- 2020 01 13, 16:40
signs rašė:biggie rašė:signs rašė:Manau, kad suveiktų. Prisimenu ir pirmąkart naudojant zoloftą buvo gerai, bet jo pilnas efektas pasireiškė po 2 mėn.
Tik šįkart aš nelinkęs laukti, svarstau Wellbutrin. Domėjausi, kad bipoliniam sutrikimui jis labai gerai veikia
bupropionas turi sumazinta rizika manijai, tai nebutu visai nelogiskas zingsnis pabandyti, juolab kad SSRI neduoda norimo efekto ir, galimai, depresija reaguos i kitoki nei SSRI veikimo mechanizma
O kaip duloxetinas? Man reikia kažko kas ir nerimą nuimtų. Pagal darytis tyrimus, buvo įrodyta kad jis vienas greičiausiai veikiančių AD iš senesnės kartos. Apie eskatime ir kitus nebekalbu
Greiciausiai suveikia antidepresantai, turintys taip vadinama "low protein binding", lietuviskai - kabinimasi prie organizmo proteinu. Tai venlafaxinas ar bupropionas turetu teoriskai greiciau suveikt nei like, nors escitalopramas irgi greit suveikia, nes turi unikalu veikima serotonino transportuotojui.
Kad ir kokia teorija, reiktu daryti klasikini menesio laukima pries vertinant ar veikia. Man duloxetinas nelabai patiko, bet nerima jis veikia gerai, man pasirode panasus i paroxetina tik su mazesniais salutiniais.
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam