- 2019 06 14, 17:40
Vaiduk rašė:Neperseniausiai susirgai tiesa? Pradzioje kai pradedami vartoti antidepresentai tai labai stiprus salutiniai ir man taip buvo. Nezinau kas geriau vartoti ar nutraukti. Reiktu bandyti prisiprasyti, kad daktaras priimtu. Tavo vietoj jei nereiktu I darba ar mokslus nutraukciau elontrini ir ta savaite pagerciau raminamuju kurie numazina tremora, arba kokiu raminamuju arbatu(ne is maximos, o is vaistines arba parduotuviu kurios pardavineja arbata).
Sveiki,ne,pries tai buvo bandomi kiti vaistai,irgi netoleravo organizmas,bet kazkaip kitaip buvo,nebuvo tokiu ziauriu salutiniu,bet skaudejo labai galva ir mieguoti negalejau,tai pakeite i Elontrili,pradziuoj lik tai nepajutau nieko,o po mienesio kazhkur prasidejo tie salutiniai,dar prisedejo pamirsau tada parasyti,sirdies pulsas kiekviena diena didelis,ir spaudimas to mazas to didelis,aisku vartuoju ir raminamuju,nes kitaip nekaip,bet ir tie raminamieji nevisada apramina,vistiek kazkos adrenalinas organizme ,su tokiais simptomais ir dirbti sunku,dabar kol esu ant biliutenio,namuose,niekas nemato mano tu nesamoniu,o kaip reikes iseiti dirbti,as neisivaizduoju,kaip ta viska paslepti.