- 2019 11 08, 19:48
Aš supratau, kad xr yra DAR skirtas sunkiai gydomoms depresijoms.
O man jį skyrė kaip nuotaikos stabilizatorių. Ir skirtumas man gan didelis tarp xr ir paprasto. Aš smingu nul 50 - 75 mg. O gerti 400 mg xr po ilgesnio pavartojimo tik apsunkina, pazombina, bet nekrenti vos kaip be sąmonės kaip nuo paprasto.
biggie rašė:feniksas rašė:geriau 3metus prailginto veikimo kvetiapina, buvo db bedu su nemiga dideliu, tai pakeite i paprasta kvetiapina ir kas keisciausia, paprastas tikrai praktiskai geriau veikia, geriau migdo
paprastas quetiapinas savo didziausia koncentracija pasiekia per valanda, kai XR'as kazkur per 3-4, tai tuom paprastas geriau. Kita vertus, reiketu stebeti, ar kitos dienos antroje puseje neprasiverzia nemalonus simptomai, nes paprasto D2 okupacija per 24 valandas buna praktiskai nuline, XR'as dar kazkiek islaiko. Beje, paprastas quetiapinas dazniau naudojamas mazesnemis dozemis, ~400mg paprasto ir ~600mg XR'o poveikis panasus.
Aš supratau, kad xr yra DAR skirtas sunkiai gydomoms depresijoms.
O man jį skyrė kaip nuotaikos stabilizatorių. Ir skirtumas man gan didelis tarp xr ir paprasto. Aš smingu nul 50 - 75 mg. O gerti 400 mg xr po ilgesnio pavartojimo tik apsunkina, pazombina, bet nekrenti vos kaip be sąmonės kaip nuo paprasto.
F.33.2 ir F.61
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.

O cia tai fredziu kriugeriu patapt galima pora menesiu ir eisiu su kirvuku kanors sukapot