Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė emar
#407491 Ne apie tave. Apie visus :D Ir aš žaidžiau galios žaidimus: tas kvailas, tas idiotas, tas to nemoka, tas ano. Tada geriau jautiesi, nes "aukščiau" esi.

Bet nesi. Tiesiog, kiekvienas turi teisę į savo gyvenimą ir savo sritis. Kartais nepasiseka ir nesi savo srities žinovas, kur kitiems reikia ar nori. Jie turi teisę išreikšti nepasitenkinimą. Bet geri psichiatrai yra brangūs, nes gali pasinaudoti savo žiniomis, savo pašaukimu ir viską parduoti už pinigus. O kiti žaidžia galios žaidimus ne už pinigus.
Parašė Vardauskas
emar rašė:Ne apie tave. Apie visus :D Ir aš žaidžiau galios žaidimus: tas kvailas, tas idiotas, tas to nemoka, tas ano. Tada geriau jautiesi, nes "aukščiau" esi.

Bet nesi. Tiesiog, kiekvienas turi teisę į savo gyvenimą ir savo sritis. Kartais nepasiseka ir nesi savo srities žinovas, kur kitiems reikia ar nori. Jie turi teisę išreikšti nepasitenkinimą. Bet geri psichiatrai yra brangūs, nes gali pasinaudoti savo žiniomis, savo pašaukimu ir viską parduoti už pinigus. O kiti žaidžia galios žaidimus ne už pinigus.

nu as turejau omeny, kad man, kaip tik nesvarbu, kas aukstesnis, geresnis, turtingesnis ir pns.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#407503 Aš laikau, nu ir ką :D Ir idiotu, ir kaimiečiu ir visaip kaip. Mėgstu klijuoti etiketes, bet mano psichoterapeutė bando atpratinti mane nuo to. Dabar savo liką aiškinu ne bipoliniu sutrikimu, o kraštutiniu nuotaikų svyravumu, nuo prislėgtumo iki super hiperaktyvumo. Gal ir gerai, daugiau info duodi taip sakydamas, nes taip ar taip žmonės paklausia kas tas bipolinis sutrikimas
Vartotojo avataras
Parašė emar
#407508 Aš manau, kad žaisti galios žaidimus yra žmogiška. Tiesiog laikyti save supergeru, superdoru ir be šešėlio ar be blogų polinkių (bet amžiais jausti kaltę) yra tokia nebloga iliuzija ir savęs apgaudinėjimas.

Aš irgi laikau daug ką idiotais :D Ir save pačią dažnai. Norėčiau, kad būtų kitaip, bet neįstengiu persiformuoti į nuoseklių, tvarkingą ir sau griežtą žmogų. Laikytis dienotvarkės, siekti tikslų, rūpintis savimi, nustatyti sau ribas, kartais ir kitiems.

Baimė ir įtampa kyla iš nežinojimo. Nežinojimas kyla iš neįgūdžių. Nepasitikėjimas irgi žaidžia nepaskutinį vaidmenį. Nepasitikėjimas dažnai kyla iš vaikystės traumų :) Bet mes nebe vaikai. Tik taip klaikiai sunku imtis atsakomybės :-/