Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#399405 Noriu atsigult į stacionarą, bet man baisu, kad Leponexą kiš, ir aš negalėsiu atsisakyt... Kaip apie tai manot? :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#399406 Leponexa kisa, nes tingi zaisti su vaistais, kad tau tiktu, gal tau kokio kokteilio ar kokiu tai kitu vaistu reikia, reikalauk savo teisiu, per prievarta neturi teises tau jo ikist.
Parašė delita
Daraida rašė:Kas ka gero ar blogo galite parašyti apie Švėkšnos psichiatrine ligonine.

Nenugyde ,bet ir nepagyde. Po Klaipėdos psichosomatiniai skyriaus, aplinka skurdi, bet tvarkinga. Gulėjau laisvam skyriuje,pas gyd.Marciulioniene- savo srities profesionalas,isiklausanti. Superiniai psichologai.Is atsiliepimų,baisiausia skyriuje pas Kebli. Jis budėjo priėmime kai guliausi Man sergančiam depresija prirase neadekvačių vaistu-tiapridalio injekcijų,haloperidolioaciu Dievui,Marciulioniene viską sustatė i vietas ( vaistus),jau kitą diena
Parašė delita
#400161 Gal kas galėtų papasakoti apie Klaipėdos psichiatrijos skyrius. Teko gulėti bokštų gatvėje,neatitaike vaistų,betjei labai negera galima pasikalbėti su gydytoja,isiklauzso,skiria papildomai bendzodiazepina kažkokį ,kad pernešti tą vaistų šalutinį poveiki.d aug metu šalia antidepresantu. geriu kazkokiraminanti ir bijau ,kad nebūtų kankinimų keičiant vaistus.kokios salygos,kokie daktarai. Aciu
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#400797 Kur geriausia kaune gultis? Kad būtų ir vaistai ir psichologai ir užimtumas?
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#401740 Jei vasaryno pirmam skyriuj mato, kad tau nors kiek geriau, gali prašytis perkelti į kitą skyrių. Krizes ar II skyrių. Bent kai aš gulėjau Krizėse tai buvo ne viena mergina po suicido perkelta, nes ten yra kameros. Bet skyrius tikrai geras. Kaip sanatorija. II irgi neblogai, bet po suicido gali guldyti pirma į stebimą palatą. viskas ten priklauso nuo gydytojo. Rekomenduoju Matiekų antram skyriuj. O Krizėse nebloga Mackina. Gal galima internete rasti jų kontaktinius telefonus ir susitarti.
Nemanau, kad norėtum namo? Nes savižudybė yra baisu. Beje man labai patiko Savižudybių prevencijos skyriaus psichologė Vaiva Klimaitė. Patarčiau ieškoti pagalbos, kalbėtis su gydytojais ir psichologais. Pati kažkada planavau...maniau niekada neišlipsiu iš depresijos dugno. Bet tikrai kartais nutinka ko nesitiki. Man padėjo Vasaryno II skyriaus vedėja J. Bičkienė. Deja dabar ji dirba tik privačiai. Gyd Mackina Krizėse.
Vartotojo avataras
Parašė estranged
#401767 Kas nusprendzia i kuri skyriu guldys? Gulejau 5 sk. RVPL, bet tada su greitaja atveze. Dabar eisiu siuntimo ir idomu ar siunciantis psichiatras nurodo skyriu ar ligonine parenka.
Parašė delita
#402113 Kartojuosi, bet gal kas gulėjo Klaipėdoje bangose moterų skyriuje. Koks gydymas, ką su savimi galima turėti. Arba leidžia naudotis plaukų džiovintuvu, prireikus skutimo peiliuką asmens higienai. Kokie medikai..? :aciu
Parašė Severina
#402230 Sveiki. Gal kas turi atsiliepimų apie Palangos streso ligų skyrių? Gavau siuntimą ten, bet labai svarstau.. Sunku ryžtis, be to, nelabai įsivaizduoju, kaip išeit į biuletenį 1,5 mėn.. Tai norėtųsi išgirsti nuomones ten buvusių, ar verta?
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#404676 Kokie atsiliepimai apie Santaros Psichiatrijos skyrių?
Kiek girdėjus iš anksčiau, kad maistas bent jau geras. Daug užimtumų. Bet įdomu, kokie ten psichiatrai dirba.
Gal kam teko ten gulėti?