Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Amelie
biggie rašė:Cia kaip suprantu clonazepamo indikacija nori keisti, padaryti ji isimtinai antiepileptiku, nors turetu buti kazkokios reguliacijos ir panikos sutrikimams. Privaciai ji rasant dar kita situacija. Kai pats negeriu, tai nelabai ir liecia, tik idomu kuo gristi apribojimai eilinio benzodiazepino, kuris nuima nemazos dalies psichiatriniu pacientu simptomus.

Tai būtent dabar pakeitė indikacijas ir jo kaip raminamojo negali rašyt nuo nerimo, gali tik epilepsijai skirt
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
western rašė:
Amelie rašė:
Aš išgirdau daugiau nei iš pirmų lūpų, mano psichiatrė yra psichiatrų asociacijos prezidentė ir ji buvo grįžus mano konsultacijai iš posėdžio su ministru, tai tada ir pasakė tas naujienas...

Benzodiazepina klonazepama israsines neurologas, xanaxa psichiatras, na o bromazepama psichologas. Kas dar lieka.. lorazepan - na tebunie dermatologas :)
Na as is praktikos turejes nemazai reikalu su neurologais visvien sunkiai suvokiu kaip ten viskas vyks:) Pirmiausia jie patranko plaktuku, tada butinai pasidaryt tomografine nuotrauka, zinoma... paziures kaip pirstu pataikai i nosi.. ir jei viskas gerai, sakys, okej, imk klono... ar jei i nosi nepataikysi, sakys imk klono. Juk ju specializacija visokie paralyziai, kaklo arteriju susisiaurejimai, uzsikisimai ir panaiai. Netikiu as ta Mazaliauskiene. Visi labai megsta viska hiperbolizuot pastaruoju metu, uztenka tik i vaistine nueit, jau pradeda sekt pasakas, kaip cia visas jas gaudo slapti klientai 24val/para/365d./metu. Jei tikrai viskas, ka sakot yra tiesa, nusiimu kepure ir atsiimu kiekviena zodi:) :kaltas Tikiuos tai nesusipratimas, kuris jei ir bus patvirtintas, tai tik laikinai ir kiekvienas toliau dirbs, ta ka moka, o ne kas jam primesta is salies, nes sitoj vietoj sveiko proto ribos yra jau perzengiamos.

Nu gali netikėt, gali pabandyt nueit pas psichiatrą ir paprašyt cloniko, tada ir įsitikinsi ;)
Vartotojo avataras
Parašė western
#401215 Tai pagal sia logika, ir lyrica turetu pereit pas neurologus:) Juk tas tai net ne benzas, o grynai antiepileptikas:)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
western rašė:Tai pagal sia logika, ir lyrica turetu pereit pas neurologus:) Juk tas tai net ne benzas, o grynai antiepileptikas:)

Ir depakinas, carbamazepinas, lamotriginas neturetu buti rasomas bipoliniuose sutrikimuose, nors ju veikimas akivaizdus ir irodymais gristas? Cia greiciau yra nusistatymas, kad clonazepamas kazkuom issiskiria nuo kitu benzodiazepinu, nors, realiai, ilgiau veikia ir tolerancija sunkiau issivysto, mesti net gi lengviau, nes is leto iseina is organizmo. Siaip istoriskai tai taip, clonazepamas pirmiau buvo naudojamas epilepsijoj, nei nerimo sutrikimuose, bet tai ar nebus su daugeliu benzodiazepinu panasiai.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#401303 galima sakyt meciau situos vaistus. dabar geriu karta i savaite:) padejo gydytoja ir valia. iskentejau baisias lomkes.
Parašė corvo
maumau15 rašė:galima sakyt meciau situos vaistus. dabar geriu karta i savaite:) padejo gydytoja ir valia. iskentejau baisias lomkes.

Papasakok kokie buvo lomkiu pagrindiniai simptomai? Ka naudojai papildomai nutraukimui? Aciu.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
corvo rašė:
maumau15 rašė:galima sakyt meciau situos vaistus. dabar geriu karta i savaite:) padejo gydytoja ir valia. iskentejau baisias lomkes.

Papasakok kokie buvo lomkiu pagrindiniai simptomai? Ka naudojai papildomai nutraukimui? Aciu.

lomkes -didelis nerimas, lygioj vietoj panikos atakos, baime ir baimes virpuliai,adrenalinas,drebejimas,didelis prakaitavimas,sirdies permusimai ir t.t. kad lengviau nutraukti butu pakeliau depakina iki 1500 mg ir pakeiciau neuroleptika plius pries miega geriu ambio patiriantiems itampa.(melatoninas,valerijonas ir kitos zoles) ir jau kaip 14 dienu kai nenaudoju vyno :))) plius apribojau kavos kieki,geriu silpnesne kava;)
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#401319 Nezinojau kad nuo kloniko gali but lomkes. Naujiena. Po nauju sake kloniko gali but kad neberasys. Rasys tik epilepsija sergantiems.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Vaiduk rašė:Nezinojau kad nuo kloniko gali but lomkes. Naujiena. Po nauju sake kloniko gali but kad neberasys. Rasys tik epilepsija sergantiems.

gydytoja sake kad jis stipriausias raminantis ir nutraukimas nelengvas. pati tuo isitikinau.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#401457 Na va ir aš jau negavau clonazepamo. Taip kad likau su 5 tabletėm clonazepamo ir išrašė bromazepamo daugiau po 6 mg. Teks mest. Jei veiktų antidepresantai tą siaubingą nerimą, nereikėtų gal papildomai raminamųjų. Bet yra kaip yra.
Vartotojo avataras
Parašė western
HappyAngel rašė:Na va ir aš jau negavau clonazepamo. Taip kad likau su 5 tabletėm clonazepamo ir išrašė bromazepamo daugiau po 6 mg. Teks mest. Jei veiktų antidepresantai tą siaubingą nerimą, nereikėtų gal papildomai raminamųjų. Bet yra kaip yra.

Tai xanax blogiau veikia nei bromazepamas? O neurologas kodel neraso klonazepamo ar pas ji pateikt neimanoma?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#401479 Lorazepamas niekuom neatsilieka nuo clonazepamo epilepsijos ar nerimo simptomams nuimti, tiek kad jis buna daznai under-dosed ir, jei rimtas sutrikimas, gali reikti 3x dozuotes, nors su xanax'u ar bromazepamu irgi panasi istorija.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#401480 Lorezapamo netoleruoju. O xanax esu vartojusi kelis metus. Nepatinka man jis. Pastebėjau, kad man jis kelia pyktį, agresiją. Bromazepamas labiau toks raminantis, su juo nebūdavo keistybių, kad pvz veiktų kaip nuotaiką taisantys, energijos teikiantys clonazepamas ir zopiclonas. Diazapamas man išvis juokas. Poveikis gal juntamas tik išgėrus du kartus. Paskui tas pats kas nieko.
Gal neurologai ir rašo tą clonazepamą. Bet tai negi aš kaip kokia narkašė eisiu pas jį kaulyti vaistų. Būtent clonazepamo. Nuo ko? Ką sakyti. Aj geriau mesti. O šitą žinau, kad galiu. Nes mečiau xanax, zopicloną, į šį tikrai buvau įnikusi. Buvo energijos ir nuotaikos stimuliatorius, gerdavau dieną. Gydytoja sakė, kad gal tai atvirkštinis jo veikimas, bet neliepė mesti, sako gerk jei tik padeda. Bet paskui pati prieinu ribą, kai neveikia taip kaip anksčiau, tas poveikis silpnėja ir nematau reikalo gerti. Tada ir metu. Laimė, kad fizinių lomkių man nebūna.
Vartotojo avataras
Parašė western
HappyAngel rašė:Lorezapamo netoleruoju. O xanax esu vartojusi kelis metus. Nepatinka man jis. Pastebėjau, kad man jis kelia pyktį, agresiją. Bromazepamas labiau toks raminantis, su juo nebūdavo keistybių, kad pvz veiktų kaip nuotaiką taisantys, energijos teikiantys clonazepamas ir zopiclonas. Diazapamas man išvis juokas. Poveikis gal juntamas tik išgėrus du kartus. Paskui tas pats kas nieko.
Gal neurologai ir rašo tą clonazepamą. Bet tai negi aš kaip kokia narkašė eisiu pas jį kaulyti vaistų. Būtent clonazepamo. Nuo ko? Ką sakyti. Aj geriau mesti. O šitą žinau, kad galiu. Nes mečiau xanax, zopicloną, į šį tikrai buvau įnikusi. Buvo energijos ir nuotaikos stimuliatorius, gerdavau dieną. Gydytoja sakė, kad gal tai atvirkštinis jo veikimas, bet neliepė mesti, sako gerk jei tik padeda. Bet paskui pati prieinu ribą, kai neveikia taip kaip anksčiau, tas poveikis silpnėja ir nematau reikalo gerti. Tada ir metu. Laimė, kad fizinių lomkių man nebūna.

Na kodel taip kategoriskai. Pabandyk nueit pas neurologa, nupasakok situacija, kad vargsti jau daug metu ir atradusi vaista kuris bent kazkiek padeda.... o verygos komanda pastate i tokia padeti, kad turi ateiti cia ir maldaut. Manau suprasti vienas kita. Pabandyk nueiti pas Daliu Jatuzi. Jis toks korektiskas supratingas zmogus, neurologas. Man jis labiausiai patiko.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#401670 Oj gydytojų labai nemėgstu. Ilgas kelias pas mus iki neurologo. Eilės kilometrinės. Pvz dabar yra vietų tik nuo kovo vidurio. Be to siuntimą rašo šdimod gydytoja. Kokiu pagrindu ji siųs mane pas neurologą. Mama vaikšto pas neurologą dėl stuburo, tai jai išrašo, bet šįkart paskyrė pregabaliną.

O aš čia su naujienomis. Mečiau clonazepamą. Džiaugiuosi, kad labai lengvai. Be lomkių. Per savaitę. Kartais gerdavau bromazepamą. Bet stengiuosi jį dozuoti ir gerti pagal savijautą. Galvoju. Ir koks skirtumas, jei reikia kito raminamojo. Laimei matyt fiziologiškai nesu linkusi į prilausomybes, viskas pas mane per psichologinę prizmę. Tas pats pripratimas buvo daugiau psichologinis. Išgeri tabletę ir žinau, kad ji mane nuramins. Tikrai negerčiau jokių raminamųjų, jei savijauta geriant antidrpresantus būtų gera. Deja, jie manęs taip stipriai neveikia, pvz nerimo, panikų ar kad ir apatijos, depresiškumo. Viskas lyg pagerėjo tik su kvetiapinu xr. Ir kam tada geriu net 2 antidepresantus? Žodžiu... :(