Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#399264 Israse fluanxol vietoj bromazepamo. Kazin ar tiks pakaitalas. Pripratau prie lexo. Atseit negalima. :( Vienas durnius uzdraude o mum dabar ka daryt. Sienom lipt? :oops:
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#399269 Negeras ministras ,kad neleidžia mums lexotonilio . Santariškėse man kardiologas dar išrašė ir apie draudimą nesakė.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
maingirdas rašė:Negeras ministras ,kad neleidžia mums lexotonilio . Santariškėse man kardiologas dar išrašė ir apie draudimą nesakė.

Butent. Isverciau visa gogle, jokiu draudimu. O daktare kategoriskai pasake uzdrausta, reikia ieskot alternatyvu. Fluanxol man israse. Kam idomu? O tarp kitko jei as noresiu vistiek gausiu. Bet nusprendziau paskambint jai ir pasakyt kad lipu sienom. As priklausoma nuo jo!
Atsimeni kai pasakojau kaip nuo cloniko nulipinejau? Cia isvis mirtis alyvose. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
maingirdas rašė:Man šiandien pirmą kartą išrašė Fluanxol 1mg , kad atprasčiau nuo lexotonilio . Sakė gerti ryte ,kad būtų nuotaika geresnė .Kokie atsiliepimai apie šį vaistą ? :)

Na va. Ta pati ir tau pasiule. Si vaista kad atprast nuo lexo. Kaip ir man. Geri tu juos? Fluanxol?

(Mažos (1-2 mg per dieną) fliupentiksolio dozės šalina nerimą, depresiją ir
didina ligonio aktyvumą.) Labai aktyvus esi?
Isgeriau snd visa tablete, 1 mg. Gal reikejo puse pirma karta. Ziuresiu.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
Katinas rašė:
Vartotojo vardas rašė:Ar neaugina svorio?

Neskaičiau lapelio, vartoju nuo 2014m po 1mg per dieną ir nežinau, nemanau.

Senai geri. Ar aktyvina?
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
Katinas rašė:Jo, DAA, Tribulus, MACA, ZMA, ožragė. Galbūt ir per staigiai. Dabar vėl viskas tvarkoje, bandysiu tablečių kulinarija užsiimt :D

Ka cia geriat? Galit isverst? Ne poniala. Tu aplamai super, mazai vaistu geri.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
Mellisa rašė:
Katinas rašė:Jo, DAA, Tribulus, MACA, ZMA, ožragė. Galbūt ir per staigiai. Dabar vėl viskas tvarkoje, bandysiu tablečių kulinarija užsiimt :D

Ka cia geriat? Galit isverst? Ne poniala. Tu aplamai super, mazai vaistu geri.

Goglas visagalis, issiaiskinau pati apie tribulus.
Parašė Hausas
#401607 Sveiki,siandien ir as gavau siu vaistu 1mg. Sake gert visa doze apie 18 val,dar israse Halcion jai sis vaistas sukeltu nerima,ir prie to pacio xanax. Tai bandysim dabar taip gyditis nerima savo :bloga
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#401618 Punch your doctor in the face, 2 benzodiazepinai neturetu buti variantu, geriau kazkurio vieno atsitaikyti doze ir gert
Parašė Hausas
#401622 Tai del xanax ir halcion sake pasirinkt kuris geriau paciam. Bet negeriau dar nei vieno. Tik isgeriau tablete Fluanxol,bet taip ir nieko nepajauciau,tarsi vit c buciau isgeres :-)
Parašė Hausas
#402100 Geriu jau virs menesio,vaistas kaip ir nieko bent jau man,nerima sutvarko puikiai,tik trumpiau miegot pradejau. Salutiniu praktiskai jokiu nebuvo,nebent tik kad isgerus tablete pora val apsineses buni,bet tik pradzioj,dabar nebejauciu to apsinesimo.
Parašė Hausas
#402571 Biggie taves noreciau paklaust,geriu fluanxoli,ir kazkaip sunkiai besimiega,daktare israse miegui Halcion,tai ar galeciau migdomuosius pakeist i mirtazapina nes turiu jo dar nemazai uzsilikusio. Aciu uz atsakyma :)))
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Hausas rašė:Biggie taves noreciau paklaust,geriu fluanxoli,ir kazkaip sunkiai besimiega,daktare israse miegui Halcion,tai ar galeciau migdomuosius pakeist i mirtazapina nes turiu jo dar nemazai uzsilikusio. Aciu uz atsakyma :)))

mirtazapinas ilgu laikotarpiu visada geriau, nes turi antidepresantini poveiki ir tolerancija taip nesivysto, kaip nuo halciono. Halcionas tai toks momentinis, kada prireikia staigiai itampa numalsinti, mirtazapinas bent saugo nuo atkryciu geriau