- 2019 08 12, 17:02
biggie, kokia tavo diagnoze, kiek metu gydaisi? as pats asmeniskai turiu f25, sizoafektini, nors realiai manau, jog man bipolinis, taciau diagnoziu panasiu daug yra, nors patys vaistai mazai kuom skiriasi. gydausi jau 3metai, teko isbandyti nemazai visokiu vaistu, dauguma vaistu slopina stipriai, tai man asmeniskai savijauta geresne su minimaliai vaistu nei su daug, realiai geriu db tik tiapridali ir kvetiapina, viskas. neuroleptiku nesileidziu daugiau nei metai ir tuom dziaugiuosi, nes po xeplion leidimosi 10men sveikata taip pat buvo pablogejusi, buvo libido dugne, prolaktinias aukstumose, siaip savijauta hujova, slopino stipriai, ne jo net knygos normaliai paskaityt. nuo xeplion atsirado nemiga, daug jau ka isbandziau nemigai, zopiclone, relaniuma, lorafena ir dar eile kitu, kuriu pavadinimu neprisimenu, man daktare gyde, jog vaistas - xeplion achujienas, tu tik leiskis, kainuoja virs 600e doze 150mg, tipo suoperinis, o gavosi priesingai, nuo jo tik blogiau buvo, net nuo seno su daug salutiniu haloperidoliu leidausi gal 3 ar 4men jauciausi geriau nei su xeplion. siap man asmeniskai kiek bandziau geriausias vaistas, tai kvetiapinas, bent kol kas. xepliom taip miega su.piso, jog diena negaliu uzmigti, neimanoma tiesiog, nors ir para bunu nemiegojes, po xepliono rimtu bedu su nemiga atsirado, tad atsargiai su siuo vaistu ir beje, jis svori augina, per 10men priaugau 12kg, i menesi po 1kg skaityk, nors valgiau liesa varske ir kiausinius kocioko mityba. teko guleti naujoj vilnioj 2savaites tai kaune man guleti labiau patiko nei vilniui, vilniui lb prastas maistas universitetiniam skyriui, plius kasdien haloperidolio lasais seria, kaune geresnius vaistus bent man parinko, kai gulejau ne karta kaune, apie Mariu skyriu patylesiu, nk nelinkeciau ten atsidurti, nors ir daviau kysi ir prieme, nukankino, sere clozapinu mariuose, leponex kitaip. teko kaune guleti Aleksote dar tai patiko, maistas geras, net lb neblogas, daktare Geniene irgi lb gera kysio net neprieme, o gyde ir rupinosi nuosirdziai gerai, su ja ir padiskutuot eina apie vaistus, jei irodai, kjog kazkas netinka aar blogeja tau nuo vaistu iskart pakeicia. yra aleksote 3 aukstu pastatas, teko guleti 1 aukste tai ne kazka ten buvo, pas kita daktare visai, senamadiska, prirase daug lb vaistu, nudarzovino, gerai, jog tik 2sav gulejau, visa laika guliu tik 2-4sav, nes pagrindine problema man yra nemiga, tdl greitai paleidzia, nelaiko ilgai. tai 1aukste ne kazka ten gydymas ir maistas ir viskas, o 3 aukste pas daktare Dalia Geniene, tiesiog super viskas. dar neteko kmu ligoninei gulet ten 3 skyriai yra gal kas zinot, kuris geriausias skyrius? skaiciau, jog daktaras Vilkas neblogas, kysius tipo megsta, nebeda duoti ta kysi, svarbu vaistus gerai parinktu, beda ta, jog lb daug skirtingu vaistu isbandziau ir mazai kas tinka bei nelb yra i ka keisti tuos vaistus. siek tiek papasakojau apie save, kiti bukit malonus, davai irgi papasakokit savo patirtys su vaistais, ligoninem ir tt idomu paskaityt ir lb vertinga is tiesu apsikeisti ziniomis, patirtimis.