Moderatorius: signs

Parašė Rolas
#400806 Sveiki
Viena vakara neisgeriau clonazepamo, iprastai geriu viena tablete arba tablete be ketvertuko, ir kita diena buvo nerimas. Tai cia gaunasi kad jau pripratau? Kaip atprasti?
Aciu!
Vartotojo avataras
Parašė western
Rolas rašė:Sveiki
Viena vakara neisgeriau clonazepamo, iprastai geriu viena tablete arba tablete be ketvertuko, ir kita diena buvo nerimas. Tai cia gaunasi kad jau pripratau? Kaip atprasti?
Aciu!

Kaip ir metant rukyt - reik nepirkt cigareciu:) Elementaru Vatsonai:)
Baikit jus demonizuot situacijas:) Ar kratosi kunas? Ar klyki is skausmo?:) TIk nerimas? Tai o ar jo pries tai nebuvo..
Kai isgeri is vakaro alaus ir kita diena jo negauni irgi buna nelengva.. o jei gerai isgeri, tai kartais ir dvi dienas ne rojus:)
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#401025 Energetiniai irgi turi šalutinius. Po kiek laiko širdelei bus sunku.

Dėl clonazepamo metimo sutinku. Bet kai labiau yra psichologonė priklausomybė, tai sudėtingiau.
O tas tik nerimas rai čia irgi nekažkas. Pvz man taip užkyla nerimas, kad iššaukia panikos atakas arba savižalą. O tada jau padėkdievuli. :oops:
Vartotojo avataras
Parašė western
HappyAngel rašė:Energetiniai irgi turi šalutinius. Po kiek laiko širdelei bus sunku.

Dėl clonazepamo metimo sutinku. Bet kai labiau yra psichologonė priklausomybė, tai sudėtingiau.
O tas tik nerimas rai čia irgi nekažkas. Pvz man taip užkyla nerimas, kad iššaukia panikos atakas arba savižalą. O tada jau padėkdievuli. :oops:

O tai kada jis uzkyla? Vaziuoji auto, klausai M-1 ir kaip koks insultas uzpuola lygioj vietoj?
Vartotojo avataras
Parašė western
maumau15 rašė:ziaurus nuo ju pripratimas. pamazu metu juos bet skausmingai.

Tai mesk po viena ketvirtuka, savaite praeis, dar ketvirtuka numesk, cia daugiau psichologinis momentas. Netikiu, kad cia taip skausminga, na bent jau fiziskai.
Straipnis delfyje vakar buvo, kaip narkomanas heroina vartojo 25 metus ir tai mete. O mes kalbame apie gelytes. Jei palengva mesi, tai tikrai net nepajusi. TIk tiek, kad grisi prie tu paciu nerimu, kurie buvo pries tai.
As net nesistengiu xanax mest. Mano tikslas, kad nedidint 1mg ir jo laikausi. Nedidint prie jokiu aplinkybiu. Taskas. Ateity pavarijuosiu, gal ismesiu ji is savo raciono, gal pamazinsiu perpus, ziuresiu pagal savo bukle.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
western rašė:
maumau15 rašė:ziaurus nuo ju pripratimas. pamazu metu juos bet skausmingai.

Tai mesk po viena ketvirtuka, savaite praeis, dar ketvirtuka numesk, cia daugiau psichologinis momentas. Netikiu, kad cia taip skausminga, na bent jau fiziskai.
Straipnis delfyje vakar buvo, kaip narkomanas heroina vartojo 25 metus ir tai mete. O mes kalbame apie gelytes. Jei palengva mesi, tai tikrai net nepajusi. TIk tiek, kad grisi prie tu paciu nerimu, kurie buvo pries tai.
As net nesistengiu xanax mest. Mano tikslas, kad nedidint 1mg ir jo laikausi. Nedidint prie jokiu aplinkybiu. Taskas. Ateity pavarijuosiu, gal ismesiu ji is savo raciono, gal pamazinsiu perpus, ziuresiu pagal savo bukle.

metant bego prakaitas kaip pas narkomane,visa drebejau.buvo lb blogai fiziskai ir psichologiskai.dabar geriu du kart i sav po 0.5.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#401044 Galimi abstinencijos reiškiniai:
• sustiprėjusi nemiga;
• baimė ir ją lydinti panika, padažnėjęs širdies
plakimas, prakaitavimas, drebulys ir skrandžio bei
žarnyno sutrikimai;
• galvos skausmas;
• raumenų skausmai ir mėšlungis;
• koordinacijos sutrikimai;
• padidėjęs susijaudinimas;
• padidėjęs jautrumas šviesai, garsui ir
prisilietimams;
• retais atvejais haliucinacijos ir epilepsijos
priepuoliai.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#401045 man tas pats buvo, 4mg clonazepamo beveik is karto numest teko
Vartotojo avataras
Parašė western
#401047 Tie isvardinti abstinencijos reiskiniai pazymimi po kiekvienu psichotropiniu vaistu. Tokiu budu farmacijos verslas apsidraudzia surasydami bet ka ir kuo daugiau. Tai normalu. Bet nereik taip rimtai i tai ziuret. Aisku, kiekvienas nutraukima priima vis savaip, taciau kaip ir minejau, metant mazom dozem ir istempus i ilga laika, to tikriausiai nepajustu 99,99% vartotoju.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
western rašė:Tie isvardinti abstinencijos reiskiniai pazymimi po kiekvienu psichotropiniu vaistu. Tokiu budu farmacijos verslas apsidraudzia surasydami bet ka ir kuo daugiau. Tai normalu. Bet nereik taip rimtai i tai ziuret. Aisku, kiekvienas nutraukima priima vis savaip, taciau kaip ir minejau, metant mazom dozem ir istempus i ilga laika, to tikriausiai nepajustu 99,99% vartotoju.

neturiu ilgo laiko tai teko mesti per trumpa laika. dabar geriu maza doze . tam kad neskausmingai mesti man reiktu gal net 6 menesiu o as turejau/turiu menesi :bloga
Vartotojo avataras
Parašė western
maumau15 rašė:neturiu ilgo laiko tai teko mesti per trumpa laika. dabar geriu maza doze . tam kad neskausmingai mesti man reiktu gal net 6 menesiu o as turejau/turiu menesi :bloga

O kokia greito metimo priezastis?
Kiek ankciau gerdavai daily?
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
western rašė:
maumau15 rašė:neturiu ilgo laiko tai teko mesti per trumpa laika. dabar geriu maza doze . tam kad neskausmingai mesti man reiktu gal net 6 menesiu o as turejau/turiu menesi :bloga

isvaziuoju i uk. menesi laiko geriau 1 mg plius karta i sav daug vyno isgerdavau.vyno atsisakiau ir vaistu sumazinau staigiai,pradejau gerti kas antra diena po 0,5mg. dabar kas 3 diena po 0,5.as linkus i priklausomybes ir gydytoja sake kad man netinka tokie vaistai. sumazinus vaistus panika baisesne buvo nei pries juos. toks jau mano organizmas.
Vartotojo avataras
Parašė western
maumau15 rašė:
western rašė:

isvaziuoju i uk. menesi laiko geriau 1 mg plius karta i sav daug vyno isgerdavau.vyno atsisakiau ir vaistu sumazinau staigiai,pradejau gerti kas antra diena po 0,5mg. dabar kas 3 diena po 0,5.as linkus i priklausomybes ir gydytoja sake kad man netinka tokie vaistai. sumazinus vaistus panika baisesne buvo nei pries juos. toks jau mano organizmas.

Nuo vyno tai melyna nosi ir ispurtusi veida tik turesi, tai cia faktas, kad ji turi banint. Bet kam taip staiga prireike banint klona. Tarsi final countdown prasidetu. O gydytojai net neskirsto, kas turi ar neturi priklausomybe, jie visada suokia ta pati. Na pvz paklausk pulmonologo ar galima rukyt ir kaip tai kenkia sveikatai. Tai priburs tiek, kad atsisesi ant grindu:) Visiskai nesvarbu, kad zmones kurie praruke visa gyvenima mire visai nuo kitko:) Na mano reziume, tai tu pati geriausiai jauti, kaip ka dozuoti. Jei jauties kaip narkomane ir drebanciom rankom ji geri ir visiskai nebevaldai situacijos, tai kaip ir sakiau, mes labai is leto. Nusivezk i Angle tu tableciu dar menesiui dviem i prieki. Juk su bizunu niekas nestovi uz nugaros.