne, ar su kitais buvo panasiu dalyku?

Ne, ne pirmas AD. Pirma karta Cipralexas stebuklus padare, o kitus kartus tiesiog neveike. As sunkiai pasiduodu vaistams. Nuo kitu AD nerimas neslyugdavo, kuris yra pagrindine mano problema.
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Tai kad as ziauriai pasimetus, atrodo, kad manes neveikia vaistai arba salutiniai pasireiskia. Tiesiog liudna. Labiausiai nenoriu i ligonine, jau man siule issitirti vaistu netoliaravima. Kas nori i ligonine...

Sita tyrima?
https://www.rvpl.lt/index.php/lt/793-pr ... mo-tyrimas
Parašė Mersas
western rašė:
SantaMonica rašė:Tai kad as ziauriai pasimetus, atrodo, kad manes neveikia vaistai arba salutiniai pasireiskia. Tiesiog liudna. Labiausiai nenoriu i ligonine, jau man siule issitirti vaistu netoliaravima. Kas nori i ligonine...

Sita tyrima?

Pasidariau ji ir ka, dar blogiau, netinka nei vieni ad, iskyrus du
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
Mersas rašė:
western rašė:

Sita tyrima?

Pasidariau ji ir ka, dar blogiau, netinka nei vieni ad, iskyrus du

O kodel blogiau? Juk turbut is tu tinkanciu AD dabar naudoji?
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400949 Man gydytoja sako, gal yra kokia kita nerimo priezastis, ne psichologine, nors tyriausi skydliauke, hormonai normoj. Tai kalba ejo apie neuroligini skyriu. Nzn, bijau as tu ligoniniu. Tikiuosi, kad nereikes.
Parašė Mersas
SantaMonica rašė:Man gydytoja sako, gal yra kokia kita nerimo priezastis, ne psichologine, nors tyriausi skydliauke, hormonai normoj. Tai kalba ejo apie neuroligini skyriu. Nzn, bijau as tu ligoniniu. Tikiuosi, kad nereikes.

O bandei daug vaistu?
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400951 Manau nemazai - Fluanxolis, Remeronas, Seroquel, Cipralex, Trittico Retard, dabar Venlafaxinas + Pregabalin Zentiva + Fluanxol. Bet kol kas gerai nesijauciu :( O tu?
Parašė Mersas
SantaMonica rašė:Manau nemazai - Fluanxolis, Remeronas, Seroquel, Cipralex, Trittico Retard, dabar Venlafaxinas + Pregabalin Zentiva + Fluanxol. Bet kol kas gerai nesijauciu :( O tu?

Vieninteliai kazjada padeje buvo seroxat, o bandziau visus taviskius
Vartotojo avataras
Parašė biggie
SantaMonica rašė:Manau nemazai - Fluanxolis, Remeronas, Seroquel, Cipralex, Trittico Retard, dabar Venlafaxinas + Pregabalin Zentiva + Fluanxol. Bet kol kas gerai nesijauciu :( O tu?

gali pamegint paroxetina, jei venlafaxina per sunku toleruot, jis ramesnis toks AD, nerimui tinka. O kaip remeronas veike?
Parašė Mersas
biggie rašė:

gali pamegint paroxetina, jei venlafaxina per sunku toleruot, jis ramesnis toks AD, nerimui tinka. O kaip remeronas veike?

o, kaip zint kokkio reikia ad, kad nuimti itampa ir nerima? kaip zinoti, kokio vaisto reikia> pagal ka spresti, jei simptomatika visu panasi.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
Mersas rašė:

O dabar nieko nebegeri?
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
biggie rašė:

Remerona geriau pries 10 metu, kiek prisimenu, kad svorio priaugino nemazai, o vat poveikio neatsimenu..
Parašė Mersas
SantaMonica rašė:
Mersas rašė:

O dabar nieko nebegeri?

Geriu, bet ne kazka. Uzeina nemiga, jokie vaistai nepadeda, geriu tritiko ir k etispina nakciai, seroxat ketvirti
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400963 Mersas, pabandyk Lyrica nakciai, mane pvz. visai gerai veikia, bent miegu. As ne medike, aisku, bet gal reiketu Seroxat dozavima pakelti? Pasitark su savo gydytoju. O psichoterapijos nebandei?
Parašė Mersas
SantaMonica rašė:Mersas, pabandyk Lyrica nakciai, mane pvz. visai gerai veikia, bent miegu. As ne medike, aisku, bet gal reiketu Seroxat dozavima pakelti? Pasitark su savo gydytoju. O psichoterapijos nebandei?

Aciu uz patarimus. Pabandysiu. :super