Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
Graikas rašė:
ciaupas rašė:Man yra panasiai, tik dar plius apatija, nenorejimas nieko veikti ir pan. Prasysiu gydytojos kad prie bupropiono jungtu dar koki venlafaxina ar nortriptilina. Siaip tai pasirinkimas cia mazas tokioj situacijoj. Metilfenidatu ar atomoxetino be sansu gauti...

Metilfenidatas,tai amfetamino hidrochloridas? Ar kazka maisau?

Metilfenidatas yra originaliai "Ritalin", ne amfetaminas. Yra jis Lietuvoj ir paprasto, ir prailginto veikimo, bet good luck gaunant recepta
Parašė Graikas
biggie rašė:
Graikas rašė:
ciaupas rašė:Man yra panasiai, tik dar plius apatija, nenorejimas nieko veikti ir pan. Prasysiu gydytojos kad prie bupropiono jungtu dar koki venlafaxina ar nortriptilina. Siaip tai pasirinkimas cia mazas tokioj situacijoj. Metilfenidatu ar atomoxetino be sansu gauti...

Metilfenidatas,tai amfetamino hidrochloridas? Ar kazka maisau?

Metilfenidatas yra originaliai "Ritalin", ne amfetaminas. Yra jis Lietuvoj ir paprasto, ir prailginto veikimo, bet good luck gaunant recepta

Kodel ko nenori lengvai jo israsyti?
Gauti,tai gauciau savais keliais,bet ... nesiplesiu.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Graikas rašė:Kodel ko nenori lengvai jo israsyti?

Nu privati psichiatre sako rasyciau is karto tau, nes demesys prastas, bet eina jis su narkotiniu receptu ir tik is valstybiniu psichiatru. Valstybine psichiatre irgi zino apie mano priklausomybes, tai atsisake israsyti ir labai as ten nezyziau daugiau.
Parašė Graikas
biggie rašė:
Graikas rašė:Kodel ko nenori lengvai jo israsyti?

Nu privati psichiatre sako rasyciau is karto tau, nes demesys prastas, bet eina jis su narkotiniu receptu ir tik is valstybiniu psichiatru. Valstybine psichiatre irgi zino apie mano priklausomybes, tai atsisake israsyti ir labai as ten nezyziau daugiau.

Aisku. Nera taip paprasta tuomet. Na,reiks bandyti bupropiona ir brintelixa,jei negelbs,reiks kazkaip suktis is padeties
Parašė Graikas

Kaip kovoji su sitais simptomais?
Parašė ciaupas
#406404 Kovoju tik su lyrica ir bupropionu dar finlepsinas kazkiek prideda darbingumo. Pridejo daktare dar nortriptilina bet kol kas mazai is jo naudos. Po keliu savaiciu bus matyt ar gersiu ji db kol kas tai nusivyliau juo
Parašė Graikas
ciaupas rašė:Kovoju tik su lyrica ir bupropionu dar finlepsinas kazkiek prideda darbingumo. Pridejo daktare dar nortriptilina bet kol kas mazai is jo naudos. Po keliu savaiciu bus matyt ar gersiu ji db kol kas tai nusivyliau juo

Bupropiona ir man dades nuo kitos savaites. Tai bus vartioxetine 20mg+bupropionum ,kiek mg nezinau +mirtazapinum 30mg nakciai.Vartioxetinum pakeliau iki 20 mg su daktares leidimu,tai siek tiek geriau.Maziau ir ne tokia intensivi apatija,ne toks intencivus mieguistumas.Bet vistiek nera darbingumo,reikia ideti daug valios pastangu,jog prisiversciau dirbti,issibudinciau is apatijos ir mieguistumo.Dar gelbeja modafinilas po 100-300mg per diena,bet labai jau brangiai gaunasi vaistai.Man nei vienu vaistu nekompensuoja,tai sumoku uz 1men apie 160eu :( Dedu daug vilciu,jog pajungus bupropiona nereikes modafinilo.Jei ne,tai susiveiksiu armodafinilo,kuris yra stipresnis nei modafinilas.
Gal nortripui reikia issibegeti,kol prades veikti.Bandei kelti bupropo doze?
Parašė ciaupas
#406406 Geriu max 300mg bupropiono esu keles net iki 900mg bet tada jau nerealiai ciuozia stogas be clonazepamo amen butu. Gal nortripui ir reikia laiko ziuresim, lauksim
Parašė Graikas
Mersas rašė:
Graikas rašė:Lyrica irgi aktyvinantis?

Ne, miegui daznai raso

aisku.Noriu iki kitos savaites galo susirinkti info apie aktyvinancius AD,neuroleptikus,anksiolitikus,kad butu galima padiskutuoti su daktare apie galimas kombinacijas mieguistumui pravaikyti.
Parašė feniksas
#406411 lyrica teko vartoti laikinai, del miego, silpnai jis migdo, jei miegui tai geriau rinktis kita vaista. beje, kad nemigdytu ne vaistu reikia ieskot, o pasiimt koki kokybiska pre workouta uz 30-40e, kuriame butu gausu skiritngu aktyvinanciu medziagu ir naudot. pvz jack 3d buvo toks pre workoutas, jame budavo 5g dmma, dmaa kazkas panasaus i amfetamina, tik silpniau ir legalu buvo kol neuzdraude, taciau db buvau mates skelbima, kad kazkas vel pardavineja,jack pre workouta su dmaa, nors jis uzdraustas, pats ji esu sporto tikslais bandes, tai taip suaktyvindavo, jog kartais net uzmigti sunku budavo. Amix firmos papildai kokybiski, cell zoom berods irgi neblogas skatintojas. o is vaistu vaistas SOMNOLS, nors jis skirtas miegui, taciau mane isbudindavo jei geri ne 1tabsa, o 2-3. netgi tiapridalis mane siek tiek isbudindavo tik jo veikimo laikas trumpas ir kiek pamenu Graikas, pats rasei, kad nuo jo salutiniai
Parašė Mersas
#406412 Lyrica tinka nuo generalizuoto nerimo, tik ne visiems aisku. Bet jis tikrai ne is aktyvinanciu. Aktyvinantis yra ad buprionas, is epileptiku lamiktalis. Jis daugiau naudojamaa bipoliniam
Arba nuotaiku kaitai stabilizuot
Parašė Graikas
feniksas rašė:lyrica teko vartoti laikinai, del miego, silpnai jis migdo, jei miegui tai geriau rinktis kita vaista. beje, kad nemigdytu ne vaistu reikia ieskot, o pasiimt koki kokybiska pre workouta uz 30-40e, kuriame butu gausu skiritngu aktyvinanciu medziagu ir naudot. pvz jack 3d buvo toks pre workoutas, jame budavo 5g dmma, dmaa kazkas panasaus i amfetamina, tik silpniau ir legalu buvo kol neuzdraude, taciau db buvau mates skelbima, kad kazkas vel pardavineja,jack pre workouta su dmaa, nors jis uzdraustas, pats ji esu sporto tikslais bandes, tai taip suaktyvindavo, jog kartais net uzmigti sunku budavo. Amix firmos papildai kokybiski, cell zoom berods irgi neblogas skatintojas. o is vaistu vaistas SOMNOLS, nors jis skirtas miegui, taciau mane isbudindavo jei geri ne 1tabsa, o 2-3. netgi tiapridalis mane siek tiek isbudindavo tik jo veikimo laikas trumpas ir kiek pamenu Graikas, pats rasei, kad nuo jo salutiniai

Pwo negalima ilgai vartoti,nes vargina cns. Zinau rimtesniu pwo nei jack 3d. Pats retai geriu pries treniruotes. Vaistai padeda nemiga isvaikyti. Man puikiai tai dare modafinilas,bet itariu,jog del aripiprazole jis silpniau mane veikia. Dar bandysiu numesti apie 10kg ,nes nuo mirtazapino ir injekcinio testosterono lasiniais apaugau. Tai ir savo ruostu veikia. Atsimenu,kai sveriau 109kg prie178 ugio,galejau bet kur prisedes uzmigti.