Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė signs
#407343 Sveiki,

Vis dėlto susidūriau su gydymui atsparia bipoline depresija. Pradžioje jaučiau pagerėjimą su Cipralex 10mg, bet tai truko tik kokią savaitę. Dabar dozė užkelta iki 20mg, tačiau nejaučiu vistiek nieko.

Vartojau fluoxetiną, zoloftą, mirtazapiną, dabar cipralex, kuris pasirodo ne itin veikia.

Su gydytoja reikia pasitarti kas tiktų labiausiai, ir nerimui, ir bipolinei depresijai.

Kokie vaistai tiktų? Galvoju apie bupropion, tačiau nežinau ar galima jį vartoti jei nerimas stiprus.

Taip pat geriu litį ir olanzapiną
Vartotojo avataras
Parašė biggie
signs rašė:Sveiki,

Vis dėlto susidūriau su gydymui atsparia bipoline depresija. Pradžioje jaučiau pagerėjimą su Cipralex 10mg, bet tai truko tik kokią savaitę. Dabar dozė užkelta iki 20mg, tačiau nejaučiu vistiek nieko.

Vartojau fluoxetiną, zoloftą, mirtazapiną, dabar cipralex, kuris pasirodo ne itin veikia.

Su gydytoja reikia pasitarti kas tiktų labiausiai, ir nerimui, ir bipolinei depresijai.

Kokie vaistai tiktų? Galvoju apie bupropion, tačiau nežinau ar galima jį vartoti jei nerimas stiprus.

Man tas pats sudas, antidepresantai lyg ir veikia, lyg ir ne. Geriu 300mg venlafaxino ir vistiek sikna.

Siaip https://www.jwatch.org/na39940/2016/01/04/bipolar-depression-lamotrigine-quetiapine-combination
Vartotojo avataras
Parašė signs
biggie rašė:
signs rašė:Sveiki,

Man tas pats sudas, antidepresantai lyg ir veikia, lyg ir ne. Geriu 300mg venlafaxino ir vistiek sikna.

Siaip https://www.jwatch.org/na39940/2016/01/04/bipolar-depression-lamotrigine-quetiapine-combination

Nuu man ir tas pats antidepresantai nei kiek neveikia. Pats noriu venlafaksiną išbandyti, už poros savaičių eisiu pas gydytoją ir prasyšiuosi. Apie lamictal kalbėjau su psichiatre, bet kažkaip man jos neišeina įtikinti jo išrašyti. Sako arba litais arba lamictalis, tokia jos nuomonė :/
Vartotojo avataras
Parašė biggie
signs rašė:O bandei fluoxetine - olanzapine kombinaciją?

bandziau, nieko negausi papildomai nei cipralexas+olanzapinas, ir siaip escitalopramas>fluoksetinas
Vartotojo avataras
Parašė signs
biggie rašė:
signs rašė:O bandei fluoxetine - olanzapine kombinaciją?

bandziau, nieko negausi papildomai nei cipralexas+olanzapinas, ir siaip escitalopramas>fluoksetinas

Man ir nesėkmingai buvo. Nu mūsų kažkokios rezistentiškos bipolinės depresijos.

Bandysiu patekti pas psichiatrą už poros savaičių ir pasikeisti escitalopramą į bupropioną. Šiaip daug tyrimų atlikta ir remiantis jais, gan gerai veikia bipoliniam sutrikimui.

Jei ir tas neveiks, tada lamictal