- 2019 10 17, 10:34
Gal kas galit pakomentuoti apie Panevėžį? Kur geriausia gultis? Kokie gydytojai verti dėmesio?
- 2019 11 18, 19:18
Palangos streso ligų skyrius: stprūs terapeutai, daug terapijų, medikamentų atžvilgiu gali kilti problemų. Jei reikia atsikratyti priklausomybės nuo vaistų - liuks, kitu atveju visvien bandys mažinti vaistų. Tai jei emocinė būsena bloga - nerekomenduoju, bet kitu atveju - psichoterapijos atžvilgiu geriausia, kur esu buvusi.
Klaipėdos psichiatrinė Baltikalnio gatvėje: nerekomenduoju. Jei jau ruošiatės gultis, pasiprašykit terapijų, nes daktarai gali neskirti ir net neminėti, kad tokios yra. Daug kas giria Grigorjevą, bet ji mane nugydė, pavertė į daržovę ir visai nesiskaitė. Pas Koncevičiūtę negulėjau, bet dėl to ką girdėjau, siūlau bėgti kaip nuo maro.
Klaipėdos psichiatrijos dienos stacionaras: labai gera terapeutė Rasa, veda tris terapijas, asmeninio psichoterapeuto neskiria, grupinės terapijos silpnos.
Klaipėdos Bokštų gatvė: skyrius savo laisve labai geras, daktarai nekokie, terapijų yra, bet ne per daugiausiai. Bet šiaip geriau nei Baltikalnio gatvėje.
Švėkšna: gulėjau pirmame ir antrame skyriuose. Antras skyrius labai geras. Abiejuose skyriuose dirba tie patys darbuotojai, tiek daktarė Jasionytė, tiek Marčiulionienė labai geros. Terapijų yra vidutiniškai, bet jos visos neblogos. Kiek girdėjau, priklausomybių skyrius ir antras geriausi. Patartina vengti 5 skyriaus.
Naujoji Vilnia: girdėjau, kad moterų skyriuje pragaras žemėje, pati gulėjau vadinamame geriausiame - universitetiniame skyriuje. Daktarai geri. Taiko TMS. Bet terapijų mažai. Grupinės terapijos buvo psichoedukacijos lygio, dailės - tiesiog saviraiška. Psichologė Jūratė man patiko. Kas ieško psichoterapinio gydymo - nerekomenduoju. O kitu atžvilgiu gerai. Na, tik maistas prastas.
Vasaros psichoterapijos skyrius: gandai geri, realybė graudi. Silpnos terapijos, jų mažai. Alekseičikas išsidirbinėja iš žmonių, visi jam nusileidžia, nes mano, kad jis profas, vadinasi, žino, ką daro. Tokio baisaus, sovietinio mąstymo daktaro turbūt dar nebuvau sutikusi. "Įkrėsti proto" gali bet kas, bet taip užgauliojančiai kaip jis turbūt ne daug drįstų.