- 2019 11 26, 01:10
Pasitaręs su nauja psichiatre, nusprendėm grįžti prie Zoloft. Kiek prisimenu jis labai man tiko. Vasarą bandžiau prie jo sugrįžti, bet nesulaukiau teigiamo poveikio. Tai vat, šįkart sakė bandysim dar kartą ir dozę didinti iki 100mg. Prisimenu buvo sugrįžęs malonumo jausmas, pozityvus jaučiausi, gerai sekėsi darbe, daug aktyvesnis buvau. Tik dienos metu reikdavo nuspausti apie 1 val, nes nuovargis pasijusdavo. Bet va, pasnaudus labai gerai pasijusdavau
Moderatorius: signs
- 2019 12 18, 17:31
Sveiki. Pradejau vartoti sertralina ir jau skaiciuoju 3 savaite. Siandien toks sviesesnis protas, geresne nuotaika, daugiau bendrauti norisi, salutiniu absoliuciai jokiu nejauciu. Ryte atsikeliau, sakau kazkaip keistai jauciuosi, be nerimo, niekur neskubejau. Manau tai pirmasis zenklas, kad vaistas pradeda veikti
- 2019 12 21, 10:22
O, kaip su miegu?
signs rašė:Sveiki. Pradejau vartoti sertralina ir jau skaiciuoju 3 savaite. Siandien toks sviesesnis protas, geresne nuotaika, daugiau bendrauti norisi, salutiniu absoliuciai jokiu nejauciu. Ryte atsikeliau, sakau kazkaip keistai jauciuosi, be nerimo, niekur neskubejau. Manau tai pirmasis zenklas, kad vaistas pradeda veikti![]()
O, kaip su miegu?
- 2019 12 21, 14:37
geresnis klausimas butu kaip su svoriu? Man paciam zyprexa+remeronas idealiai uzmigdo, bet issiputes kaip balionas nuo ju
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam
- 2019 12 21, 16:06
Pakolkas sertralinas man dalinai tik suveikė. Energijos daugiau, tačiau nuotaika dar tokia pusėtina. Reikia daugiau laiko. Aš su miegu problemų neturėdavau
Bet atsikeliu pailsėjęs. O dėl svorio, tai man zoloft mažina apetitą. Matai, biggie, aš ir vartoju remeron ir zyprexa, tačiau mažesnėmis dozėmis. Aišku po truputį priaugu svorio, tačiau nėra labai daug
Bet atsikeliu pailsėjęs. O dėl svorio, tai man zoloft mažina apetitą. Matai, biggie, aš ir vartoju remeron ir zyprexa, tačiau mažesnėmis dozėmis. Aišku po truputį priaugu svorio, tačiau nėra labai daug
- 2020 02 28, 23:27
Pradejau gerti si vaista ir turiu klausimu. Ar jauciasi kazkoks dopamino poveikis? ar turite kazkokia nuotaika kaip zombio, kur tiesiog viskas visiskai pofig kas vyksta, motyvacijos nera, niekas neidomu. Vartoju aisku 2 dienas, bet iskart islindo tokie pofigizmai, tai nezinau ar toliau, tai isnyks
- 2020 02 29, 06:56
Pirmas efektas kurį pastebėjau - pofik režimas
Bet toks malonus, kaip ir nerimą sumažino. Tačiau aš pakeičiau antidepresantą, tai pilno efekto nespėjau sulaukti, nes jau ir taip laukiau 2 mėn
Bet toks malonus, kaip ir nerimą sumažino. Tačiau aš pakeičiau antidepresantą, tai pilno efekto nespėjau sulaukti, nes jau ir taip laukiau 2 mėn
- 2020 02 29, 07:37
Dopaminerginis poveikis, kad ir silpnas, turetu pasirodyti dozese arciau 200mg
- 2020 02 29, 14:23
Kiek žinau, tai tik wellbutrinas veikia dopamino sistemą
- 2020 02 29, 14:44
Nes pastebejau mane viskas dziorgina, labai erzina, pvz. kai kazkas ateina i kambari, kai kazka veikiu ir kiti niuansai. Arba dar kiti zmones erzina, nes atsiprasant mala s, stengiuosi ju vengt, kad kuo maziau erzintu ir lieciau pykti ant ju, tokie bajeriai pas mane atsirado po kvetiapino, susierzinimas, pyktis, kantrybes sumazejimas
- 2020 03 01, 10:39
Kai suprantu, šiek tiek padidina dopamino kiekį sinapsėje?
biggie rašė:Dopaminerginis poveikis, kad ir silpnas, turetu pasirodyti dozese arciau 200mg
- 2020 03 01, 16:58
Taip, blokuoja dopamino pompa, kuri surenka po neurotransmisijos uzsilikusi dopamina is sinapses, todel sinapsej dopaminas pabuna ilgiau. Kaip tiksliai organizmas prisitaiko prie to gal nera labai aisku, bet kazkas vyksta su posinapsiniais receptoriais ir tolimesniais signalais sekanciuose neuronuose ar lasteles branduoliuose.
Vision rašė:biggie rašė:Dopaminerginis poveikis, kad ir silpnas, turetu pasirodyti dozese arciau 200mg
Taip, blokuoja dopamino pompa, kuri surenka po neurotransmisijos uzsilikusi dopamina is sinapses, todel sinapsej dopaminas pabuna ilgiau. Kaip tiksliai organizmas prisitaiko prie to gal nera labai aisku, bet kazkas vyksta su posinapsiniais receptoriais ir tolimesniais signalais sekanciuose neuronuose ar lasteles branduoliuose.
- 2020 03 01, 19:10
su 50 mg dopamino poveikio jauciu jokio nera?
biggie rašė:Vision rašė:biggie rašė:Dopaminerginis poveikis, kad ir silpnas, turetu pasirodyti dozese arciau 200mg
su 50 mg dopamino poveikio jauciu jokio nera?
- 2020 05 23, 06:20
Sveiki, gal kas pasidalins patirtim kaip mazinot sertralino doze? Geriau po 200mg, pamazinau iki 150mg. Kartais pasidaro silpna, uzeina alpimo jausmas, truputi pykina. Esu geres elicea po 20mg ir visai nutraukes pamazu, taip pat ta pati sertralina esu numazines -50mg tai taip nebuvo. Ar cia jau taip organizmas priprato prie 200mg, nesuprantu. O mazinu doze, nes vistiek nei nerimo nei depresijos jau neveikia jis man. Gal ka patarsit i koki kita pakeist?
- 2020 08 20, 19:51
Sveiki. Geriu 150 mg bupropionu su 50mg sertralino. Užbaigė per šiuos karščius bupropiono šalutinis - karštis, man visada per šilta. Kažin, ar padidinus sertraliną nebūtų galima gauti panašaus efekto. Aišku numetus bupropioną. Kadangi žadu gultis į ligoninę, tai dar gali paroxetiną siūlyti. P.s. man netinka didelės dozės antidepresantų. Užaktyvina nerimą, širdis daužosi. O tinka tik šie trys antidepresantai.
F.33.2 ir F.61
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.