- 2019 11 11, 22:38
Tuštuma rašė:kita rašė:
Nežinau, kas do stebuklas bupropionas, bet jeigu reikia gero psichiatro dirbančio su depresijomis, rekomenduočiau Mindaugą Jasulaitį iš Romuvos klinikos, gal paaiškės, kad jums visai kito antidepresanto reikia. Nors šiaip jis liberalus, išrašytų turbūt ir to bupropiono, jeigu jame matot išsigelbėjimą.
Jei tiek laiko Kita gėrė escitalopramą ir mieguistumas likęs, netinka tikrai. Pamenu, kai man taikė tai kas 2 savaites keisdavo. Anot jaunos kartos pasichiatrų, po 2 savaičių jau matosi, ar tinka antidepresantas. Gėriau escitalopramą, mane jis tik įvedinėjant jį mane slopino, paskui suaktyvino, galiausiai nieko nedavė.
Dėl bupropiono. Žinokit tikrai ne visi jį žino, tai rodo, kad psichiatras neužsiima jokia savišvieta, aš neičiau pas tokį. Nes visgi mes geriam vaistus ir kai nugydo tokie "išminčiai psichiatrai" tai atgal savijautą pagerint daug sunkiau.
Dėl bupropiono (gam. Elontril). Kai kam tinka, daugumai iš mano pažįstamų. Man taip pat tinka, nes pagaliau nenugrimztu į visišką apatiją, kas būdavo kiekvieną rudenį ir pavasarį. Jis kitus centrus judina, nes visi tik apie serotoniną kalba. Bet kas žino, kame šaknys. Bandoma atmetimo principu. Apskritai geras psichiatras gali labai padėti. Ne tik siūlydamas vaistus.
Tai aš pažįstu žmonių, kurie pasiima siuntimą iš šeimos gyd ar psichiatro ir važiuoja į Vilnių. Ten eina konsultuotis į Konsultacinę polikliniką. Ji yra ligoninės teritorijoj, čia Vasaros g. 5 priimamojo skyriaus patalpose.
Tai va ten vienas pažįstamas važinėja pas gyd psichiatrę- psichoterap. Nino Mackiną. Yra ir daugiau jų. Atsidaryti tik tinklapį reikia.
P.s. nu man žinokit vasarą Vasaros g.5 labai patinka gamta. Tai iki šiol tos vietos neišsižadu, nes neradau geriau.
F.33.2 ir F.61
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.