Moderatorius: signs

Parašė delita
#401814 Kol kas geriu 5mg,antrą dieną,šiek tiek pykina,jauciuosi sulėtintai ir apsinesus.per kiek laiko turi praeiti šalutiniai? Aciu :aciu
Vartotojo avataras
Parašė estranged
delita rašė:Kol kas geriu 5mg,antrą dieną,šiek tiek pykina,jauciuosi sulėtintai ir apsinesus.per kiek laiko turi praeiti šalutiniai? Aciu :aciu

Pora savaiciu mazdaug.
Parašė delita
#401831 Jau nežinau ką galvoti,negi nuo tokio nekalto vaisto vakarais gali sukilti baisus nerimas,prakaito pylimas antrojo dienos pusėje,iš po nakties atsibunda visą slapia
Parašė Mersas
delita rašė:Jau nežinau ką galvoti,negi nuo tokio nekalto vaisto vakarais gali sukilti baisus nerimas,prakaito pylimas antrojo dienos pusėje,iš po nakties atsibunda visą slapia

Man nuo jo ir musdavo prakaitas, nera jis nekaltas toks kaip manai.
Vartotojo avataras
Parašė kenny
emar rašė:Nekaltų vaistų nebūna.

Nu nžn, du metus vartojau, dabar, kai venlafaksiną tenka gerti, gailiuosi, kad escitalopramo atsisakiau :shock:
Vartotojo avataras
Parašė emar
#401851 Na, vistiek šalutiniai yra, kaip ten bebūtų. Vaistai padeda prataisyti tai, ką pats sugadini :D Na gerai, tarkim, kad gyvenimas sugadina.
Vartotojo avataras
Parašė kenny
emar rašė:Na, vistiek šalutiniai yra, kaip ten bebūtų. Vaistai padeda prataisyti tai, ką pats sugadini :D Na gerai, tarkim, kad gyvenimas sugadina.

Man labai gaila, kad praeitą vasarą, jau nutraukus vaistų gėrimą, pasakė - vaistai padeda sugrąžinti smegenis į pradinę būseną, bet priežasčių, kodėl susirgai (ar alkoholis, ar vaikystės traumos) turi pats ieškoti ir su jomis tvarkytis. Pats kažkaip to nesupratau :uztave
Vartotojo avataras
Parašė western
delita rašė:Jau nežinau ką galvoti,negi nuo tokio nekalto vaisto vakarais gali sukilti baisus nerimas,prakaito pylimas antrojo dienos pusėje,iš po nakties atsibunda visą slapia

Jei nera salutiniu tai nera. Sito vaisto buvau isgeres 80mg:) Ir nulis emociju. Dabar geriu po 20mg. Puikus, jokiu salutiniu. Tik nezinau ar padeda :) Bet buvo ir kitokiu atveju, grynai kaip tavo, kuris didino nerima, kele siauba. Taigi viskas labai sudetinga ir individualu.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99

Tikrao tikrai gali! Turetu su laiku praeiti gal per greit doze kelti gal vertetu pazesniais tempais :DD
Parašė Arturas 69
#402254 Man Cipralex padėjo (vartoju jį lygiagrečiai su Trittico retard vakarais, anksciau vartojau su raminamaisias ir migdomaisiais), bet pirmas mėnuo buvo su rimtom krizėm. Labiausiai padėjo, kad dingo panikos priepuoliai ir gan greitai sumažėjo nerimas (jis liko, bet tapo epizodiškas ir nestiprus). Labiausiai nepatiko, kad lengvėjant depresijai jautiesi vis tuštesnis, kaip koks lukštas. Bet matyt tai neišvengiama krapštantis iš depresijos ir klausimas ar tai susiję su vaistais. Kita bėda, kad pradėjus vartoti vaistus ėmė kristi svoris. Minus 15 kg per tris mėnesius, nežiūrint į tai, kad bandau tvarkingai ir sveikai maitintis. Aišku nemažai tų kg buvau priaugęs besivoliojant anemiškoje būsenoje.
Parašė Daidzho
#402266 Sveiki, cipralexa geriu tris savaites, paskyrusi daktarė pirmas kokias 4 dienas liepė gerti po pusę tab 5mg, paskui pereiti prie visos 10mg, bet jau antroj savaitėj prasidėjo skrandžio skausmai, ypač vakare, gerdavau ranitidino naktim, bet toliau vis blogėjo, o dabar išvis pastovus skausmas skrandžio srity, deginimas, jau pradėjau ir pantoprazola rytais ir stipresnio ranitidino gavau, ir sumažinau pati dozę iki 1/4 nes nuo visos tabletės turbūt išprotėčiau iš skausmo :bloga eisiu žinoma ir pas daktarę pasikalbėt dienų bėgyje, bet ar čia normalu tokia reakcija? Vaistininkė sake per greit prie visos tabletės perėjau... Nes prie jų sunkiai priprantama, bet ar išvis pripranta skrandis jei taip priešinasi? Jokių kitokių pašalinių lyg nepasireiškė, gal tik kiek apatijos kartais, pilvo marmėjimas
Parašė Arturas 69
#402269 Man po savaitės buvo visiškas atkritimas kaip blogiausiom depresijos akimirkom, suicidinės nuotaikos, bet paros vėl buvau ramus. Po poros savaičių buvo rimtas nerimo priepuolis, kadangi lygiagrečiai gavau ryti visokių vitaminų ir papildų, tai tą dieną gal dvidešimt kilometrų laukais, miškais ir užšalusais ežerais nukarpiau. Vakarop nuvargau ir praėjo nerimas. Skrandžio reakcija buvo tik apetito praradimas. Vėliau priverčiau valgyti, darau tai reguliariai, bet svoris krenta po penkis kg per mėnesį. Jei nesigydant nyko siela, tai dabar nyksta kūnas. Tiek, kad dėl kūno kažkaip ramiau.
Vartotojo avataras
Parašė western
Arturas 69 rašė:Man po savaitės buvo visiškas atkritimas kaip blogiausiom depresijos akimirkom, suicidinės nuotaikos, bet paros vėl buvau ramus. Po poros savaičių buvo rimtas nerimo priepuolis, kadangi lygiagrečiai gavau ryti visokių vitaminų ir papildų, tai tą dieną gal dvidešimt kilometrų laukais, miškais ir užšalusais ežerais nukarpiau. Vakarop nuvargau ir praėjo nerimas. Skrandžio reakcija buvo tik apetito praradimas. Vėliau priverčiau valgyti, darau tai reguliariai, bet svoris krenta po penkis kg per mėnesį. Jei nesigydant nyko siela, tai dabar nyksta kūnas. Tiek, kad dėl kūno kažkaip ramiau.

Pamenu, vienas vaistas man buvo sukeles stresa ir atjunges apetita porai menesiu. Tai po to gal metus laiko negalejau atsidziaugt, kad as ... valgau. Turet apetita - nerealiai fantastiskas jaumas, kai zinai, ka reiskia jo neturet ir isties matyt kaip kunas nyksta ir jegos silpsta. O dvidesimt kilometru laukais sunkiu streso ar itampos metu - irgi puiki ideja. Visada patariu visiems, sunkia akimirka tiesiog - begt:) Tai isties VEIKIA:) Geresnio vaisto CIA ir DABAR sunku butu ir rasti.