Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Meri
#401580 Gaila, kad šio vaisto nekompensuoja. Labai geras vaistas nuo nerimo. Man lb tiko, nuima nerima, nemigdo, svorio nekelia. Esu nemažai jo prigėrus. Dukra iš lenkų su mūsų receptu nupirdavo, ten daug pigiau.
Dabar, kai elektroniniai receptai, tai nežinau ar įmanoma kitoj šalyje nupirkt.
Parašė Mersas
Meri rašė:Gaila, kad šio vaisto nekompensuoja. Labai geras vaistas nuo nerimo. Man lb tiko, nuima nerima, nemigdo, svorio nekelia. Esu nemažai jo prigėrus. Dukra iš lenkų su mūsų receptu nupirdavo, ten daug pigiau.
Dabar, kai elektroniniai receptai, tai nežinau ar įmanoma kitoj šalyje nupirkt.

bet dzniausia pas mus nakciai ji raso, o diesen doze jau nuo nerimo.bet neisivaizduoju kaip ji dieta nemigdo
Vartotojo avataras
Parašė Meri
#401599 Matomai kiekvieną žmogų tie patys vaistai veikia skirtingai. Mane užmigdyti sunku, net stilnox nenulauždavo.
Parašė Renata111
#401643 Sveiki,

Geriu antrą vakarą. Pirmą geriau 50 mg, bet neužmigau. Antrą padidinau 100 mg ir vis tiek nemiegu.
Kiek reikia gerti, kad nemiga nekankintų?

Ačiū.
Parašė Renata111
nondescript rašė:ka gi, isbandziau siuos naujos kartos antidepresantus, geriu jau ilgiau nei menesi, ir galiu pasakyt - jie padejo. prasiau butent ju, nes jie vieni is nedaugelio, kurie neturi ryskaus salutinio poveikio. jau pirmaja savaite susitvarke miegas ir problemos su maistu, kai seniau visai nevalgydavau ir negaledavau uzmigt iki paryciu, dar po savaites susitvarke nuotaikos, dingo nuotaiku kaita ir prislegtumas, padidejo darbingumas. negaliu pasakyt, kad visiskai pasveikau, vis dar kovoju su nerimu, kurio be xanax'o neiveikiu, ir prislegtumu, bet jauciuosi geriau. ziuresiu kaip bus toliau

Ar galima jį gerti kartu su xsanax?
Parašė Mersas
Renata111 rašė:
nondescript rašė:ka gi, isbandziau siuos naujos kartos antidepresantus, geriu jau ilgiau nei menesi, ir galiu pasakyt - jie padejo. prasiau butent ju, nes jie vieni is nedaugelio, kurie neturi ryskaus salutinio poveikio. jau pirmaja savaite susitvarke miegas ir problemos su maistu, kai seniau visai nevalgydavau ir negaledavau uzmigt iki paryciu, dar po savaites susitvarke nuotaikos, dingo nuotaiku kaita ir prislegtumas, padidejo darbingumas. negaliu pasakyt, kad visiskai pasveikau, vis dar kovoju su nerimu, kurio be xanax'o neiveikiu, ir prislegtumu, bet jauciuosi geriau. ziuresiu kaip bus toliau

Ar galima jį gerti kartu su xsanax?

manau, kad galima, jie prie visko tinka. :)))
Parašė Mersas
Rolas rašė:O kokie pasaliniai butu geriant Trittico retard 300mg?
Geriu 150 mg.
Aciu.:)

Ju veikimas skiriasi priklausomai nuo stiprumo, iki 100 yra tik miegui daugiau, didesne doze jau depresijai gal nerimui. Manau gal gydytojo paklaust del didesnes dozes reiktu. Ar 150 nemigdo?
Parašė Rolas
#401825 As kol kas vartoju tokia doze, tai migdo viskas ok, bet tikimes kad ismus ikyrias mintis, bet jei ka yra variantas didinti iki 300 mg. O biggie rase kad prie didesniu doziu salutiniai didesni, tai man idomu prie 300 mg kokie butu salutiniai? Prie 150 mg didesniu salutiniu nejauciu.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Rolas rašė:As kol kas vartoju tokia doze, tai migdo viskas ok, bet tikimes kad ismus ikyrias mintis, bet jei ka yra variantas didinti iki 300 mg. O biggie rase kad prie didesniu doziu salutiniai didesni, tai man idomu prie 300 mg kokie butu salutiniai? Prie 150 mg didesniu salutiniu nejauciu.

Nepamenu tikslios dozes, bet lyg 450mg jau turi SSRI veikima pakankamai stipru, tada gali ir libido sumazeti, gali itakoti svori ir visi kiti SSRI salutiniai, kurie, galimai, per laika sumazeja. Tiesa sakant neteko skaityt, kad kas trazodona naudotu kaip antidepresanta, nes jis nera selektyvus serotonino pompai, didesnem dozem veikia daugiau bereikalingu receptoriu, o reakcijas sunku prognozuot
Parašė Mersas
Rolas rašė:Klausimas biggie,
Ar prie sito vaisto 150 - 200 mg dozes neissivysto tolerancija?

Manau kazkiek isivysto, kaip
Nuo visu. Nutraukti nereiktu greitai vistiek.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Rolas rašė:Klausimas biggie,
Ar prie sito vaisto 150 - 200 mg dozes neissivysto tolerancija?

Kazkiek per laika persireguliuoja receptoriai, bet tolerancija neturetu vystytis
Parašė DeepCoffee
#404883 tai sis vaistas nuima nerima? kaip suprantu ji israse man miegui, bet as miegu gerai. taciau skaitau apie si vaista, kad labai gerai nerimui, o man tas yra, nerimas, itampa, jautrumas ir t.t. Tai ar tas vaistas, jei gersiu vakare, veiks kita diena nerima? blemba dar kad prirase ... ir flux ir triapridali. blemba as neturiu tiek problemu, tik baiminuosi del sveikatos siuo metu, esu pavarges nuo tusu, pergyvenu del kai kuriu dalyku. o siaip darbingas uzsivedes nuotaikingas, tik issigandes del sveikatos, nes uzeina visokie blogumai. bet prirase tai pzdc, neuroleptiktai, antidepresantai du... nu ir neurologas:}