Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė emar
#404950 Nu aš dar turiu darbą ir uždirbu pinigus, įsivaizduoji? Tai gal ir nieko blogo ta vienintelė pramoga. Nes iš to kaip trankaisi, sprendžiu, kad darbo neturi.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
medikas rašė:
biggie rašė:
Prakeiktasis rašė:Ar trys neuroleptikai veiksmingi, ar nesipjauna tarpusavyje?. Vartoju haloperidoli leidziama, respolepta tabletemis ir leponexa. Jau kada gerai besijauciau neprisimenu. Dar kruva raminanciu lorofeno maksimalia 3tab su puse klonezapamo.

Neisivaizduoju kokia turetu buti situacija, jei prireikia tokio gydymo ja suvaldyti. Toks gydymas - tiesus kelias i judesiu sutrikimus. Tikrai bandyciau gauti antra nuomone is kito daktaro, nes cia nera jokios logikos. Du neuroleptikai naudojami isimtinais atvejais kai pacientai buna agresyvus, o cia net trys sumesti :oops:

jeigu sakai kad gerai ismanai, tai papasakok ko skyriasi umine polimorfine psichoze ir sizofrenija?

Nera man skirtumo kuo skiriasi, nematau tikslo mokintis visu ligu klasifikaciju, nes net patys psichiatrai i jas nekreipia demesio - visvien gydymas neuroleptiku. Tai - bereikalingas popierizmas, gaires, pagal kurias psichikos sistema sudelioja pacientu simptomu pozymius. Jei tu sedi prie literaturos ir domiesi ligu klasifikacijomis ir ju punktais, nu tai good luck. Man paciam siek tiek kiti dalykai aktualus.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#404982 Elgesys irgi keicia neuromediatoriu sistema, gal tada is lovos nesikelti, kad dopamino receptoriai liktu nepaliesti? Maistas veikia opioidine sistema, gal nevalgykime, nes busime priklausomi nuo opiatu? Gyvai nebendraukime, nes serotoninas per daug uzkils?
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
feniksas rašė:kdl daktaras apelsinas?

Na vienas pirmųjų jo nickų buvo Orange sun, po to ten neurof, medikas ir t.t. Forume visada pasireiškia per pilnatį, pastoviai ant sąmokslo teorijų ir paranojų, žodžiu pilnas lunoxodas.