Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
#404254 Geriu 50mg. Užmigt dažniausiai nebuvo problema niekad tai nieks ir nepasikeitė. Vat dėl ankstyvo pabudimo 4 ar 5 ryte tai tikrai valdoxan man nepadeda.
Parašė Graikas
Mmdzhey rašė:Geriu 50mg. Užmigt dažniausiai nebuvo problema niekad tai nieks ir nepasikeitė. Vat dėl ankstyvo pabudimo 4 ar 5 ryte tai tikrai valdoxan man nepadeda.

Ieskojai iseities,kalbejai su daktaru apie susidariusia situacija?
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
Graikas rašė:
Mmdzhey rašė:Geriu 50mg. Užmigt dažniausiai nebuvo problema niekad tai nieks ir nepasikeitė. Vat dėl ankstyvo pabudimo 4 ar 5 ryte tai tikrai valdoxan man nepadeda.

Tai žinoma. Keist vaistų nėr į ką. Kentėk, laikykis gal kažkada bus geriau.
Parašė Graikas
Mmdzhey rašė:
Graikas rašė:

Tai žinoma. Keist vaistų nėr į ką. Kentėk, laikykis gal kažkada bus geriau.

Nieko argumentutai negaliu patarti.Cia,gal,biggie,tartu zodi.Kaip tik skaitau apie miego sutrikimus.Galbut,tau reiktu pasidaryti hipnograma ir is cia kiltu daugiau pasirinkimo galimybiu. Pastebejau is zmoniu komentaru,jog dauguma pabunda paryciais 4-6 ryte.Pasirodo,jog ne veltui.Butent,po 3 valandos nakties,musu miegas pasidro "budresnis".
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
#404324 Na taip, pabudimas anksti ryte ir negilus miegas tai vieni iš pagrindinių depresijos simptomų. Galima darytis krūvą hipnogramų, tik kad sužinoti tą kas ir taip aišku.
Parašė vitamin9

Valdoxanas isvis neaisku nuo ko padeda,as ji geriau metus labai dziaugiausi is pradziu nes nebukino kaip vaistai priestai kurie (mirtazapinas) buvo ziaurus,ir veike geriau kol nenusprandziau nutraukt nes istikro pagalvojau akd gerai jauciuosi ir kodel nepabandzius,~10-14 dienu be vaistu supratau kad nieko nebus ir poto jau jie nebeveike taip,gal tiesiog ne vaistai o gyvenime tuo momentu buvau laimingesnis pries nutraukdamas? dar nesenai bandziau 6 menesiu+ kursa padaryt,be benzu kasdien nieko.Ka galiu pasakyt apie valdoxana,ar ten nera apskritai brangus melatoninas,paprasto melatonino nusiperki ir geri vaistinej tasptas sako kaikurie,is kokio ebay isvis pigu,nes valdoxanas taspats melatoninas dar ten su priemaisom.Ka galiu pasakyt jis gerai kad nuo jo man pasaliniu nebuvo,bet ir tu pasaliniu nebuvo nes kardinalaus pagerejimo nebuvo irgi,miegi pavirsutiniskai kas svarbiausia,ne gilei ir ilgai,o labiau 6-7 valandas,to pasakoj nerimas kyla o mes snekam apie gerima visam laikui o cia 3 dienas blogai pamiegi nerimas pakyla,nerimo irgi stipriai nenuema daugiau gyveni instinktyviai negu gali mintyse viska ramiai apsigalvot,nu jis gal sudelioja diena kazkaip geriau jausdavau kad inai tokia toligesne,nerimo biski nuema,mintys nesokineja,nu daro kazka,cia yra idealus vaistas jeigu tik pradedi ir nera labai rimtu sutrikimu,ir jis veikia,tai pasaka ne vaistas,tik kad turbut kam tokie sutrikimai tai pagere diazepama puse metu ir susitvarko problemos :D tik skaiciau per kepenys labai duoda,siaip zodziu geras vaistas,bet kad jis nelabai stipriai ir padeda tai delto ir jautiesi siam pasaulyje :D 1 is 10 manau labai geras vaistas kas pataiko o siaip so so,jeigu jis sutvarkytu miega iki 8 giliu valandu butu auksas,bet taip nera :D jeigu nebutu depresijos irgi butu auksas.
Parašė vitamin9
#404362 Bet pridursiu,kadangi jau praejo pora metu negaliu visko atsimint,bet po tragisko mirtazapino as valdoxano dziaugiausi apie 10 menesiu tikrai,gal reikejo ir toliau gert,nu bet kaip minejau jis labai silpnas bent jau man LABAI,sako kad reik vaistus 3 menesius gert kad pilna efekta pajaust ar panasiai,valdoxana jauciu pagerus kokia savaite plius minus pamatai kas darosi ir kas bus,su laiku geriant puse metu manau pageres zinoma bet ten 10% tarkim o ne kardinaliai kaip normalius antidepresantus geri 3 savaites ir nesupranti kas darosi ir kas toliau bus.Ai beje magnis ir kefyras padeda miegot,magnis man nuo 200mg net bloga buna miegant atsikeli kaip sudauzytas,bet siaip jei ryte isgeri koki 50-100mg jauciasi kad pamiegi stipriau ir geriau nakti.Ir siaip kefyras man padeda irgi kazkodel geriau pamiegot,jei geri quetiapine ar olanzapina nuo kurio nakti atsikeli kaip zombis esti viska kas saldu kefyras pries miega pasaka bent jau man pamiegi kaip zmogus kaip kefyro nera taip ryju nesamones plius pabundi vidury miego kas labai blogai ir tikrai nepadeda miego kokybej.Pabandykit su magniu pazaist gal kam pades.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409794 Esu, bet gan senokai. Paskyrė krizių centre. Teko nutraukti, nes atsirado nistagmas (akys nevalingai sukinėjasi į šonus, greitu tempu)
Parašė voveriuvovere
#412255 man netiko, bdavo tik uzmiegu ir kosmarai vis prabundu ir prabundu 10 k nakti, niekaip neidavo issimiegot, teko keist.. Gal kam nestipri depresija, nedaug nerimo ir tinka, man visiskai netiko..
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
#413309 Sbeiki.Man išrašė tą vaistą, tik aš niekaip nesuprantu kodėl būtent jį.. Nemigos neturiu, depresijos neturiu, išrašė dėl nerimo ir kad springstu kartais maistu, kuris ir yra surištas su nerimu. Kažkada tokia problema buvo, geriau Setraline ir man jis gerai or greitai nuėmė tą simptomą, pasakiau gyd, gal israsykit vėl Setraline, aš jį gerai toleravau, tik kas lytinio potraukio nuo jo nelabai buvo, sako ne ne, Valdoxan. Dabar skaitau, kad jis pagrinde kam miego sutrikimai yra, nu nekyla noras gerti, kad normalus miegas nepabėgtų..
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
#413310 Sveiki.Man išrašė tą vaistą, tik aš niekaip nesuprantu kodėl būtent jį.. Nemigos neturiu, depresijos neturiu, išrašė dėl nerimo ir kad springstu kartais maistu, kuris ir yra surištas su nerimu. Kažkada tokia problema buvo, geriau Setraline ir man jis gerai ir greitai nuėmė tą simptomą, pasakiau gyd, gal israsykit vėl Setraline, aš jį gerai toleravau, tik kas lytinio potraukio nuo jo nelabai buvo, sako ne ne, Valdoxan. Dabar skaitau, kad jis pagrinde kam miego sutrikimai yra, nu nekyla noras gerti, kad normalus miegas nepabėgtų..
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Saulyte78 rašė:Sveiki.Man išrašė tą vaistą, tik aš niekaip nesuprantu kodėl būtent jį.. Nemigos neturiu, depresijos neturiu, išrašė dėl nerimo ir kad springstu kartais maistu, kuris ir yra surištas su nerimu. Kažkada tokia problema buvo, geriau Setraline ir man jis gerai ir greitai nuėmė tą simptomą, pasakiau gyd, gal israsykit vėl Setraline, aš jį gerai toleravau, tik kas lytinio potraukio nuo jo nelabai buvo, sako ne ne, Valdoxan. Dabar skaitau, kad jis pagrinde kam miego sutrikimai yra, nu nekyla noras gerti, kad normalus miegas nepabėgtų..

Kad sugadins miega, tai nebus taip. Sis vaistas neturi nutraukimo simptomu kaip nemiga. Prie jo nepriprantama. O yra tyrimu, kurie rodo, jog agomelatinas yra efektyvus gydyti nerima. Tai pabandykit, blogiau nebus. O jei nepasitikite gydytoja - siulau keist gydytoja, nes pasitikejimas gydytoju yra gan svarbu.
Parašė vitamin9
#413362 Geriau valdoxana nemazai,silpnas vaistas,gal kazkam ir padetu,mano nerimas didesnis,bet jis toks be salutiniu,lengvai ten kaip plunksna kazka padaro bet nieko super special.