- 2019 01 18, 16:53
Atrodo kaip itampa, nerimas, jei dar pyktis is to nerimo, tai tikrai nemalonios tokios busenos. 150mg lyricos vienu metu nieko baisaus, as geriu 150mg ryte ir 150mg vakare, nesinori nieko neididint nei mazint, nes veikia pakankamai stipriai.
SantaMonica rašė:As galvoju apie Lyrica 150 mg vienu kartu isgerti, manai labai blogai nepasiklausus? Nes vel nerimas su visais dziaugsmais islindo. Blemba, as nezinau kas man yra, prisigalvojau, kad galiu susirgti sizofrenija. As zinau, kad absurda cia rasau, bet net pradejau googlinti, ar imanoma ne is sio ne is to susirgti, dar susiparinau, kad konkretaus atsakymo neradau. Nesuprantu, kas man yra, ieskau ligu vienu zodziu, matyt tikrai neturiu kuo uzsiimti. Zodziu ikyrios mintys lenda galvon, kaip jas ismusti? Tikiu, kad as cia ne viena, kuri ligu iesko, bet tokiu baisiu....Tikriausiai reikes i baznycia nueiti.
Atrodo kaip itampa, nerimas, jei dar pyktis is to nerimo, tai tikrai nemalonios tokios busenos. 150mg lyricos vienu metu nieko baisaus, as geriu 150mg ryte ir 150mg vakare, nesinori nieko neididint nei mazint, nes veikia pakankamai stipriai.
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam

o spaudimo ir pulso nemazina kyrica? Man israse, bet turiu zema spaudima ir pulsa.

taciau veliau uzgija uzsitraukia graziai. Visumoj kreive psichoterapijoj kyla bet labai letai ir sitie pablogejimai tikrai praeis man ne karta taip buvo. Sekmes tau