Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
#382877 Nu jei GABA turi kazkoki poveiki, tai Phenibutas bus stipresnis, nes labiau prieinamas organizmui

http://www.livestrong.com/article/492571-gaba-supplements-that-pass-the-blood-brain-barrier/

Though nature may limit GABA from crossing the barrier, chemists have found a way to create GABA-like supplements or analogues that can cross the barrier and function like GABA in the brain. Phenibut, or beta-phenyl-gamma-aminobutyric acid Hcl, is a designer GABA analogue. Chemists added a 6-carbon ring to GABA that enables it to cross the barrier and act on GABA receptors
Vartotojo avataras
Parašė guste
#384345 sveiki!!!!ar kas esate nuo xanax priklausomi?ir kaip isvyvenat tas vadinamas lomkes?as visiskai priklausima ...jauciuos kaip narkomane
Vartotojo avataras
Parašė Montana Montekristo
#384448 Sveiki, man idomu ar jus xanax tik is psihiatro gaunat? Jei ne tai is kur dar galima gauti? O jei is psihiatro kokia tikimybe kad man israsys xanax ilgam laikotarpiui? Esu jaunas 23metu vaikinas, jau senai visko bijau. Viskas atsirado po kaikuriu traumu apie kurias nenoriu viesai kalbeti. Tiesiog bijau buti kur daug zmoniu, akiu kontakto, pokalbiu. Pradedu panikuoti ir kvailai atrodyti. Jauciuosi silpnas ir bevertis. Jau kelinti metai nieko nedarau nera motyvacijos ir beveik niekur neinu is namu.
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#384473 Šeimos gydytoja pasakojo, kad sveikatos apsaugos ministras nuo š.m. liepos mėnesio apribojo šeimos gydytojų teises išrašyti psichotropinius vaistus - nuo šiol šeimos gydytojai gali išrašyti tik kai kuriuos antidepresantus, ir tai tik tais atvejais kai psichiatras yra paskyręs juos ilgalaikiam vartojimui. Raminamųjų ir migdomųjų šeimos gydytojai nebegali išrašyti savo nuožiūra ar paciento prašymu.
Vartotojo avataras
Parašė guste
#384503 taip dabar labai sugriežtinta ...psichiatrai na nenorom 10tablečiu išrašys 0,5mg...o seniau laisva ranka rašydavo...nors šeip ir db yra kurie rašo...o dėl šeimos daktarų tai išrašo...kai gulėtai ligoninėje daktarė sakė,kad žmonės lengviau atpranta nuo heroino nei nuo xanax...tai normalu,kad gyvenu baimėje :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė western
#390298 nuo heroino lengviau atpranta nei nuo xanaxo? koks idiotas taip gali sakyt? Tegul i tabora nuvaziuoja ir pasiziuri kaip atrodo heroino megejai.
xanax'as man tikrai padeda, jokiu salutiniu nejauciu. Net su seksualiniai reikalais nera jokiu bedu. Geriu pries miega, leidzia atsikelt zymiai zvalesniam, pailsejusiam. Jei instrukcijoj raso kad galima ji gert tik 2 savaites, tai ant savo kailio galiu pasakyt, kad geriu ji jau beveik metai ir jokiu neigiamu pojuciu nejauciu. Buvau uzdidines doze iki 1mg-2tableciu kas vakara, bet po to lengvai nuleidau iki 0.5mg. Galeciau ir tiek nebegert, tik prasciau miegosiu ir prasciau jausiuos, todel prasmes ji mesti visiskai nematau. Kiekvienas organizmas savitai priima visas tas chemmijas, bet apie xanax nieko blogo pasakyt negaliu. Kaip sakoma... kartais velnias nera toks baisus koki ji piesia.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#390300 Nereikia bijot benzų, jei saikingai vartoji. :)
Parašė Mersas
guste rašė:taip dabar labai sugriežtinta ...psichiatrai na nenorom 10tablečiu išrašys 0,5mg...o seniau laisva ranka rašydavo...nors šeip ir db yra kurie rašo...o dėl šeimos daktarų tai išrašo...kai gulėtai ligoninėje daktarė sakė,kad žmonės lengviau atpranta nuo heroino nei nuo xanax...tai normalu,kad gyvenu baimėje :verkiu

man taip su lexusu buvo, tai ligoninej guleejau, kosmara praejau, bet vistiek niekad geriau uz nenuima streso.
Vartotojo avataras
Parašė western
#397610 Geriu xanax po 1.5mg kas vakara pries miega. Suveikia zymiai geriau nei stilnox ar kiti miegamieji. Jau pusantru metu geriu ir vis nesulaukiu nei vieno salutinio pojucio. NEI VIENO. Nejauciu, kad "kirstu per mastyma", kad libido mazetu ir panasiai, jauciuos tik geriau .pailsejes Kai vaistinej perku ji, visada pabreziu, kad tai geriausias vaistas planetoj:) Stilnox'as man padeda kelias dienas, o veliau prasideda kazkokie kvaili salutiniai, reakcijos letejimas, budrumas. Su xanax - 0,00 problemu. Cia netaikau visiems, cia kalbu tik apie save. Mane ne vienas psichiatras grasino, kad "prisizaisiu" ir gerk max 2 savaites, taciau kaip laikas parode - tai buvo bullshit. Viskas gerai su juo. Nuo alaus bonkes ryte man didesnis "paxmelas" nei nuo xanax.
Taip kad visi pliusai:) Is visos puokstes AD ir neuroleptiku, kuriu "pravariau" kokius 20 rusiu, tai mano geriausias atradimas:)
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#403052 man juos israse nuo didelio vakarinio nerimo ir nuo vakarinio persivalgymo(nors alkana nebunu).gersiu 1 mg. dienos metu vartoju 10 mg diazepam. ar xanax slopina apetita? vakare nerimas toks kad tuoj numirsiu
Vartotojo avataras
Parašė western
maumau15 rašė:man juos israse nuo didelio vakarinio nerimo ir nuo vakarinio persivalgymo(nors alkana nebunu).gersiu 1 mg. dienos metu vartoju 10 mg diazepam. ar xanax slopina apetita? vakare nerimas toks kad tuoj numirsiu

Jokiu pasaliniu tik vieni pliusai:) Vaistu karalius:) cia man:)
Parašė Mersas
western rašė:PS. geriu jau daugiau nei 1.5 metu.

:))) na, kad jie geri vaistai pritariu it manau nera blogesnio dalyko nei neuroleptikai. Cia mano nuomone. Miegui buvo israse kvecio 25, tai uzmigdavai maloniai, bet diena sakes nuo ju. Kaip dauztas jauties.
Vartotojo avataras
Parašė western
#403060 idomu tai, kad nuo stilnox man stoga nuraudavo jau po 1-2 savaiciu, jausdavaus tarsi per jega nudauztas ir uzmigdytas, o xanax visiskai priesingai. Beje, net ir alaus po 1 buteli geriant i vakara, po savaites pradeda formuotis kazkokie keisti nerimo jausmais. Su xanax - velgi to nera. Zodziu, labai super vaistas. Jis mano issigelbejimas, deka kurio miegu jau beveik du metus be jokiu parkiu ir salutiniu. Kartais 1mg, kartais 0,5mg, priklausomai nuo situacijos.