- 2020 01 14, 18:51
tavo vietoj tikrai nevaryciau, geriau pradek sportuoti su svoriais ar krosiuka prasibek bent 3-4kartus savaiteje, sporto metu issiskiria dopaminas ir serotoninas ir dar keli laimes hormonai, kurie atsakingi uz nuotaika ir gera savijauta. jie issiskiria minimum nuo 45min trefkes, optimaliausia su svoriais sportuoti 60-90min, gal geriau vietoj kroso pasirinkti dviracio minima gyme ir minti bent 30min, o geriausia 45min vidutiniu sunkumu. sportas daro stebuklus, ir miegas net pagereja, kai gerai gyme issikrauni, ir nuotaika pagereja, pats per tai esu praejes, kai man siule AD vartot ir kitka, o as sakau velniop man tie vaistai, ir pakeiciau tik viena dalyka, aktyviai su truputi maisto papildu pradejau sportuot ir dingo nerimas, isnyko panikos atakos, viskas susitvarke. dar kartais pamedituoti butu super ar kokia joga. o dar geresnis dalykas yra ivairus kvepavimai, rebefingas ar kaip vadinasi. ismokus taisyklingai kvepuot, jei buna nerimas ar panika, tai net visa tai isnyksta. neskubekit priimti sprendimu, nueikit dar pas kita daktare, pakalbekit apie viska ir ziurekit ka ji sakys. as kazkada irgi aklai pasitikejau viena daktare, tai savo noru,jos ikalbetas atsiguliau i ligonine, man bipolinis tipo buvo, tai taip nugyde, kad nu na... net savo priesui to nelinkeciau. su vaistais reikia lb atsargiai, rinkti info kas jau bande, vartojo, forume info nemazai, skaityk domekis. psichoterapija neblogas dalykas. o tas veiksmingumas kiekvienam individui skirtingas, kaip ir vaistu veikimas, kiekvienam skiritngai.