- 2019 03 27, 15:52
As tai tevams pasakiau, o kam daugiau pasakysi ir artimiausi draugai zino. Taip lengviau man.
Geriu Alventa 75 mg ir Lyrica 150 mg. Negaliu pasakyti, kad super jauciuosi, uzplaukia dar tie nerimo ir nenustygimo vietoj "debeseliai", stengiuos su savim dirbti, bet ar pavyksta - laikas parodys.
O kur Lyrica padejai? Nebereikia ar gyd. liep nutraukti?
western rašė:SantaMonica rašė:O kaip tau pavyksta tyleti? As tai nemoku nuslepti - jei man blogai, norisi atsiriboti nuo visu, o tai labai matosi. As tai pasakiau, kas man yra, kad neatrodyciau keista. Ir vel griztu i ta pati taska, norisi visiems patikti. Bet neverta.
Kaip sekas su vaistais?
Labai sunku pasvert, pas ka kiek blogai, kokio svorio ta problema. Jei onkologas tau aiskiai pasako kokia stadija, o odontologas pasaku skaiciu kiek dantu grezt, tai cia viskas sakem ant vandens. Net siame forume tikriausiai pagal sudetingumo skale galima butu isrikiuot nuo 1 iki 10. Nors tarsi ir visi vienoj valty:)
Jei tevams pasakysi, kad turi tokiu problemu, ka laimesim? Tevams tik sirdi skaudes... reiskias irgi ne iseitis.
Na bet jei situacija yra nevaldoma ir nuslept neimanoma, zinoma, tada variantu nebedaug ir belieka.
Geriu 40mg cipralex ryte ir xanax 0,5 vakare. Na subalansuotas daugiau maziau. Ijungiu sporto, pries miega relax ant spygliu - gyvent galimaNa o kaip tau?
As tai tevams pasakiau, o kam daugiau pasakysi ir artimiausi draugai zino. Taip lengviau man.
Geriu Alventa 75 mg ir Lyrica 150 mg. Negaliu pasakyti, kad super jauciuosi, uzplaukia dar tie nerimo ir nenustygimo vietoj "debeseliai", stengiuos su savim dirbti, bet ar pavyksta - laikas parodys.
O kur Lyrica padejai? Nebereikia ar gyd. liep nutraukti?

Na o kaip tau?

O jau buvau keletą mėnesių ir pamiršęs, kaip sunku būna. Taip ir nežinau, ar čia kad kapsules pakeičiau, ar kokia magnetinė audra suveikė, ar su stimuliatoriais prisižaidžiau