- 2019 07 26, 10:00
Paroxetina geriu5metus metus po 10mg ir gal daugiau nei pusmeti po 10mg ir bandziau kas antra diena,jei neisgeriu lomkes,kuriu is pradziu nesupratau net i ligonine variau,ikvepiant ora apsvaigsta galva ir galvoj toks jausmas lyg ten smegenys vartosi lyg tave staigiai i ora issauna arba nuo kokio atrakciono paleidzia zemyn dideliu greiciu,silpna,karstis pila,alpulys ima,tai ir neina nutraukt,tai daktare sako bandom nuo asthntadalio mirtazapino dvi savaites poto pridesim venlafaksina ir tuo tarpu po savaites paroksetina mazinsim labai mazom dozem pridengdami bromazepamu,beda ta kad man dabar panika kad svorio priaugsiu nes nuo paroxetino arba kaip speju nuo raminamuju miegui bet ne nuo kventepino priaugau 10kg,tai jei nuo mirtazapino priaugsiu isvis bus panika,dabar vien tik apie tai galvoju,o rugpjucio pradzioj i kelione varau tai bijau salutinio poveikio,ir dar beje lektuve tokia pat busena kylant lektuvui kaip ir bandant but be paroxetino,atrodo smegenys lauk lipa,tai smegenys neisnesa ka daryt ar man pakaktu venlafaksino,beja sako jis sirdaplaki sukelia labiau nerima padidins,o mirtazapinas svori didina tikrai bijau sustoret sveriu 60 ir man gerai