Moderatorius: signs

Parašė Mersas
western rašė:
SantaMonica rašė:Kur perkat Lyrica kas is Vilniaus? Kazkaip man originaliu sunku rasti. O Effexor (jei taip teisingai rasosi Venlafaxinad) irgi nebera arba ne i tas vaistines einu.
Western, sveik, ka cia dabar sugalvojai ant Naujako ;)

effexorui senokai uzdetas banas, jo ieskot neverta. O del lyricos kaip ir ner problemu, jos turetu but visur.
As einu tik i dideles vaistines. Mazytese, net xanax paskutini syki neradau. Maziau laiko sugaistama kai vaziuoji i pvz akropolio eurovaistine, nei per kelias mazytes.
Jau atsigavau po persalimo. Rytoj turiu eit i darba, net pasiilgau. As neisivaizduoju, kaip sunku yra buti bedarbiu ir nieko namuose neveikt. Tai tiesiausias kelias i bet kokios formos sizofrenija. Bent jau as 4-ias dienas prasirges, taip jauciuos. Isvis, kaip nesavam kaily.

:))) as ir susirgau. O, kaip antibiotikai veikia su vaistais? Na tos rusies?
Vartotojo avataras
Parašė western
#401070 Pas mane irgi mini atostogos, tai trinuos is kampo i kampa, nepasakyciau, kad i darba verziuos, bet geriau nei namie sedet, neįsivaizduoju ir as, kaip galima nedirbti.
Sestadieni i darba reikia eiti? :([/quote]

Gerai, kad dabar yra youtube. Tai visa sovietu/jav kosmoso tematika praziurejau:) Bet visvien ir nuo interneto gali nuprotet ir labai greitai, viskam yra ribos.
O sestadieniais kartais tenka padirbt, tokia darbo specifika, bet tai tik i nauda visais frontais:)
Vartotojo avataras
Parašė western
Mersas rašė:
western rašė:
SantaMonica rašė:Kur perkat Lyrica kas is Vilniaus? Kazkaip man originaliu sunku rasti. O Effexor (jei taip teisingai rasosi Venlafaxinad) irgi nebera arba ne i tas vaistines einu.

Tikriausiai kaip dazniausiai buna, - de jure blogai, de facto - normaliai viskas:)
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#401072 Gerai, kad dabar yra youtube. Tai visa sovietu/jav kosmoso tematika praziurejau:) Bet visvien ir nuo interneto gali nuprotet ir labai greitai, viskam yra ribos.
O sestadieniais kartais tenka padirbt, tokia darbo specifika, bet tai tik i nauda visais frontais:)[/quote]

Tikrai gerai, kad youtubas yra. Nes apie TV tai patyliu, as tai pvz is viso nezinau, ka ziuret, filmai nesamoningi, laidos vien verksmai.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
Mersas rašė:
western rašė:

effexorui senokai uzdetas banas, jo ieskot neverta. O del lyricos kaip ir ner problemu, jos turetu but visur.
As einu tik i dideles vaistines. Mazytese, net xanax paskutini syki neradau. Maziau laiko sugaistama kai vaziuoji i pvz akropolio eurovaistine, nei per kelias mazytes.
Jau atsigavau po persalimo. Rytoj turiu eit i darba, net pasiilgau. As neisivaizduoju, kaip sunku yra buti bedarbiu ir nieko namuose neveikt. Tai tiesiausias kelias i bet kokios formos sizofrenija. Bent jau as 4-ias dienas prasirges, taip jauciuos. Isvis, kaip nesavam kaily.

:))) as ir susirgau. O, kaip antibiotikai veikia su vaistais? Na tos rusies?

Savo info lapelyje nemaciau, kad saveikautu. O tu Venlafaxina geri?
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#401124 Kaip laikotes po Nauju? Kaip nuotaikos? Man kazko vel pradejo neaiskios baimes listi ir galva pasisuka, vis dar kankina jausmas, kad nera kur detis, nors pacio nerimo kaip ir nera. Gal reikes Venlafaxino doze didinti ar Lyrica, net nezinau, nes gydytoja atostogauja...
Vartotojo avataras
Parašė biggie
SantaMonica rašė:Kaip laikotes po Nauju? Kaip nuotaikos? Man kazko vel pradejo neaiskios baimes listi ir galva pasisuka, vis dar kankina jausmas, kad nera kur detis, nors pacio nerimo kaip ir nera. Gal reikes Venlafaxino doze didinti ar Lyrica, net nezinau, nes gydytoja atostogauja...

Jei yra jausmas, kad ner kur detis, tai nerimas yra, tokis atvejis vadinas azitacija. Nesu tikras ar daugiau venlafaxino padetu, lyrica - gal.
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Kazin o cia gali buti, kad pakeiciau is Venlafaxine Actavis i Alventa? Veiklioji medziaga ta pati.

Tai abu generiniai. Abejociau ar tai itakoja
Vartotojo avataras
Parašė biggie
SantaMonica rašė:Kazin o cia gali buti, kad pakeiciau is Venlafaxine Actavis i Alventa? Veiklioji medziaga ta pati.

Jokio skirtumo. Kiek pregabalino geri? Iki 450mg dienai gali drasiai bandyt, nors neatmesciau ir tolerancijos galimybes, kai esama doze pasidaro neefektyvi
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:

Tai abu generiniai. Abejociau ar tai itakoja

Tada nesuprantu. Kodel negali buti gerai, atrodo jau pagereja, o cia tai tas tai anas islenda ir isigastu :(
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
biggie rašė:

Jokio skirtumo. Kiek pregabalino geri? Iki 450mg dienai gali drasiai bandyt, nors neatmesciau ir tolerancijos galimybes, kai esama doze pasidaro neefektyvi

Geriu 150 mg per para. Bandysiu nuo ryt tada pakelti. Bet atrodo pacio nerimo nera, tik yra kazkokia nepaaiskinama baime.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:Pakelei? Efektas?

Diena geriau 150 mg, nakti vis dar 75 mg. Man geriau, jaucias kaip ta nerima slopina. Ryt skambinsiu gydytojai paklausiu, ar Alventa galeciau pakelti.
Kaip tau? :)
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:
western rašė:Pakelei? Efektas?

Diena geriau 150 mg, nakti vis dar 75 mg. Man geriau, jaucias kaip ta nerima slopina. Ryt skambinsiu gydytojai paklausiu, ar Alventa galeciau pakelti.
Kaip tau? :)

Mano receptas pasibaige, ryt eisiu makliavot datas ir pirkti. Antra diena be lyricos, nu bet nieko radikalaus nenutiko:) Sunkiai as sugebu save analizuot, skirtingai nei kiti cia esantis dalyviai - is 8 vaistu puokstes nuima arba prideda kieno nors 0,05 gramus ir jau gali vertint situacija, pasikeitimus ir panasiai:) As taip nesugebu:) Man reikia savaites maziausiai. Tikriausiai inercija didesne:) O kam daktarei skambint? Ji visvien burs is kavos tirsciu:)