Moderatorius: signs

Parašė Necrocowboy
#407588 Kuo Aripiprazolas (Abilify) yra pranashesnis prie kitus neuroleptikus..? Kaip yra ir susidariusi nuomone, kad jis kitoks nei kiti - unikalus tai norisi suzinoti, kuo jis geresnis uz kitus gydydant schizofrenija..? :? :witch
Vartotojo avataras
Parašė signs
#407589 Man juos išrašė bipolinei depresijai. Turiu receptą bet tikrai nepirksiu. Jis gan brangus, min kaina kažkur apie 20 eur. O kiti net po 50 eur :/
Parašė Necrocowboy
signs rašė:Man juos išrašė bipolinei depresijai. Turiu receptą bet tikrai nepirksiu. Jis gan brangus, min kaina kažkur apie 20 eur. O kiti net po 50 eur :/

O tai tau nekompensuojami tau prie bipolinio? Man su schizo tiktai priemoka reikia sumoket.. Aisku, originalas - Abilfy tai pilna kaina, bet yra pakaitalu
Parašė Graikas
signs rašė:Man juos išrašė bipolinei depresijai. Turiu receptą bet tikrai nepirksiu. Jis gan brangus, min kaina kažkur apie 20 eur. O kiti net po 50 eur :/

Lietuvoje "Abilify" tiekiamas tik po 15mg. Kaina 9 su centais uz 28 tbs. Generikai dar pigesni ir pasirinkimo diapazonas platus 5-30mg.
Man sis neuroleptikas prie mazos dozes (3.5mg) panaikina psichoze,ikyrumus ir jokiu,bent jau akivaizdziai juntamu salutiniu. O moksliskai paaiskinti negaliu,nes nesigilinau i jo farmakologija. Einu pas patikima psichoterapeute,tad vaistu parinkimo klausimus palieku jai.
Parašė Necrocowboy
biggie rašė:nekelia svorio ir prolaktino, tuom ir skirias

O negatyviems simptomams kaip? Man daktare sake, kad jis "apsaugo" nuo negatyviu simptomu. Ar jo poveikis negatyviems yra pranasesnis, nei kitu neuroleptiku..?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Necrocowboy rašė:
biggie rašė:nekelia svorio ir prolaktino, tuom ir skirias

O negatyviems simptomams kaip? Man daktare sake, kad jis "apsaugo" nuo negatyviu simptomu. Ar jo poveikis negatyviems yra pranasesnis, nei kitu neuroleptiku..?

Kad butu geriausias tai taip ner, bet kad vienas is geriausiu siuo klausimu, tai taip
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#407636 Taip, clozapinas kaip ir geriausias, o ka ir kaip gerti as nezinau, reik su daktarais tartis
Parašė Dova
#410089 Del leidziamo Abilify. Vaistinese yra vienintelis variantas 400 mg. Nors informaciniame lapelyje parasyta kad egzistuoja 300, 200, 160 mg. Bet- LT rinkai netiekiama nes nera poreikio. Klausimas kaip poreikis atsitras kai jis nekompensuojamas ir nepasiekiamas. Kas naudojat, ar ne per didele 400 mg doze menesiui, ka sako psichiatrai?
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#410199 Ar galima Abilify vaistu pakeisti geriamą prailginto veikimo kvetiapiną? Skyrė man 400 mg jo...bet taip zombina. :bloga