Moderatorius: signs

Parašė Graikas
#404483 Biggie,daliniai stimuliatoriai,tai cia visai vietoje butu aripirazolum'as? Kaip nors iki penktadienio istrauksiu.Tikiuosi,jog privati psichiatre bus supratingesne. Mieguistumui nuimti bandziau kava stipria ir daugiau pagerti,mazai padejo.Kazkiek padejo sporte naudojami pre workout'ai su nootropais. Bet,pokolkas,mieguistumas nuima mildronate po 1000mg per diena. Isgerciau modafinilo,bet baisu kad nebutu saveikos su ad ir neuroleptikais.Dar atkrisiu.Kaip nors iki penktadienio islaviruoti teks.Mano darbas reikalauja didelio tikslumo,tad mieguistumas ir apatija man visai nereikalinga,tik trukdo.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Graikas rašė:Biggie,daliniai stimuliatoriai,tai cia visai vietoje butu aripirazolum'as? Kaip nors iki penktadienio istrauksiu.Tikiuosi,jog privati psichiatre bus supratingesne. Mieguistumui nuimti bandziau kava stipria ir daugiau pagerti,mazai padejo.Kazkiek padejo sporte naudojami pre workout'ai su nootropais. Bet,pokolkas,mieguistumas nuima mildronate po 1000mg per diena. Isgerciau modafinilo,bet baisu kad nebutu saveikos su ad ir neuroleptikais.Dar atkrisiu.Kaip nors iki penktadienio islaviruoti teks.Mano darbas reikalauja didelio tikslumo,tad mieguistumas ir apatija man visai nereikalinga,tik trukdo.

Gali drasiai modafinila gerti, neitakoja jis kitu vaistu metabolizmo. Jis net gi naudojamas sizofrenijoje didinti budruma ir susikaupima, nes neastrina psichozines simptomatikos kaip amfetaminai ar metilfenidatas.
Parašė Graikas
biggie rašė:
Graikas rašė:Biggie,daliniai stimuliatoriai,tai cia visai vietoje butu aripirazolum'as? Kaip nors iki penktadienio istrauksiu.Tikiuosi,jog privati psichiatre bus supratingesne. Mieguistumui nuimti bandziau kava stipria ir daugiau pagerti,mazai padejo.Kazkiek padejo sporte naudojami pre workout'ai su nootropais. Bet,pokolkas,mieguistumas nuima mildronate po 1000mg per diena. Isgerciau modafinilo,bet baisu kad nebutu saveikos su ad ir neuroleptikais.Dar atkrisiu.Kaip nors iki penktadienio islaviruoti teks.Mano darbas reikalauja didelio tikslumo,tad mieguistumas ir apatija man visai nereikalinga,tik trukdo.

Gali drasiai modafinila gerti, neitakoja jis kitu vaistu metabolizmo. Jis net gi naudojamas sizofrenijoje didinti budruma ir susikaupima, nes neastrina psichozines simptomatikos kaip amfetaminai ar metilfenidatas.

Dekui biggie,uz gera info. Rytoj,pries darba gerisiu modafinila :da Ka galetum patarti is neuroleptiku mano atveju?ar aripiprazolum (abilifi) geras pasirinkimas?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Graikas rašė:
biggie rašė:

Dekui biggie,uz gera info. Rytoj,pries darba gerisiu modafinila :da Ka galetum patarti is neuroleptiku mano atveju?ar aripiprazolum (abilifi) geras pasirinkimas?

Visi jie skirias, niekas nepasakys kuris geriausias, cia greiciau yra taip kad renkamasi kuris geriausiai toleruotinas. Jei abilify nesukelia akatizijos (fizinio nenustygimo vietoj), tai daug kam jis patinka. Man paciam irgi gal ir neblogai buvo, tik kai pridejo escitaloprama negalejau uzmigt, kas puse minutes varciausi kelias naktis, kol vel grizau prie olanzapino. Kita vertus, nebutina gerti 15mg, studijose kaip add-on'as prie antidepresanto ir 5mg rodo veiksminguma.
Parašė Graikas
#404508 Biggie,you made my day mate. Dekui tau labai uz objektyvu patarima del modafinilo. Visai kita savijau siandien isgerus modafinilo. Nevargina nei mieguistumas,nei apatija. O jau taip buvo nuvargine,ateode,jog viska atiduosiu,kad tik to letargo nebutu. Reikes tau medali pagaminti su uzrasu : Biggie forumo depresijos klubo psichofarmakologijos sensejui. :D
Parašė feniksas
#404510 seimos gydytojas gali israsyt modafinilo? psichiatras gali ir praktiskai ar raso? noreciau as irgi ji ismegint, kaip argumentuot jei klaus manes, nafik man jo reikia sergant sizoafektiniu f25, vel biggie, apsviesk :))
Parašė Graikas
#404511 Lietuvoje modos nera vaistineje. Kazkada buvo,bet iseme. Del kokiu priezasciu,nezinau.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#404520 Taip, Lietuvoje mazai ji naudojo ar visai nenaudojo ir dingo. Kitas reikalas, kad tai nera kontroliuojama medziaga ir galima ja siustis internetu is uzsienio, kas ir kaip gal Graikas zino daugiau. Esu tik viena tablete pabandymui isgeres, bet poveikis teigiamas poveikis tikrai jautesi
Vartotojo avataras
Parašė kenny
biggie rašė:Taip, Lietuvoje mazai ji naudojo ar visai nenaudojo ir dingo. Kitas reikalas, kad tai nera kontroliuojama medziaga ir galima ja siustis internetu is uzsienio, kas ir kaip gal Graikas zino daugiau. Esu tik viena tablete pabandymui isgeres, bet poveikis teigiamas poveikis tikrai jautesi

Modafinilas nesukelia priklausomybės? Kažkada klausinėjau savo psichiatrės, ar verta pabandyti, bet nieko aiškaus nepasakė, tai taip ir numečiau idėją pabandyti.
Parašė Graikas
biggie rašė:Taip, Lietuvoje mazai ji naudojo ar visai nenaudojo ir dingo. Kitas reikalas, kad tai nera kontroliuojama medziaga ir galima ja siustis internetu is uzsienio, kas ir kaip gal Graikas zino daugiau. Esu tik viena tablete pabandymui isgeres, bet poveikis teigiamas poveikis tikrai jautesi

Jei pagaus pasienyje,gausi straipsni. Pries 2 metus buvo pilnas internetas mofafinilo,armodafinilo. Pradejo gaudyti pardavinetojus. Nepamenu tiksliai del kokiu priezasciu prasidejo visa tai.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Graikas rašė:

Jei pagaus pasienyje,gausi straipsni. Pries 2 metus buvo pilnas internetas mofafinilo,armodafinilo. Pradejo gaudyti pardavinetojus. Nepamenu tiksliai del kokiu priezasciu prasidejo visa tai.

Dekui, kad patikslinai, taip iseina, kad nera taip jau paprasta kaip maniau :(
Parašė feniksas
#404615 biggie, reikia vaistu nemigai? geriau zopiclona 8menesius, geriau relaniuma gal 6men, geriau lorafena 3men, db geriu tiapridali po 4 tabletes, taciau jau neveikia, ir jo daugiau 3tableciu nerekomenduojama, o as geriu 4, 5 gerti jAU GEROKAI per daug butu, patark koki nors vaista nemigai grynai ? beje, dar geriu 600mg xr kvetiapino. be vaistu nemiegu 3 paras, gal net ir daugiau, reikia kazka daryti, esu is mazo miestelio, jie net nzn ka man israsyt, nes visiems raso zopiclona, gultis i ligonine nesinori, gal tu ka nors patarsi :))
Vartotojo avataras
Parašė biggie
feniksas rašė:biggie, reikia vaistu nemigai? geriau zopiclona 8menesius, geriau relaniuma gal 6men, geriau lorafena 3men, db geriu tiapridali po 4 tabletes, taciau jau neveikia, ir jo daugiau 3tableciu nerekomenduojama, o as geriu 4, 5 gerti jAU GEROKAI per daug butu, patark koki nors vaista nemigai grynai ? beje, dar geriu 600mg xr kvetiapino. be vaistu nemiegu 3 paras, gal net ir daugiau, reikia kazka daryti, esu is mazo miestelio, jie net nzn ka man israsyt, nes visiems raso zopiclona, gultis i ligonine nesinori, gal tu ka nors patarsi :))

Mirtazapinas? O siaip, ar buvai kada maniskas? Neuzmigti yra viena, truputi kita yra nenoreti miego, reiktu truputi daugiau informacijos apie visa ta nemigos reikala.
Parašė Graikas
#404629 Sorry,jog ne ten rasau.Gal reiketu sukrti vaistu forume tema ivairus klausimai.
Padekite suzinoti tikslu vaistu pavadinima.Ant recepto parasyta,bet tik 2 trecdalius .Pradzios neperskaitau. Parasyta : "....tioxetine" Vaistas turi stimuliuojama poveki. Kazkas atminti smoscioja,lyg briliantine ar brilianxine pavadinimas ar kazkas panasaus. Turiu pasidometi apie ta vaista.Is karto dekoju,biciuliai.