- 2019 06 21, 19:21
Slopina daugiau quetiapinas, bet olanzapino antipsichozinis veikimas daug stipresnis, na nebent quetiapino 600-800mg dozuote. Jei yra nerimas/nemiga, tai nieko baisaus kokie 5mg olanzapino butu, jei tik svoris neauga (nors jo tau kaip ir truksta?). Benzodiazepinas irgi is karto niekada nera nutraukiamas, pasirink viena is neuroleptiku, viena benzodiazepina ir terapiskai pavartok kelias savaites, kol bukle pageres. Tada jau matysi ka mazinti, greitai nieko nevyksta.
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam

valdoxana nutraukiau gert po kokiu beveik metu,ispradziu po puse pageriau kai qvetiapina pradejau poto galvoju o kam man jis isvis reikalingas plius jis su quetiapinu nelabai man rodos atsikeldavau pastoviai sirdis dauzosi jei nusnusti vel kazkokios nesamones atiskeli vel sirdis baladojasi,valdoxanas vienas nei miego nesutvarke nei nieko,jei kam yra silpni sutrikimai ir tik biski reik pakoreguot tai valdoxanas dievas,salutiniu jokiu gyveni normaliam pasaulyje,bet man jis per silpnas nerima gal nuema biski patvarko bendrai diena bet tokio miego kaip mano jis beveik neveikia tuo ir nerimas nesamoningas.gerai istikro butu turet kokia geriausia lietuvos psichiatre kuri priziuretu.zodziu pradejau quetiapina pries 10 dienu turbut jau valdoxano nera,lorazepamas mazeja irgi po puse.pamiegu 8 valandas bet atsikeliu atrodo kaip 3 valandas miegojes,galva irgi biski durna pavargus,nors ko noret su tokiais judesiais kogero