Moderatorius: signs

Parašė Jayme
#406323 Gal kas turi patirties ar šitas vaistas gali padėt su po didelio streso prasidėjusiu muzikos fragmentų skambėjimu ausyse / galvoje? Rodos ne shizo, bet turbūt muzikinės ausies sindromas, bet vistiek baisu
Vartotojo avataras
Parašė emar
#406324 pas mane skamba kai pervargus esu. Bet šiaip įvardinu kaip tinnitus ir klausau atitinkamų garsu (paieškoti youtube tinnitus treatment ir pabandyti)
Parašė Ethan
#406476 Olanzapino 300 mg injekcijos atsiliepimas:
Atveria sąmonės/pasąmonės kampelius, išlaisvina schizo pasiglemžtą asmenybę. Daugiau išraiškos. Labai geras. Bet paskui su tuo ką olanzepinas atveria reikia dirbti, isisąmonyti.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Melenachole rašė:Sveiki,
Kas išbandę Olanzapino injekcijas? Kokios nuomonės, kuo skiriasi nuo tabletinės formos?

Niekuom nesiskiria, injekcijos naudojamos kai zmogus nenori/nesugeba reguliariai vartoti tableciu
Parašė Nikotin-Koffein
#406656 Sveiki, kaip jauciates nuo siu vaistu? Del kokiu problemu geriate? Man buvo israsyti sie vaistai del panikos priepuoliu ir pastovaus nerimo. Jokiu depresiju neturiu,sizofrenijos ar dar kokiu ligu taip pat neturiu. Vartojant siuos vaistus pradejau labai stipriai miegoti, labai sunku atsikelti rytais i darba taip pat pastebejau jog jie mane pradejo slopinti, tiksliau neturiu jokiu emociju, nei liudna nei linksma, niekas nekelia dziaugsmo tik pastoviai bloga nuotaika,irzlumas kazkoks ir nenorejimas nieko daryti, nei su zmonemis kalbetis nei uzsiimti kazkuo. Sportuojant pastebejau irgi jog tai nekelia dziaugsmo isvis koki keldavo seniau, nezinau kas darosi, esu pats issigandes ir noriu mest tuos vaistus kuo toliau. Gal kazkiek padejo nuo ikyriu minciu,siek tiek gal su nerimu geriau bet palyginus ka tenka isgyventi dabar nenoriu i siuos vaistus net atsigrezt. Ar yra dar kam nors taip blogai? Gal visa tai praeina su laiku? Nes tokia bloga savijauta tesiasi jau ilgokai ir apskritai jauciuosi kaip ne savas. Vaistus beja vartoju apie 3menesius kazkur. Neilgai bet jau spejo pasireikst
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#406660 O kokia doze vartojat? As, kai gėriau olanzapiną, man irgi buvo mieguistumas. Mažinau dozę. Bet olanzapiną gėriau mažai. Geriu kvetiapiną. Jis labai panašus į olanzapiną
Parašė Nikotin-Koffein
Aldona Julita rašė:O kokia doze vartojat? As, kai gėriau olanzapiną, man irgi buvo mieguistumas. Mažinau dozę. Bet olanzapiną gėriau mažai. Geriu kvetiapiną. Jis labai panašus į olanzapiną

Geriu 10mg ir galvoju gal reikia nustoti. Kaip pati jaučiates nuo šiu vaistu?
Parašė feniksas
#406665 papasakokit savo psichiatrei apie salutinius, tai ka patiriate, tegul keicia i kitus vaistus, nes tu vaistu skirtingu yra lb daug ir vieni geriau veikia, kiti blogiau, visiems skirtingai. olanzapine 10mg vaikiska doze, jei nuo tiek jauciasi salutiniai, meskit velniop siuos vaistus, tikrai yra kur kas kokybiskesniu ir su maziau salutiniu vaistu. miegui, nemigai pilna kitu vaistu, o nerimui ar panikai irgi, seniau olanzapina rasydavo pagrinde nuo sizo, o db tipo placiau vartojamas ir kitoms diagnozems, beje, jis ir svori stipriai augina. pakeiskit olanzapine i ta pati kvetiapina xr - prailginto veikimo, kur kas svelnesnis vaistas su maziau salutiniu ir daugumai jis tinka ir veikia, kiek teke sneketi tik mazai dalei zmzoniu jis neveike
Parašė Nikotin-Koffein
#406666 aciu uz atsakymus. As apskritai pradejau bijot tu vaistu ir nebenoriu ju gerti. Pacioj pradzioj man buvo israse escitalopramo antidepresantu, pradzioje nuo ju viskas ok buvo, praejo kiek laiko tai pradejo ciuozt stogas juodai, poto tokiu arisppa israse, aripripozolis tai nuo ju krisdavo spaudimas ir jausdavaus baisiau uz lavona o dabar tas olanzapinas... Ir jauciu kad jis sujauke mane
Parašė Nikotin-Koffein
Aldona Julita rašė:Gerdama kvetiapina jaučiuosi normaliai, tik valgyt norisi vakarais, ir ryte mieguistumas buna

supratau, o nėra tokiu pat apatijos jausmu? Kad niekas nedomintu,nedziugintu niekas? Nes man butent taip ir yra, isvis jokiu jausmu nebeturiu, nei dziugina nei liudina niekas
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#406669 Dėl jausmų: liūdesį jaučiu labai retai, jeigu kažkas stipriai labai nuliūdina, tik truputėlį paliūdziu, verkt negaliu, o dėl džiūgesio tai viskas normaliai. Ir pasijuokiu ir pasilinksminu kai kada