Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
Mersas rašė:
SantaMonica rašė:Mersas, pabandyk Lyrica nakciai, mane pvz. visai gerai veikia, bent miegu. As ne medike, aisku, bet gal reiketu Seroxat dozavima pakelti? Pasitark su savo gydytoju. O psichoterapijos nebandei?

Aciu uz patarimus. Pabandysiu. :super

Ner uz ka, kad tik padetu! Graziu svenciu :)))
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Man gydytoja sako, gal yra kokia kita nerimo priezastis, ne psichologine, nors tyriausi skydliauke, hormonai normoj. Tai kalba ejo apie neuroligini skyriu. Nzn, bijau as tu ligoniniu. Tikiuosi, kad nereikes.

As viska pradejau nuo neurologijos. Praejau geriausius gydytojus Packauska, Jatuzi, Fisha. Darem du kartus kompiuterine galvos smegenu tamografija, geriau ivairius vaistus, tyriau skydliauke ir t.t. Na vat ir ne. Kaip man Mazaliauskiene pasake .. kai argumentuotai atsakysi kodel xanax tau taip puikiai veikia, tuomet tesime pokalbi:) Na long story short - abejoju ar cia neurologines bedos, abejoju ar verta gaisti laika su echoskopijom ir tamografijom. Cia aisku IMHO.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:
SantaMonica rašė:Man gydytoja sako, gal yra kokia kita nerimo priezastis, ne psichologine, nors tyriausi skydliauke, hormonai normoj. Tai kalba ejo apie neuroligini skyriu. Nzn, bijau as tu ligoniniu. Tikiuosi, kad nereikes.

As viska pradejau nuo neurologijos. Praejau geriausius gydytojus Packauska, Jatuzi, Fisha. Darem du kartus kompiuterine galvos smegenu tamografija, geriau ivairius vaistus, tyriau skydliauke ir t.t. Na vat ir ne. Kaip man Mazaliauskiene pasake .. kai argumentuotai atsakysi kodel xanax tau taip puikiai veikia, tuomet tesime pokalbi:) Na long story short - abejoju ar cia neurologines bedos, abejoju ar verta gaisti laika su echoskopijom ir tamografijom. Cia aisku IMHO.

As irgi dariausi tamografija, bet senokai. Kai galva ima svaigti, prisigalvoju, kad kazkas negerai. Bet kadangi tas tyrimas nelabai malonus, tai nezinau ar dar karta darysiu, nebent rekomenduos. Abejoju ir as neurologinem problemom. Tiesiog esu labai jautrus zmogus, manau del to ir kenciu :(
Kaip sventes? :)
Vartotojo avataras
Parašė western
#401023 As egoistiskai issireiksiu, esu uz tai, kad butu kuo maziau svenciu. Tik nelaimiu skaicius padideja. Sulekia visokie emigrantai, prasideda chaosai, bent jau Vilniuje. Laukiu, kada visi grisim i darbus. Sita paskutine savaite verslui ypac nepalanki su planais - vien sventes, taip jau sutapo:)
Parašė Mersas
SantaMonica rašė:
western rašė:

As irgi dariausi tamografija, bet senokai. Kai galva ima svaigti, prisigalvoju, kad kazkas negerai. Bet kadangi tas tyrimas nelabai malonus, tai nezinau ar dar karta darysiu, nebent rekomenduos. Abejoju ir as neurologinem problemom. Tiesiog esu labai jautrus zmogus, manau del to ir kenciu :(
Kaip sventes? :)

Manau jautrumas yra pagrindine priezastis, bet kaip ji sumazint?
Vartotojo avataras
Parašė western
#401026 Jo neiseina mazint, su juo reik moket susigyvent. Vaistai gali nebent tik priglusint.
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Sunkiausia ismokti susigyventi. Man tai nelengva tikrai, nes metu metais toks buvai.

Jautrus zmones turi didele sirdi. Cia jau didelis pliusas:)
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:As egoistiskai issireiksiu, esu uz tai, kad butu kuo maziau svenciu. Tik nelaimiu skaicius padideja. Sulekia visokie emigrantai, prasideda chaosai, bent jau Vilniuje. Laukiu, kada visi grisim i darbus. Sita paskutine savaite verslui ypac nepalanki su planais - vien sventes, taip jau sutapo:)

As siaip irgi nelabai megstu, tas priverstinis dovanu keitimasis :) Emigrantu nemaciau, nes gruodi i prekybcentrius neinu :) Verslui tikrai nelabai, bet kadangi esu samdomas darbuotojas, tai labai nepergyvenu ;)
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:
SantaMonica rašė:Sunkiausia ismokti susigyventi. Man tai nelengva tikrai, nes metu metais toks buvai.

Jautrus zmones turi didele sirdi. Cia jau didelis pliusas:)

Na taip, nors cia pliusas :)
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#401038 Manau jautrumas yra pagrindine priezastis, bet kaip ji sumazint?[/quote]

Gal pabandyk Lyrica vis del to, man tai visai nieko, galvoju iki 300 mg kelti dienai.
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Manau jautrumas yra pagrindine priezastis, bet kaip ji sumazint?

Gal pabandyk Lyrica vis del to, man tai visai nieko, galvoju iki 300 mg kelti dienai.[/quote]

Nezinau, kito kelio ir tikriausiai jo dar niekas neisrado, apart bandymo:) 300 as geriu, vis dar skanuoju save, kaip ji veikia. O veikia ne ka blogiau nei buvo 150, cia tai tikrai. Tik dabar susirgau, persalau, gripas trecia diena, tai issimusiau is gyvenimo siek tiek:)
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#401059 Kur perkat Lyrica kas is Vilniaus? Kazkaip man originaliu sunku rasti. O Effexor (jei taip teisingai rasosi Venlafaxinad) irgi nebera arba ne i tas vaistines einu.
Western, sveik, ka cia dabar sugalvojai ant Naujako ;)
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Kur perkat Lyrica kas is Vilniaus? Kazkaip man originaliu sunku rasti. O Effexor (jei taip teisingai rasosi Venlafaxinad) irgi nebera arba ne i tas vaistines einu.

effexorui senokai uzdetas banas, jo ieskot neverta. O del lyricos kaip ir ner problemu, jos turetu but visur.
As einu tik i dideles vaistines. Mazytese, net xanax paskutini syki neradau. Maziau laiko sugaistama kai vaziuoji i pvz akropolio eurovaistine, nei per kelias mazytes.
Jau atsigavau po persalimo. Rytoj turiu eit i darba, net pasiilgau. As neisivaizduoju, kaip sunku yra buti bedarbiu ir nieko namuose neveikt. Tai tiesiausias kelias i bet kokios formos sizofrenija. Bent jau as 4-ias dienas prasirges, taip jauciuos. Isvis, kaip nesavam kaily.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:
SantaMonica rašė:Kur perkat Lyrica kas is Vilniaus? Kazkaip man originaliu sunku rasti. O Effexor (jei taip teisingai rasosi Venlafaxinad) irgi nebera arba ne i tas vaistines einu.

effexorui senokai uzdetas banas, jo ieskot neverta. O del lyricos kaip ir ner problemu, jos turetu but visur.
As einu tik i dideles vaistines. Mazytese, net xanax paskutini syki neradau. Maziau laiko sugaistama kai vaziuoji i pvz akropolio eurovaistine, nei per kelias mazytes.
Jau atsigavau po persalimo. Rytoj turiu eit i darba, net pasiilgau. As neisivaizduoju, kaip sunku yra buti bedarbiu ir nieko namuose neveikt. Tai tiesiausias kelias i bet kokios formos sizofrenija. Bent jau as 4-ias dienas prasirges, taip jauciuos. Isvis, kaip nesavam kaily.

Supratau, bandysiu Akropoly rytoj, nes atidave recepta, tai vis dar turiu :)
Pas mane irgi mini atostogos, tai trinuos is kampo i kampa, nepasakyciau, kad i darba verziuos, bet geriau nei namie sedet, neįsivaizduoju ir as, kaip galima nedirbti.
Sestadieni i darba reikia eiti? :(