Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#403651 Sveiki, ar daug kam tokia situacija, kad antidepresantai ir neuroleptikai nepadeda ir tik raminamieji padeda? Ar čia skaitosi gydymui atspari liga, ar skaitosi tik tokiu atveju kai niekas nepadeda, tame tarpe ir raminamieji?
Vartotojo avataras
Parašė estranged
#403671 Jo man 8 metus buvo bloga ir tik benzai padejo. Dabar reikalai zymiai pagerejo nuo CBT, bet tik self-help skaiciau, jei su geru psichoterapeutu manau daug greiciau butu.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
estranged rašė:Jo man 8 metus buvo bloga ir tik benzai padejo. Dabar reikalai zymiai pagerejo nuo CBT, bet tik self-help skaiciau, jei su geru psichoterapeutu manau daug greiciau butu.

Nu jėga, kad padėjo, reiks ir man self-help literatūra pradėt skaityt.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
Mmdzhey rašė:
Nesuprastas rašė:Ne, turėjau galvoje, maksimaliomis dozėmis.

Ar minimali ar maksimali veikia vienodai-niekaip.

tai kaip tu tvarkaisi su savo liga?
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
Nesuprastas rašė:
Mmdzhey rašė:
Nesuprastas rašė:Ne, turėjau galvoje, maksimaliomis dozėmis.

Ar minimali ar maksimali veikia vienodai-niekaip.

tai kaip tu tvarkaisi su savo liga?

Šiek tiek sportas padeda tam kartui, maistą pasižiūriu, stengiuosi nepersidirbti, jokio alko rūkymo, vaistai griežtai pagal nurodymus. Ir puikiai suprantu kad tablečių stebuklingu nėra ir nebus.
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
Nesuprastas rašė:tai kam tuos vaistus gert, jei jie nepadeda

Na nesinori paskui 10 metu galvot, kad va per trumpai geriau, gal reikėjo ta dar pabandyt ar aną. O šiaip jau rimtai planuoju mažinti ir nutraukt neskubant per kokius metus.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#403712 nu jo teisingai, visiškai pritariu, bet jei man raminamieji nepadėtu, tai nežinau kur dėčiausi.