Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Coca-Cola
#306147 O ką daryti jeigu nejauti nei antidepresantų, nei neuroleptikų poveikio?
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#307006 Bent jau man, tai labai smarkiai pakeitė į blogą. Gailiuosi, kad apskritai pradėjau gert, bet dabar taip viskas blogai, tai bijau nutraukt. Norėčiau vėl jaustis savimi
Vartotojo avataras
Parašė Meta333
Coca-Cola rašė:O ką daryti jeigu nejauti nei antidepresantų, nei neuroleptikų poveikio?

Man irgi tas pats, kaip bonbonkes.
Vartotojo avataras
Parašė Zaza
#330033 O ką daryt kai aplinkiniams aš nepatinku tokia, kokia būnu su vaistais? Jeigu mane pažįsta tik tokią, kokia tapau dėl ligos, o vaistų nuslopinta esu nebeįdomi.., kaip su tuo susitaikyt?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Zaza rašė:O ką daryt kai aplinkiniams aš nepatinku tokia, kokia būnu su vaistais? Jeigu mane pažįsta tik tokią, kokia tapau dėl ligos, o vaistų nuslopinta esu nebeįdomi.., kaip su tuo susitaikyt?

tai galima ne vien slopinti vaistais, bet ir stimuliuoti, turi buti atitaikyta viskas
Vartotojo avataras
Parašė Zaza
#330063 Nu gal.. Bet man vis dar galvoj skamba mamos žodžiai, kai ši pasakė, kad 'nustok gert vaistus, nes tu tokia stora tapai, kad į tave niekas nežiūrės'.
Vartotojo avataras
Parašė september_end
#335075 nepasakyčiau, kad mano asmenybę labai pakeitė, bet kažkokie keistumai vis išlenda: ne per seniausiai prigavau save pokalbyje besijuokiant. aišku įdomu ne tai, kad juokiausi, bet tai buvo labiau refleksas ar paviršutiniškas atsakas, kurio aš net nepastebėjau. pradedu pastebėt, kad mano jausmai, jeigu tokie yra, kyla ne sąmoningai. jaučiuosi, lyg aš juos stebiu iš šalies, tačiau pats neišgyvenu. tai sukelia tam tikrų sunkumų, nes kartais sunku adekvačiai reaguoti į situaciją, nes savo afektų interpretuoti tampa nebeįmanoma.
Vartotojo avataras
Parašė saugokisvynies
#335085 [quote="Zaza"]Nu gal.. Bet man vis dar galvoj skamba mamos žodžiai, kai ši pasakė, kad 'nustok gert vaistus, nes tu tokia stora tapai, kad į tave niekas nežiūrės'.[/quote]

,,,, Ne. Ne. Ne....Ne. Ne Ne ne ne, ne. O tai ai6ku nustok gert tuos vaistus jei nori turėt "asmenybę", kaip kam :D
ParašėDramaComedy
#337139 Na, ramesnis dabar, nebėra barnių namie... dar mažiau šneku ir beveik niekur neinu. nu bet čia dėl F.31.3 ko gero o ne nuo vaistų cha. velniai žino. lyg dulkė rusy jaučiuosi
Parašė Deode
#337329 Sveiki, man vartojant vaistus pasireiškė linksmumo, nenutyksimo vietoje epizodai. Atrodo yra daug energijos, bet tu jos nemoki suvaldyti ir nukreipti į konkrečius dalykus. Užuot nerandi sau vietos ir kaip durnelė slankioji arba šokinėji iš vieno kampo į kitą. Pavyzdžiui dirbant prie kompo, norisi staiga atsistot ir kažkur be prasmės vaikščioti. Negaliu ramiai išsėdėti.
Vaikystėje turėjau hyperaktyvumo sutrikimą, vėliau susirgau depresija. Tačiau sergant depresija, kai dar nesigydžiau, kartais pasireikšdavo kažkokiu panašiu kaip ir dabar triksėjimu, juokavimu, triukšmavimu, po kelių dienų verkimu ir pan. Daktarei šito nesakiau, maniau, kad tai tiesiog, na charakteris ar nuotaikų kaita. Tačiau sergant depresija juk staiga atsiradusios energijos, triukšmo ar juoko nebūna...paskui vėl išblėsta. Sesuo kartą sakė, kad pažinsi, kad man liūdna ir kenčiu iš to, kad elgiuosi nenatūraliai, pvz: išmetu juoko priepuolius ar pradedu daryti kažką kvailo ar šiaip ne į temą juokauti. Dabar tie epizodai mane aplanko ir dabar, puiku galbūt tai sveikimas, bet kodėl po kelių dienų vėl esu kaip pervažiuota arklių, irzli ir pesimistiška. Atrodo kaip pasaka be galo...Laukiu kito susitikimo su daktare, galbūt prasitarsiu, o kas jei netinka vaistai.
Parašė Pelenas
#407029 ...Kognityvinė psichoterapija man padeda labai smarkiai...
P.S. Pirmas mano postas šiame forume....

Ir paskutinis..... jau greitai bus 3-eji metai kaip nebėra csauli.... taip kad visos tos terapijos nieko vertos.....