- 2019 02 18, 11:07
Bet psichoanalizė brangi velniškai. Ten kaip suprantu vos ne kasdien pas psi- eini.
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
Degas93 rašė:Rimas Lazutka rašė:Kokia jūsų nuomonė apie gydytoja Vitalija Rudinskaite?
jei cia ta kuri psichologe vasaros g. tai sudas. Nu gal jei tau 50 metu kokiu jo. Bet siaip labai neprofesionali ir stereotipu/homo sovieticus turinti ideju sena moteriske.
pavyzdziai- kai sakiau kad tureciau daugiau pinigu nei dabar, isvis niekad nedirbciau nes cia tik stresas, ir pasakius kad vienas is mano hobiu kompiuteriniai zaidimai (man 26 metai) pasake kad tipo cia man infantilumas ir as istryges vaikysteje ir begu nuo realybes ir tipo cia blogai ir tt. As jai aiskinu kad nebegu as cia nuo realybes, ir paklausius jos kokie pavyzdziui jos laisvalaikio praleidimo budai jeigu cia bereiksmis laiko svaistymas vaikams, tai uztylo ir nesuryso atsakymo.
Taip pat tuo metu daznai rukiau marichuana nes ji man padejo daug atsakymu savyje surast, kur deja nepadejo minetoji gydytoja, tai cia ji vel mate- begima nuo realybes, bandymas svaigintis kad jausciaus maloniau ir tt.
Na ir paskutinis taskas man buvo kai viena diena buvo toks didelis prasilauzimas, nes as zmogus emocine siena- kai viena kart pries miega pradejau verkti suprates ko man truko vaikysteje kodel as bijau tam tikru dalyku, tai ta vakara dar po to kai supratau biskeli uzrukiau, pasikalbejau su tuo ''vaiku'' viduje kuris traumuotas ir bijo pasaulio ir uzmigau ramiai. Kita diena jai pasakojant vos neapsiverkiau is naujo, ji sureagavo mazdaug ''tai cia vaikyste jo, pamirskit''.
Nu sorry bet as geresniu analiziu ir patarimu is draugo autoserviso darbuotojo gaudavau.
western rašė:Auuuuuuuuuu, nejau jokiu variantu?
KunigaikštisMyškinas rašė:Jaučiu Matiekus...
Graikas rašė:Gal yra atsiliepimu jusu tarpe apie Zita Alseikiene? Dirba "Romuva" klinikoje.Internete geri atsiliepimai.Gal is jusu kazkas lanketes pas ja?