Moderatorius: signs

Parašė corvo
#407191 Sveiki, iskilo toks klausimas. Pvz. daktaras israso popierini recepta xanax tabletems. Nueini i vaistine, nusiperki vaistus, receptas lieka vaistinei. O ka paskui daro su tuo receptu? Ar siuncia kazkam, ar sunaikina gal kas zinot?
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
corvo rašė:Sveiki, iskilo toks klausimas. Pvz. daktaras israso popierini recepta xanax tabletems. Nueini i vaistine, nusiperki vaistus, receptas lieka vaistinei. O ka paskui daro su tuo receptu? Ar siuncia kazkam, ar sunaikina gal kas zinot?

Idomus Jums kilo klausimas. Esu priverstas uzbegti ivykiams uz akiu ir is anksto perspeti, kad bet kokios uzuominos i bet kokia nelegalia veikla prives prie bano.
Parašė corvo
#407202 Jokia nelegalia veikla neuzsiemu ir nezadu uzsiimti. Tiesiog idomu kodel kai kurie daktarai isimtinai raso elektroninius receptus, o kai kurie dar popierinius. Ir xanax tik kaip pvz daviau, tas pats su antibiotikais, nimesiliu, b grupes vitaminu ampulem ir pan.
Parašė Graikas
#407346 Kuris maziausiai nepasakysiu,bet vartioxetine (brintellix) jei ir liecia,tai nezymiai.
Parašė Vardauskas
Graikas rašė:Kuris maziausiai nepasakysiu,bet vartioxetine (brintellix) jei ir liecia,tai nezymiai.

o pries tai kokius esi vartojes? as kazkiek irgi bandes, tai bent teoriskai sulyginsiu
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Vardauskas rašė:Kuris antidepresantas maziausiai liecia lytini potrauki?

bupropionas
Parašė Graikas
Vardauskas rašė:
Graikas rašė:Kuris maziausiai nepasakysiu,bet vartioxetine (brintellix) jei ir liecia,tai nezymiai.

o pries tai kokius esi vartojes? as kazkiek irgi bandes, tai bent teoriskai sulyginsiu

Mirtazapin,fluoksetinum,bupropionum,valdoxan. Fluoksetinas isvis atjungia. Praktiskai impotentu buvau tapes vartojant 20mg doze.
Parašė Graikas
Graikas rašė:Visapusiskai geriausiai jauciuosi vartioxetinum.

Vartodamas vartioxetinum
Parašė Vardauskas
Graikas rašė:

Vartodamas vartioxetinum

dekui, nu jeigu ka prasysiu, kad ant jo mane permestu, nes nuo elontrilio man pilva pradeda skaudet, negaliu uzlipt
Parašė Graikas
Vardauskas rašė:
Graikas rašė:

Vartodamas vartioxetinum

dekui, nu jeigu ka prasysiu, kad ant jo mane permestu, nes nuo elontrilio man pilva pradeda skaudet, negaliu uzlipt

Kiek laiko bupropiona naudoji? Jei dar tik pradzia,tai gal praeis.