Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#401703 Toliau apie venlafaxiną čia...
biggie rašė:
SantaMonica rašė:Vakar buvau pamirsus isgerti Alventa (75mg), tai po pietu prasidejo toks keistas galvos apsvaigimas, susiaurejes matymo laukas, kaip alkoholio buciau pavartojus, bet kadangi nevartojus, tai puoliau i panika, galvojau apalpsiu. Siandien nerimas nuo pat ryto, vaistu jau nepraleidau. Norejau paklausti - gal kam tai buvo - negi praleidus viena tablete gali taip buti? Ar cia psichologiskai? Nezinia ko, bet labai issigandau :( Pries tai reikalai jau buvo pradeje gereti. Aciu uz atsakyma :)

Venlafaxinas - vienas tu antidepresantu, kuriu dozes geriau nepamirsti isgerti, nes gan greit is organizmo pasisalina
Vartotojo avataras
Parašė kenny
#401818 Geras vaistas, bet gal kas žino, ko taip širdį nuo alventos kneckina? Skaičiau informac lapuke, kad gali širdis jaustis, bet pustrečio mėnesio geriu, tai kartais širdis taip sunkiai vartosi, kaip po mėnesio nepertraukiamo gėrimo. Vos apsiverčia širdutė.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
kenny rašė:Geras vaistas, bet gal kas žino, ko taip širdį nuo alventos kneckina? Skaičiau informac lapuke, kad gali širdis jaustis, bet pustrečio mėnesio geriu, tai kartais širdis taip sunkiai vartosi, kaip po mėnesio nepertraukiamo gėrimo. Vos apsiverčia širdutė.

del NET blokados, kelia noradrenalino lygi
Vartotojo avataras
Parašė kenny
biggie rašė:
kenny rašė:Geras vaistas, bet gal kas žino, ko taip širdį nuo alventos kneckina? Skaičiau informac lapuke, kad gali širdis jaustis, bet pustrečio mėnesio geriu, tai kartais širdis taip sunkiai vartosi, kaip po mėnesio nepertraukiamo gėrimo. Vos apsiverčia širdutė.

Verta numušinėti? Jei verta, kaip? :aciu
Vartotojo avataras
Parašė biggie
kenny rašė:
biggie rašė:

Verta numušinėti? Jei verta, kaip? :aciu

Keisk i SSRI arba vartok ne daugiau nei 75mg venlafaxino. Iki 75mg venlafaxinas veikia tik SERT, kai SERT "pasotinamas", dozei kylant, ima blokuoti vis daugiau NET, tuom ir skirias SSRI ir SNRI. Kaip "numusti" nezinau, nes yra lyg apie 7 adrenerginiu receptoriu tipus, kuris tiksliai itakoja spaudima ar sirdies darba negaliu pasakyt, greiciausiai visi.
Vartotojo avataras
Parašė kenny
#401849 Su mielu noru prie escitalopram grįžčiau, bet psichiatrė šituos išrašė. Sako, reikia ir noradrenerginę sistemą sutvarkyti, o escitalopramui gali būti tolerancija, todėl neveiks taip gerai :death
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#401870 Kazkoks keistas vaistas, jau trecias menuo, bet viena diena geriau, kita - blogiau. Bet negaliu sakyti, kad man taip pat, nes buvo labai blogai.
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Kazkoks keistas vaistas, jau trecias menuo, bet viena diena geriau, kita - blogiau. Bet negaliu sakyti, kad man taip pat, nes buvo labai blogai.

Labas SantaMonica, kaip tau einas? Buvau siek tiek uzleides sita foruma. Berods tu buvai uzsirasiusi pas Daubara. Idomu, kaip sekesi, kokie ispudziai? Ar dave kokios naudos?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#401965 Trecia diena negeriu venlafaxino ir gyvenimas kolkas negriuna
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:
SantaMonica rašė:Kazkoks keistas vaistas, jau trecias menuo, bet viena diena geriau, kita - blogiau. Bet negaliu sakyti, kad man taip pat, nes buvo labai blogai.

Labas SantaMonica, kaip tau einas? Buvau siek tiek uzleides sita foruma. Berods tu buvai uzsirasiusi pas Daubara. Idomu, kaip sekesi, kokie ispudziai? Ar dave kokios naudos?

Labas! Na negaliu pasakyti, kad man gerai einasi, vistiek ta nelaiminga nerima jauciu, jau keturios dienos geriu po 150 mg Alventos, bet jokiu pokyciu.
O Daubaras nuostabus zmogus, liepe nieko nebijoti, labai viska issamiai isaiskino ir patare uzsirasyti i kognityvine elgesio terapija, nes pasak jo, pinigus svaistau savo psichodinaminei terapijai. Patys geriausi ispudziai apie si zmogu, rekomenduoju.
Kaip tu? 100 metu :) Berods buvau sumazines vaistu dozes kiek pamenu, bent Lyricos ir kaip sekesi? As tai vis dar geriu Lyrica 150 mg per para, kol kas visai nieko, bent naktimis miegu :)
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
biggie rašė:Trecia diena negeriu venlafaxino ir gyvenimas kolkas negriuna

Tai gal tau ju net ir nereikejo? Kaip tavo nerimas?
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
SantaMonica rašė:

Dar norejau paklausti, tu juk didinai nuo 75 mg iki 150 mg Alventos jei neklystu. Jei taip, nepajutai didesnio nerimo nei iprastai tuo perejimo laikitarpiu? Dekui.
Vartotojo avataras
Parašė kenny
SantaMonica rašė:
western rašė:

Labas! Na negaliu pasakyti, kad man gerai einasi, vistiek ta nelaiminga nerima jauciu, jau keturios dienos geriu po 150 mg Alventos, bet jokiu pokyciu.
O Daubaras nuostabus zmogus, liepe nieko nebijoti, labai viska issamiai isaiskino ir patare uzsirasyti i kognityvine elgesio terapija, nes pasak jo, pinigus svaistau savo psichodinaminei terapijai. Patys geriausi ispudziai apie si zmogu, rekomenduoju.
Kaip tu? 100 metu :) Berods buvau sumazines vaistu dozes kiek pamenu, bent Lyricos ir kaip sekesi? As tai vis dar geriu Lyrica 150 mg per para, kol kas visai nieko, bent naktimis miegu :)

Kiek kainuoja vizitas pas Daubarą? Ar sunku patekti/ilgai laukti reikia?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
SantaMonica rašė:
SantaMonica rašė:

Dar norejau paklausti, tu juk didinai nuo 75 mg iki 150 mg Alventos jei neklystu. Jei taip, nepajutai didesnio nerimo nei iprastai tuo perejimo laikitarpiu? Dekui.

Grazinau 75mg, nes suicidines mintys grizo, galvojau jau si karta to nebus, bet geriau jau su AD, bet be noro negyventi.