- 2019 10 24, 17:47
na aš rašiau, kad Psichoterapiniame buvau. myshka, psichologai, gydytojai, tuo labiau valstybinėse įstaigose neturi teisės tavęs aprėkti, tai yra etikos ir Hipokrato priesaikos pažeidimas. su manimi tai labai ginčijosi, bet aš nesu toks nepasitikintis savimi, kad nepastovėčiau už save. jie neturi teisės žlugdyti žmonių ir primetinėti savo interpretacijas apie tave. na iš šito konteksto ir dar kelių kitų žmonių aiškėja, kad tam skyriuj yra tikra rusiška dedovščina, kad gydytojai jaučiasi vienvaldžiai ir galintys daryti ką nori.
Auksinis Vejas, jie visi taiko tą patį psichodinaminį-psichoanalitinį metodą, kuriame analitiko nuomonė svarbesnė negu kliento, paciento pažiūros. kiek žiūrėjau, visose institucinėse psichiatrijos įstaigose dominuoja šitas metodas, gal dėl to, kad ta psichoanalizė taip sukibusi su galia ir kontrole

kažkada seniai buvau paprastame Dieniniame stacionare, tai ten jokių didelių analizių nebuvo, ramios psichologės. na bet po visų šitų patirčių galiu tik tiek pasakyti, kad iš viešojo sektoriaus geriau nesitikėti pagalbos arba priimti, kad ji bus apgailėtinos kokybės. jei nori geriau, reikia privačiai ieškoti psichologo, grupių...